Dve moćne alatke za velika preduzeća. Jedna laka kupovina.

Obezbedite organizaciji najbolji kreativni softver za digitalne dokumente na svetu kako biste otključali brzinu sadržaja, ubrzali zadatke u svim sektorima i zaštitili resurse od kritične važnosti. Sada možete da dobijete Adobe Creative Cloud i Acrobat DC za velika preduzeća zajedno u jednoj transakciji, tako da ćete lakše nego ikada moći da povećate produktivnost i konačni bilans.

Urbani zum, autor Jakob Vagner

Bezbednost. Jednostavnost. Stručna podrška. Sve je tu.

Zaštitite podatke uz naprednu bezbednost.
Zaštitite podatke uz naprednu bezbednost.
Zaštitite resurse pomoću šifrovanja u stanju mirovanja i u prenosu i generišite namenski ključ za šifrovanje za svoje domene. Dodatno zaštitite IP preduzeća koristeći Acrobat DC za deljenje informacija u bezbednim PDF-ovima.
Lako identifikujte korisnike i potvrdite njihov identitet.
Lako identifikujte korisnike i potvrdite njihov identitet.
Upravljajte akreditivima i dozvolama korisnika pomoću imenovanog licenciranja i odaberite neki od mnogobrojnih tipova identiteta – uključujući Federated ID/jedinstveno prijavljivanje (SSO) – za potvrdu identiteta korisnika. Kontrolišite pristup uslugama u oblaku po korisniku ili grupi i lako dodajte, uklonite ili ograničite licence koje su u vlasništvu preduzeća u bilo kom trenutku.
Pojednostavite kupovinu licenci i upravljanje njima.
Pojednostavite kupovinu licenci i upravljanje njima.
Dobijte bolje količinske popuste tako što ćete kupiti Creative Cloud i Acrobat DC u jednom ugovoru o licenciranju. Upravljajte Creative Cloud i Acrobat DC korisnicima pomoću nekoliko klikova u usluzi Adobe Admin Console. I dodelite više uloga administratora radi unapređenja upravljanja.
Dobijte namensku podršku za velika preduzeća.
Dobijte namensku podršku za velika preduzeća.
Primenite i održavajte Creative Cloud i Document Cloud aplikacije sa Adobe stručnjacima. Dobijte posvećenu pomoć prilikom primene, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, kao i neograničenu tehničku podršku za IT i neograničene pozive stručnim uslugama kako biste pomogli kreativnom osoblju da savlada prepreke pri dizajniranju.

Bezbednost u oblaku razvija poverenje.

Prema studiji koju je sprovelo preduzeće Info-Tech Research Group, više od 75% IT profesionalaca smatra da je SaaS bezbednost ista ili bolja od unutrašnje bezbednosti preduzeća.

Budite ispred svih uz vrhunske Adobe alatke.

Creative Cloud za velika preduzeća
Sve što je vašem preduzeću potrebno za dizajniranje zadivljujućih iskustava za klijente za bilo koji uređaj ili način upotrebe.

Acrobat DC
Konvertujte, potpišite ili pošaljite dokumente i upravljajte njima na bilo kom uređaju uz najbolje PDF rešenje na svetu.