Vrhunske kreativne alatke. Konkretni rezultati.

Urbani zum, autor Jakob Vagner

Šta je to Creative Cloud za timove?

Adobe Creative Cloud za timove pruža sve kreativne alatke i usluge koje su potrebne vašem preduzeću. Preuzmite najbolje aplikacije za računare na svetu – uključujući Adobe Photoshop CC, Illustrator CC i InDesign CC, kao i usluge u oblaku koje podstiču vaš tim na efikasan rad na bilo kojem uređaju. Ispravke su obuhvaćene članstvom, naplata je ujednačena, a vi možete lako da upravljate licencama sa centralizovanog veb portala.
 

Bolji način za saradnju.

Pogledajte video „Administratorska konzola“
Vlasništvo i kontrola nad preduzećem
Veb portal koji se lako koristi omogućava vam da pratite sve licence na jednom mestu, a možete da dodate nove licence ili da u bilo koje vreme ponovo dodelite postojeće. Pristupom aplikacijama mogu da upravljaju administratori ili članovi vašeg kreativnog tima – vi odlučujete o tome.
Neprekidna stručna podrška
Neprekidna stručna podrška
Imate pitanja u vezi sa primenom ili upravljanjem licencama? Creative Cloud za timove nudi naprednu tehničku podršku 24/7. A ako vam treba pomoć da ovladate najnovijim funkcijama, računajte na sesije sa stručnim servisom 1:1 i hiljade podučavanja pomoću kojih ćete brzo uhvatiti korak.
Jednostavna saradnja
Jednostavna saradnja
Delite resurse i fascikle bezbedno pomoću prilagođenih Creative Cloud Libraries. Održavajte kontrolu verzija, budite u toku sa promenama i bolje sarađujte. Uz Libraries ćete svom timu uštedeti mnogo sati nedeljno i radićete do 10 puta brže.
Tokovi posla prebacivanja sa mobilnog uređaja na računar
Tokovi posla prebacivanja sa mobilnog uređaja na računar
Sada svako u vašem timu može da pruži svoj maksimum na bilo kom mestu. Koristite Creative Cloud aplikacije za mobilne uređaje da biste zabeležili ideje i inspiraciju u pokretu, sinhronizujte svoj rad da biste ga dodatno doterali na stonom računaru i predstavite dizajne kolegama i zainteresovanim licima putem tablet računara i pametnih telefona.
 • Direktno ugrađen Adobe Stock.
 • Direktno ugrađen Adobe Stock.

  Radite efikasnije uz pristup milionima besplatnih slika, predložaka i 3D resursa direktno iz Creative Cloud aplikacija. Uz vizuelnu pretragu i estetske filtere koje pruža Adobe Sensei, Adobe Stock čini pronalaženje savršene slike lakšim nego ikad. Dobijate najbolju vrednost za svoje preduzeće uz plan Adobe Stock za timove – potreban vam je samo jedan deljeni plan za sve članove tima.

Pogledajte šta je novo u aplikaciji Creative Cloud za timove.

Pogledajte sve nove funkcije ›

Adobe XD CC
Adobe XD CC
Dizajnirajte, pravite prototipove i delite podsticajna korisnička iskustva za veb lokacije, aplikacije za mobilne uređaje i još mnogo toga uz sveobuhvatno UX/UI rešenje.
Adobe Spark sa premium funkcijama
Adobe Spark sa premium funkcijama
Kreirajte brendirane grafike društvenih medija, veb stranice i animirane video priče za svoje preduzeće uz Adobe Spark.
Adobe Dimension CC
Adobe Dimension CC
Jednostavno kombinujte 2D i 3D resurse da biste pravili realistične snimke proizvoda visokog kvaliteta, vizuelizacije scena i još mnogo toga.

 • Može li vaše preduzeće masovno da proizvodi kvalitetan sadržaj?

  Svakako. Kompanija Adobe je anketirala stotine preduzeća širom sveta da bi razumela na koji način odgovaraju na potražnju i pružaju sjajno korisničko iskustvo. Pročitajte naš izveštaj Mass Producing Deliciousness da biste saznali šta smo naučili.

 • Može li vaše preduzeće masovno da proizvodi kvalitetan sadržaj?

Bezbrojni kreativni izazovi. Osamnaest inspirativnih umova. Jedno tajno oružje.

Digitalna agencija BLITZ kreira sve od holografskih ekrana do virtuelnih muzičkih video zapisa. Pogledajte kako Adobe Creative Cloud za timove podstiče vrhunsku posvećenost agencije.

Primenite i upravljajte na jednostavan način.

Creative Cloud za timove olakšava stvari za IT uz fleksibilnu primenu i jednostavno upravljanje licencama.
 1. Članovi moje organizacije već imaju pojedinačno Creative Cloud članstvo. Da li mogu da ih prebacim u Creative Cloud za timove? Članovi moje organizacije već imaju pojedinačno Creative Cloud članstvo. Da li mogu da ih prebacim u Creative Cloud za timove?

  Da, pojedinačni Creative Cloud članovi mogu da izvrše nadogradnju na Creative Cloud za timove bez naknade za otkazivanje. Da biste to uradili, pozovite službu za brigu o korisnicima da biste dobili podršku. Budite spremni da navedete:

  • Adobe ID primarnog administratora članstva timova
  • Broj telefona primarnog administratora
  • Adobe ID-ove za pojedinačna članstva koja želite da prebacite na članstvo timova

  Druga mogućnost je da pozovete nekog iz organizacije da se pridruži usluzi Creative Cloud za timove, a ako ta osoba već ima pojedinačno članstvo, treba samo da prihvati poziv u Creative Cloud za timove (pomoću Adobe ID-a). Automatski će joj biti zatraženo da otkaže pojedinačno članstvo.

