Pronađite pravi plan za svoje preduzeće.

Pronađite pravi plan za svoje preduzeće.

Evo šta naši klijenti imaju da kažu.

„Adobe Creative Cloud za timove pruža jednostavnu prilagodljivost, odličnu produktivnost i znatno smanjenje troškova kad se uporedi s kupovinom pojedinačnog zapakovanog softvera.“
– Kornelijus Braket, stručnjak za medije, First Federal Savings Bank

„Uz aplikacije i usluge u sistemu Adobe Creative Cloud koje poboljšavaju efikasnost, možemo da uštedimo dragocene resurse po pitanju vremena koje provodimo na nekom projektu, kao i koliko brzo možemo da pređemo na sledeći projekat.“
– Džon Din, potpredsednik sektora za iskustvo korisnika i dizajn, FOX Sports Digital
 1. Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća? Šta je to Creative Cloud za velika preduzeća?

  Creative Cloud za velika preduzeća je suštinska kreativna platforma koja omogućava organizacijama da stalno dizajniraju i objavljuju izuzetna korisnička iskustva.

  Creative Cloud za velika preduzeća pruža pristup svim najnovijim CC aplikacijama i uslugama za računare i mobilne uređaje; pruža opcije hostovanja u cilju ispunjenja potreba organizacije sa naprednim IT zahtevima; i integriše se sa Adobe rešenjima za velika preduzeća uključujući Adobe Digital Publishing Solution i Adobe Marketing Cloud.

 2. Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije? Da li se Creative Cloud aplikacije pokreću u pregledaču putem strimovanja ili tehnologije vizuelizacije?

  Aplikacije za računare se preuzimaju iz aplikacije Creative Cloud, ali se instaliraju i pokreću lokalno. One se ne strimuju niti virtuelizuju u oblaku.

 3. Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da koristi Adobe ID-ove za prijavljivanje u Creative Cloud?

  IT administratori imaju opciju kada je u pitanju primena aplikacije Creative Cloud za velika preduzeća. Međutim, ako želite da iskoristite novi Adobe Admin Console za lakše upravljanje licencama ili želite da korisnici pristupaju skladištu zasnovanom na oblaku odnosno uslugama u oblaku, želećete da primenite kreativne aplikacije na imenovane korisnike pomoću Adobe ID-ova ili Enterprise ID-ova.

  • Adobe ID: Korisnik kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje
  • ID preduzeća: Organizacija kreira i poseduje nalog, Adobe upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje
  • Objedinjeni ID: Organizacija kreira i poseduje nalog, povezuje se sa direktorijumom preduzeća putem objedinjavanja, preduzeće ili škola upravlja akreditivima i obrađuje prijavljivanje putem jedinstvenog prijavljivanja

  Za više informacija pogledajte „Upravljanje tipovima identiteta“. Pored toga, i dalje možete da primenite Creative Cloud za velika preduzeća pomoću serijskih brojeva, što znači da će korisnici biti anonimni i moći će da rade u vanmrežnim okruženjima. Vi odlučujete koja opcija je najbolja za vašu organizaciju, a možete čak i da pomešate različite korisnike i grupe.

 4. Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama? Može li IT da kontroliše ko ima pristup Creative Cloud skladištu, uslugama i aplikacijama?

  Da, IT kontroliše primenu kreativnih aplikacija i ispravki tako što kreira prilagođene pakete za primenu (MSI i PKG datoteke industrijskog standarda) pomoću besplatnog Creative Cloud programa za pakovanje. Nova Adobe Admin Console omogućava IT sektoru da kontroliše koji korisnici i grupe u organizaciji imaju pristup skladištu i uslugama u oblaku.

 5. Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud? Šta ako moja organizacija ne želi da izvrši ažuriranje čim Adobe objavi nove aplikacije za računare putem usluge Creative Cloud?

  Vaš IT tim ima potpunu kontrolu nad time koje se aplikacije, usluge i funkcije pakuju i primenjuju i kada. Verzije se mogu testirati u proizvodnji ili putem pilota pre primene u celoj organizaciji.