Odlična korisnička iskustva počinju ovde.

Creative Cloud za velika preduzeća pomaže preduzećima da efikasno i bezbedno kreiraju digitalna iskustva koja angažuju klijente na mobilnim uređajima i svim ostalim mestima.

Marketing vođen podacima

Ovladajte mobilnim dizajnom.

Dizajnirajte i razvijte interaktivna, odzivajuća iskustva sa brendom za mobilne veb sajtove i aplikacije.
Dizajnirajte i pravite prototipe uz Adobe Experience Design CC.
Koristite prvu sveobuhvatnu alatku za UX dizajnere da biste brzo kreirali žičane modele, vizuelne dizajne i prototipe za mobilne aplikacije i veb sajtove.
Kreirajte sajtove koji se odazivaju.
Ispunite zahtev preduzeća za prioritetom mobilnih uređaja tako što ćete dizajnirati relevantan, prilagođeni sadržaj za mobilne uređaje klijenata.
Održavajte doslednost stvari.
Uverite se da su vaša iskustva na mobilnim uređajima u skladu sa brendom uz odgovarajuće logotipe, fontove, boje i grafiku na svim uređajima i platformama.
Radite efikasno na bilo kom mestu.
Bilo da započinjete projekat na mobilnom uređaju ili ga završavate na računaru ili obratno, imaćete pristup svim svojim kreativnim resursima na bilo kom uređaju i na bilo kom mestu.

Kreirajte efikasnije nego ikada.

Radite kao tim na brzom dizajniranju relevantnog, personalizovanog iskustva.
Učinite to ličnim.
Dizajnirajte izuzetno relevantan sadržaj koji angažuje svakog klijenta i nesmetano radi na računarima, pametnim telefonima i tabletima.
Radite tečno.
Kada dizajnirate, zadržite fokus tako što ćete svim potrebnim resursima – uključujući Adobe Stock, Typekit fontove i deljene resurse preduzeća – pristupiti direktno u Creative Cloud aplikacijama.
Ojačajte timski rad.
Sarađujte efikasnije sa kolegama i klijentima – i lako održavajte kontrolu verzija – zahvaljujući bibliotekama deljenih resursa i automatskoj sinhronizaciji sadržaja.
Objavite svoj rad brže.
Kada kreirate resurs kao što je logotip ili grafika, koristite ga u celoj kampanji i na svim platformama da biste uštedeli vreme.

Oduševite klijente na svim uređajima.

Dizajnirajte dosledna, privlačna iskustva sa brendom u štampanom obliku, na vebu, mobilnim uređajima i u video zapisima.
Koristite vodiče za stil da biste održali standarde brenda.
Učinite vodiče za stil pristupačnim iz usluge Creative Cloud Libraries kako biste lako mogli da održite izgled i doživljaj brenda u celokupnom sadržaju i svim kampanjama.
Brže ponavljanje.
Provedite više vremena u kreiranju, a manje vremena na običnim zadacima zahvaljujući funkcijama produktivnosti u celoj platformi Creative Cloud za velika preduzeća.
Izmerite, pa optimizujte.
Koristite Creative Cloud za velika preduzeća uz Adobe Marketing Cloud kako biste mogli da pratite i izmerite angažman, a zatim prilagodite sadržaj radi postizanja boljih rezultata.
Oduševite klijente na svim uređajima

Moćna bezbednost kako bi IT sektor bio miran.

Zaštitite kreativne resurse putem šifrovanja u prenosu i šifrovanja neaktivnih stavki, odnosno primenom iza zaštitnog zida preduzeća.
Moćna bezbednost kako bi IT sektor bio miran.
Zaštitite svoj sadržaj.
Dajte timu kreativnu slobodu uz obezbeđivanje zaštite njihovog sadržaja.
Razvijte svoje kreativne mogućnosti.
Koristite API-je da biste Creative Cloud za preduzeća povezali sa ostalim sistemima toka posla.
Kontrolišite sve.
Upravljajte primenom softvera i licencama putem jedne, intuitivne kontrolne table i koristite Federated ID / Single Sign-On (SSO) da biste dodatno zaštitili IP adresu preduzeća.