 2. Moja organizacija želi da blokira pristup određenim uslugama, kao što su funkcije skladišta i zajednice, dostupne putem usluge Creative Cloud. Da li je to moguće uraditi? Moja organizacija želi da blokira pristup određenim uslugama, kao što su funkcije skladišta i zajednice, dostupne putem usluge Creative Cloud. Da li je to moguće uraditi?

  Da, vaši IT administratori mogu da blokiraju pristup korisnika uslugama na mreži. Usluge na mreži i njihove URL adrese navedene su ovde.

  Kao administrator, moći ćete da
  primenite Creative Cloud aplikacije za računare nezavisno od usluga zasnovanih na oblaku pomoću usluge Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager dostupan je putem usluge Creative Cloud za timove.

 3. Mogu li korisnicima da blokiram korišćenje skladišta usluge Creative Cloud za timove? Mogu li korisnicima da blokiram korišćenje skladišta usluge Creative Cloud za timove?

  Ne postoji način da se centralno onemogući pristup Creative Cloud skladištu. Svi krajnji korisnici koji imaju pristup vebu putem pregledača imaju mogućnost da uskladište svoje datoteke u oblaku. Međutim, ako su korisnici na korporativnoj mreži i koriste uređaje koje administrira preduzeće, sledeći pozivi mreže mogu biti blokirani putem zaštitnog zida organizacije, čime se blokira korišćenje skladišta dok su na
  mreži:

  • https://creative.adobe.com/api/assetso
  • https://creative.adobe.com/api/collectionso
  • https://creative.adobe.com/api/shareo
  • https://creative.adobe.com/files – port 443

  Napomena: Uslugama koje su blokirane na veb lokaciji možete pristupiti preko drugih krajnjih tačaka koje nisu povezane sa lokacijom i lokacija može biti jedina pristupna tačka za usluge koje ne bi trebalo blokirati. Kompletna lista usluga na mreži i njihovih URL adresa navedena je ovde.

 4. Koja je razlika između plana za pojedince, plana za timove i plana za velika preduzeća? Koja je razlika između plana za pojedince, plana za timove i plana za velika preduzeća?

  Kliknite ovdeda biste pogledali grafikon za poređenje proizvoda.

 5. Koja je razlika između kompletnog plana i plana jedne aplikacije za Creative Cloud za timove? Koja je razlika između kompletnog plana i plana jedne aplikacije za Creative Cloud za timove?

  Postoje dva plana za Creative Cloud za timove: kompletan plan (sve Creative Cloud aplikacije i usluge) ili plan jedne aplikacije (pristup jednoj aplikaciji, kao što je Photoshop CC, i pojedinim uslugama).

 6. Da li Adobe nudi količinski popust na Creative Cloud za timove? Da li Adobe nudi količinski popust na Creative Cloud za timove?

  Klijenti koji kupuju od prodavaca ili Adobe agenta za teleprodaju moraju to da urade preko Plana za podsticaj vrednosti (VIP), Adobe programa za licenciranje
  putem pretplate. Transakcijski popust je dostupan ako kupujete 50+ licenci. VIP program lojalnosti, VIP Select, nudi količinske popuste za
  članove koji kupuju najmanje 250 licenci. Kad članovi steknu VIP Select status, kvalifikuju se za prednosti kao što je VIP Select popust po nivoima
  i još mnogo toga. Kontaktirajte Adobe predstavnika ili partnera za prodaju da biste dobili informacije o tome.

 7. Koje Creative Cloud aplikacije za računare su dostupne kao pojedinačne aplikacije? Koje Creative Cloud aplikacije za računare su dostupne kao pojedinačne aplikacije?

  Sledeće aplikacije su dostupne pojedinačno: Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Adobe Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Edge Inspect CC, Edge Animate CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Audition CC, SpeedGrade CC, InCopy CC i Prelude CC. Iako članstvo uključuje pristup samo jednoj aplikaciji, imaćete pristup i svim ostalim CC aplikacijama u vidu besplatne probne verzije od 30 dana.

 8. Creative Cloud za timove nije dostupan u mojoj zemlju. Kad će biti dostupan? Creative Cloud za timove nije dostupan u mojoj zemlju. Kad će biti dostupan?

  Planiramo da Creative Cloud učinimo dostupnim što većem broju korisnika. Pogledajte najnoviju listu zemalja u kojima je Creative Cloud za timove dostupan.

 9. Da li moram da budem povezan/a na internet da bih mogao/la da koristim aplikacije za računare? Da li moram da budem povezan/a na internet da bih mogao/la da koristim aplikacije za računare?

  Ne. Treba samo da se povežete na internet bar jednom u svakih 99 dana da biste potvrdili članstvo.

 10. Da li mogu da kupim Creative Cloud za timove od prodavca? Da li mogu da kupim Creative Cloud za timove od prodavca?

  Da, kliknite ovdeda biste pronašli ovlašćenog prodavca Adobe proizvoda. Creative Cloud za timove se prodaje i direktno kod preduzeća Adobe. Kliknite ovdeda biste kupili.