Kreirajte doživljaje brenda koji podstiču uspeh preduzeća.

Neverovatna iskustva brenda počinju uz Adobe Creative Cloud za velika preduzeća. Pružite svom preduzeću sve što je potrebno za ubrzavanje kreiranja sadržaja dok se bavi jedinstvenim izazovima svetskih organizacija. Jednostavno se povežite sa aplikacijama i uslugama za velika preduzeća da biste iznova pružali izvanredna iskustva koja publika očekuje.
 
Pogledajte kako Fox Sports, Sony i Uber stvaraju neverovatna iskustva uz Creative Cloud za velika preduzeća.

Urbani zum, autor Jakob Vagner

Kako Creative Cloud za preduzeća može da podstakne razvoj vašeg preduzeća.

Kreativne aplikacije vrhunskog kvaliteta
Kreativne aplikacije vrhunskog kvaliteta
Pristupite čitavoj kolekciji od preko 20 kreativnih aplikacija za računare i mobilne uređaje uključujući Adobe Photoshop CC, Illustrator CC i InDesign CC – sve povezano uz Adobe CreativeSync.
Pregledajte sve aplikacije za računare i mobilne uređaje ›
Usluge u oblaku za brže dizajniranje.
Usluge u oblaku za brže dizajniranje
Brzo počnite sa radom na projektima, pristupite resursima uređaja u Creative Cloud Libraries, sarađujte u oblaku koristeći timske projekte i koristite kolekcije fontova iz usluge Adobe TypeKit.
Poboljšana bezbednost i kontrola
Poboljšana bezbednost i kontrola
Dobijte bezbednost na nivou preduzeća uz napredno upravljanje korisničkim identitetima, uključujući jedinstveno prijavljivanje (SSO) i zaštitite resurse uz šifrovanje u stanju mirovanja i u prenosu.
Podrška na nivou preduzeća i upravljanje licencama
Podrška na nivou preduzeća i upravljanje licencama
Jednostavno upravljajte korisnicima i primenjujte aplikacije u organizaciji i dobijte specijalizovanu podršku jedan-na-jedan uz sesije za obuku sa stručnjacima za kreativce i IT osoblje.
Experience Cloud integracija
Experience Cloud integracija
Creative Cloud za preduzeća integriše se sa uslugom Adobe Experience Cloud kako biste mogli da pristupite podacima za bolje razumevanje klijenata, određivanje smera dizajniranja i poboljšanje prihoda od investiranja kampanje.
 

Dizajniranje brzinom misli. Predstavljamo vam Adobe XD CC.

Pogledajte šta je novo u usluzi Creative Cloud za velika preduzeća.
 • Dizajniranje, pravljenje prototipova, deljenje.
 • Dizajniranje, pravljenje prototipova, deljenje.

  Od ideje do prototipa brže uz Adobe XD CC, sveobuhvatno UX/UI rešenje za dizajniranje veb lokacija, aplikacija za mobilne uređaje i još mnogo toga.
 • Izvorno za macOS. Izvorno za Windows.

  Dizajniran i za macOS i za Windows, XD vam pruža istu preciznost i brzinu, bez obzira na platformu.
 • Izvorno za Mac. Izvorno za Windows.
 • XD pomaže preduzećima da preduzmu prvi korak
 • XD pomaže preduzećima da preduzmu prvi korak.

  Pogledajte kako je Capgemini koristio XD za dizajniranje i isporuku proizvoda za Smartly za samo šest sedmica.

Creative Cloud za preduzeća podstiče brendovi koji su najveći vizionari sveta.

Dizni
„Uzbuđen sam zbog svega što mogu da uradim uz Creative Cloud i nadam se da ću poboljšati svoje korišćenje softvera Adobe jer planiram da oživim nove priče na ekranu.“
– Dejvid Laueri, pisac i režiser
adidas
„[Creative Cloud] skida okove i pruža prostor da zamislite šta god želite.“
– Tim Moren, izvršni kreativni direktor, Adidas
Havas
„Nešto jednostavno poput brojanja licenci može da traje dva meseca. Koristeći Admin Console, to je gotovo za dva dana.“
– Džef Maršal, zamenik izvršnog direktora, Havas North America

Creative Cloud za preduzeća pokreće sadržaj. I našu industriju.

Saznajte više o vrednosti kreativnosti u poslovanju.
Dizni
Ubrzavanje kreiranja sadržaja za gladne korisnike.
Pogledajte kako se 700 velikih preduzeća širom sveta nosi sa dizajnom i potrebama sadržaja korisnika.
Pogledajte kako izgledaju aktivnosti vašeg preduzeća kada je dizajn u pitanju
Pogledajte kako izgledaju aktivnosti vašeg preduzeća kada je dizajn u pitanju.
Sprovedite kratku procenu da biste utvrdili zrelost dizajna vašeg preduzeća. A onda saznajte kako da je podignete na viši nivo da biste povećali lojalnost klijenata, udeo na tržištu i konkurentnost.

Istražite više Adobe rešenja za velika preduzeća.

 1. Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća? Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća?

  Creative Cloud za preduzeća je najvažnija kreativna platforma za ubrzavanje kreativnih tokova posla i oslobađanja brzine sadržaja, podstičući organizaciju da pruža sjajna iskustva za svaki uređaj.


  Creative Cloud za preduzeća obuhvata aplikacije za računare kao što su Adobe Photoshop CC i Illustrator CC, kao i povezane aplikacije za mobilne uređaje i osnovne usluge u oblaku koje vam omogućavaju da započnete projekat u pokretu i završite ga na bilo kojem mestu. Lako delite resurse u aplikacijama i organizaciji koristeći Adobe CreativeSync. Bezbedno upravljajte preduzećem i poslom, uz napredne IT alatke kako biste obezbedili stalnu zaštitu svojih podataka.

  Saznajte više ›

 2. Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije? Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije?

  Aplikacije za računare se preuzimaju iz aplikacije Creative Cloud, ali se instaliraju i pokreću lokalno. One se ne strimuju niti virtuelizuju u oblaku.

 3. Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud?

  IT administratori imaju opciju kada je u pitanju primena aplikacije Creative Cloud za velika preduzeća. Međutim, ako želite da iskoristite Adobe Admin Console za lakše upravljanje licencama ili želite da korisnici pristupaju skladištu zasnovanom na oblaku odnosno uslugama u oblaku, želećete da primenite kreativne aplikacije na imenovane korisnike koristeći Adobe ID, Enterprise ID ili Federated ID:

  • Adobe ID: Korisnik kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje
  • Enterprise ID: Organizacija kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje
  • Federated ID: Organizacija kreira i poseduje nalog, povezuje se sa direktorijumom preduzeća putem objedinjavanja, preduzeće ili škola upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje putem jedinstvenog prijavljivanja (SSO)

  Za više informacija pogledajte Upravljajte tipovima identiteta.

 4. Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud?

  Vaš IT tim ima potpunu kontrolu nad time koje se aplikacije, usluge i funkcije pakuju i primenjuju i kada. Verzije se mogu testirati u proizvodnji ili putem pilota pre primene u celoj organizaciji.