Zašto Adobe?

Ozbiljan dizajn. Kreativna platforma kao nijedna druga. I stručnost koja vam pomaže da kreirate i isporučite digitalna iskustva koja će transformisati vaše poslovanje.

Lideri

Već preko 30 godina smo neprikosnoveni lider po pitanju kreativnog softvera koji vole i kome veruju najpopularniji brendovi i milioni ljudi širom sveta.

Inovacija

Od kad smo uveli Creative Cloud, dodali smo mnogo novih funkcija, kao i aplikacije i usluge kao što su Adobe XD, CC Libraries i CreativeSync da bismo preduzećima pomogli da kreiraju bolja digitalna iskustva.

Stručnost

Kada su u pitanju dizajn, isporuka i optimizacija sadržaja, mi imamo znanje pomoću kojeg možemo pomoći vašem preduzeću da kreira angažman klijenata za ceo život.
 1. Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća? Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća?

  Creative Cloud za velika preduzeća je suštinska kreativna platforma koja omogućava organizacijama da stalno dizajniraju i objavljuju izuzetna korisnička iskustva.

  Creative Cloud za velika preduzeća pruža pristup svim najnovijim CC aplikacijama i uslugama za računare i mobilne uređaje; pruža opcije hostovanja u cilju ispunjenja potreba organizacije sa naprednim IT zahtevima; i integriše se sa Adobe rešenjima za velika preduzeća uključujući Adobe Digital Publishing Solution i Adobe Marketing Cloud.

 2. Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije? Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije?

  Aplikacije za računare se preuzimaju iz aplikacije Creative Cloud, ali se instaliraju i pokreću lokalno. One se ne strimuju niti virtuelizuju u oblaku.

 3. Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud?

  IT administratori imaju opciju kada je u pitanju primena aplikacije Creative Cloud za velika preduzeća. Međutim, ako želite da iskoristite novi Adobe Admin Console za lakše upravljanje licencama ili želite da korisnici pristupaju skladištu odnosno uslugama u oblaku, želećete da primenite kreativne aplikacije na imenovane korisnike pomoću Adobe ID-ova ili Enterprise ID-ova.

  • Adobe ID: Korisnik kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akrteditivima i obrađuje prijavljivanje
  • ID preduzeća: Organizacija kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akrteditivima i obrađuje prijavljivanje
  • Objedinjeni ID: Organizacija kreira i poseduje nalog, povezuje se sa direktorijumom preduzeća putem objedinjavanja, preduzeće ili škola upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje putem jedinstvenog prijavljivanja

  Za više informacija pogledajte „Upravljanje tipovima identiteta“. Pored toga, i dalje možete da primenite Creative Cloud za velika preduzeća pomoću serijskih brojeva, što znači da će korisnici biti anonimni i moći će da rade u vanmrežnim okruženjima. Vi odlučujete koja opcija je najbolja za vašu organizaciju, a možete čak i da pomešate različite korisnike i grupe.

 4. Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama? Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama?

  Da, IT kontroliše primenu kreativnih aplikacija i ispravki tako što kreira prilagođene pakete za primenu (MSI i PKG datoteke industrijskog standarda) pomoću besplatnog Creative Cloud programa za pakovanje. Novi Adobe Admin Console omogućava IT sektoru da kontroliše koji korisnici i grupe u organizaciji imaju pristup skladištu i uslugama u oblaku.

 5. Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud?

  Vaš IT tim ima potpunu kontrolu nad time koje se aplikacije, usluge i funkcije pakuju i primenjuju i kada. Verzije se mogu testirati u proizvodnji ili putem pilota pre primene u celoj organizaciji.