Creative Cloud za timove
Sve što je vašem timu potrebno za bolju saradnju.

 • Sve kreativne alatke i usluge koje su potrebne vašem preduzeću.

  Nabavite najbolje aplikacije za računare na svetu – uključujući Adobe Photoshop CC, InDesign CC i XD CC, kao i usluge u oblaku koje omogućavaju vašem timu da efikasno radi bilo gde, na bilo kojem uređaju. Ispravke su obuhvaćene članstvom, naplata je objedinjena, a vi možete lako da upravljate licencama sa centralizovanog veb portala.

 • Dobra funkcija
 • U vlasništvu i pod kontrolom preduzeća.
 • U vlasništvu i pod kontrolom preduzeća.

  Veb portal koji se lako koristi omogućava vam da pratite sve licence na jednom mestu, a u bilo kom trenutku možete i da dodate nove proizvode ili da ponovo dodelite postojeće. Pristupom aplikacijama mogu da upravljaju administratori ili članovi vašeg kreativnog tima – vi odlučujete o tome.

 • Neprekidna stručna podrška.

  Imate pitanja u vezi sa primenom ili upravljanjem licencama? Creative Cloud za timove nudi naprednu tehničku podršku 24/7. A ako vam je potrebna pomoć da biste ovladali najnovijim funkcijama, računajte na sesije sa stručnim servisom 1:1 i više hiljada uputstava pomoću kojih ćete se upoznati sa svim potrebnim informacijama.

 • Dobra funkcija
 • Dobra funkcija
 • Jednostavna saradnja.

  Bezbedno delite resurse i fascikle pomoću prilagođene funkcije Creative Cloud Libraries koja vam pomaže da održavate kontrolu nad verzijama, da budete u toku sa promenama i da na bolji način sarađujete. Uz Libraries ćete svom timu uštedeti mnogo sati nedeljno i radićete do 10 puta brže.

 • Tokovi posla prebacivanja sa mobilnog uređaja na stoni računar.

  Sada svako u vašem timu može da pruži svoj maksimum na bilo kom mestu. Koristite Creative Cloud aplikacije za mobilne uređaje da biste beležili ideje i inspiraciju u pokretu, sinhronizujte svoj rad da biste ga dodatno doterali na stonom računaru i predstavljajte dizajn kolegama i zainteresovanim licima putem tablet računara i pametnih telefona.

 • mobilni telefon sa laptopom
 

Pogledajte šta je novo u okviru plana „Creative Cloud za timove“.

Pogledajte sve nove funkcije

Adobe XD CC
Adobe XD CC
Dizajnirajte, pravite prototipove i delite podsticajna korisnička iskustva za veb lokacije, aplikacije za mobilne uređaje i još mnogo toga uz sveobuhvatno UX/UI rešenje.
Adobe Spark sa premium funkcijama
Adobe Spark sa premium funkcijama
Lako kreirajte brendirane grafike, veb-stranice i video-priče za društvene medije pomoću kojih će se vaše preduzeće izdvojiti u odnosu na druge.
Adobe Dimension CC
Adobe Dimension CC
Jednostavno kombinujte 2D i 3D resurse da biste pravili realistične snimke proizvoda visokog kvaliteta, vizuelizacije scena i još mnogo toga.

Može li vaše preduzeće masovno da proizvodi kvalitetan sadržaj?

Svakako. Kompanija Adobe je anketirala stotine preduzeća širom sveta da bi razumela na koji način odgovaraju na potražnju i pružaju sjajno korisničko iskustvo. Pročitajte naš izveštaj Mass Producing Deliciousness da biste saznali šta smo naučili.

 

Hugo & Marie

Pogledajte kako je mala agencija izgradila veliko poslovanje.

Hugo & Marie predstavlja malu kreativnu agenciju koja sarađuje sa najpopularnijim brendovima, a u razvoju svog poslovanja oslanja se na Creative Cloud za timove.

Primenite i upravljajte na jednostavan način.

Creative Cloud za timove olakšava stvari za IT uz fleksibilnu primenu i jednostavno upravljanje licencama.

Saznajte više

Make it. Creative Cloud.

Nesmetana primena, stručna obuka i napredna tehnička podrška za mala i srednja preduzeća.

Zatražite savet | Imate pitanja? Pogledajte odgovore na najčešća pitanja