Creative Cloud. Stvoren za posao.

Uz Creative Cloud za timove, kreativni stručnjaci u malim i srednjim preduzećima imaju pristup svim Adobe najnovijim aplikacijama tako da mogu lako da kreiraju i sarađuju. Administratori grupe preuzimaju kontrolu koja im je potrebna za laku primenu i upravljanje mestima.
Obratite se prodaji: 800-915-9424


Zatražite savet ›
Pogledajte sve planove ›

 

Obratite se prodaji: 800-443-8158
Pogledajte kako je Creative Cloud za timove pomogao kompaniji EVB da ikonu reklame iz 70-ih pretvori u novo digitalno iskustvo.

Sve što je vašem preduzeću potrebno da obavi sjajan posao.

Ovaj plan uključuje sve u Creative Cloud, plus:
 • Mogućnost jednostavnog dodavanja, dodeljivanja i ponovnog dodeljivanja licenci kada timovima i osoblju treba promena
 • Kontrolišite centralno koliko se često aplikacije i ispravke primenjuju ili omogućite korisnicima da sami upravljaju time

 

 • Ekskluzivni pristup stručnjacima Adobe proizvoda u cilju pomoći kreativnom timu da reši probleme sa tokom posla i razvije skup veština (dve sesije po korisniku godišnje)
 • 100 GB skladišta zasnovanog na oblaku po korisniku – 5x više od drugih planova

Zašto Creative Cloud za timove?

Napravljen za preduzeća, Creative Cloud za timove vam pruža najnovije alatke za kreiranje na računaru i mobilnim uređajima, stručnu obuku i bolje načine saradnje kako bi vaš tim bio još produktivniji. Nabavite sve ove pogodnosti – kao i jednostavnu kupovinu i upravljanje licencama – kada vaše preduzeće napravi prelazak sa Creative Suite na Creative Cloud za timove.
Preko 1.000 funkcija dodatih od CS6.

Uvek ažuran.

Pružite korisnicima najnovije verzije svake kreativne aplikacije koju nudimo, uključujući Photoshop CC, Acroboat XI Pro i druge. Vaš tim će dobiti sve alatke koje su mu potrebne da ostane na vodećoj poziciji. Kad budemo objavljivali ispravke, vi možete da ih prosledite svom timu kad budu spremne ili da im omogućite da ih samostalno instaliraju. Nije teško postići da svi budu ažurni, zato je kontrola verzija uvek pod kontrolom.

Ne možete uvek da boravite u istoj kancelariji. Ali ćete uvek biti na istom mestu.

Delite datoteke, fascikle i biblioteke kreativnih resursa – sve je pristupačno, od računara, preko pametnog telefona do tableta. Održavajte kontrolu verzija, budite u toku sa promenama i jednostavnije sarađujte. A uz nove Creative Cloud biblioteke vaš tim može da deli resurse iz programa Photoshop, Illustrator i mobilnih aplikacija kao što je Photoshop Sketch.
Obezbedite skladište u oblaku i saradnju tima.
Jednostavan tok posla između računara i mobilnog uređaja.

Radite gde god vas posao odvede.

Uz Creative Cloud za timove, možete lako da delite datoteke i fascikle i izvršavate uređivanja sa bilo kog mesta – bilo da ste na drugom kraju kancelarije ili na drugom kraju zemlje. A uz nove Adobe mobilne aplikacije koje su čvrsto integrisane sa aplikacijama kao što su Photoshop i Illustrator, članovi vašeg tima mogu da kreiraju svoje nabolje radove na računarima i mobilnim uređajima.

Potrošite manje da biste ušli. Dobijte više na izlasku.

Formirajte budžet uz bolja predviđanja i smanjite početne troškove uz godišnje članstvo koje obuhvata najbolje kreativne aplikacije na svetu, kao i ekskluzivne ispravke za funkcije bez dodatnog troška. Dodajte softver za onoliko članova tima koliko vam je potrebno bez velikog početnog ulaganja. Pogledajte više pogodnosti softvera pretplate ›
Smanjite početne troškove.
Kreirano za timove u razvoju.

Stvari se menjaju. Shvatamo to.

Uz ugrađenu fleksibilnost, možete brzo da dodate i ponovo dodelite resurse različitim korisnicima da biste se prilagodili promenljivim potrebama poslovanja. Naplata se ostvaruje u sledećem ciklusu plaćanja. Osposobite honorarce i izvođače za rad odmah. Kad projekat bude gotov, licenca ostaje u vašem preduzeću i lako može da se dodeli nekome drugom. Kupujete za tim? Pogledajte još pogodnosti ›

Obuka za uspeh.

Creative Cloud za timove uključuje pristup stotinama video podučavanja za veliki opseg nivoa veština. Korisnici mogu da ih pregledaju u pregledaču, na iPad uređajima ili čak u aplikacijama za računare kao što su Adobe Photoshop CC i Illustrator CC da bi dobili uputstva potrebna za projekat. Prikažite tutorijale ›
Obuka za uspeh.
Besplatan pristup izabranim sadržajima prodavnice.

Besplatan pristup izabranim sadržajima prodavnice.

Pristup preko 30.000 visokokvalitetnih, izabranih sadržaja potpuno besplatnih u Creative Cloud prodavnica. Potreban vam je raspored ili trodimenzionalni model? Pozadina ili audio datoteka? Pronađite ga, preuzmite i počnite da dizajnirate.

Pogledajte šta je novo u vašim omiljenim aplikacijama.Kupite Creative Cloud za timove direktno od preduzeća Adobe ili putem svog prodavca.

Adobe
 • Platite po porudžbenici (samo telefonski) ili kreditnom karticom
 • Platite unapred (obavezna jednogodišnja obaveza)
 • NOVO: Opcija za plaćanje trajanja članstva unapred i zaključavanje cene tokom najviše 36 meseci (samo telefonski)
 • Upravljajte sami svojim licencama
Potrebna vam je pomoć? Pozovite nas: 800-915-9424
Prodavac
 • Kupite po porudžbenici (dostupno finansiranje)
 • Platite unapred (obavezna jednogodišnja obaveza)
 • NOVO: Opcija za plaćanje trajanja članstva unapred i zaključavanje cene tokom najviše 36 meseci (samo telefonski)
 • Upravljajte svojim licencama ili neka to vaš prodavac radi
 1. Mogu li da se prebacim sa Creative Cloud pojedinačnog članstva na Creative Cloud za timove? Mogu li da se prebacim sa Creative Cloud pojedinačnog članstva na Creative Cloud za timove?

  Da, pojedinačni Creative Cloud članovi mogu da izvrše nadogradnju na Creative Cloud za timove bez naknade za otkazivanje. Da biste to uradili pomoću postojećeg Adobe ID-a, jednostavno prihvatite poziv za Creative Cloud za timove i od vas će se tražiti da otkažete pojedinačno članstvo.

  Isto tako možete da pozovete korisničku službu za podršku. Budite spremni da obezbedite:

  • Adobe ID za primarnu administraciju članstva timova
  • Broj telefona za primarne admin.
  • Adobe ID-ovi za pojedinačna članstva koje želite da prebacite na članstvo tima
 2. Moja organizacija želi da blokira pristup određenim uslugama, kao što su funkcije skladišta i zajednice, dostupnim putem usluge Creative Cloud. Da li je to moguće uraditi? Moja organizacija želi da blokira pristup određenim uslugama, kao što su funkcije skladišta i zajednice, dostupnim putem usluge Creative Cloud. Da li je to moguće uraditi?

  Da, vaši IT administratori mogu da blokiraju pristup korisnika uslugama na mreži. Usluge na mreži i njihove URL adrese navedene su ovde.

  Kao administrator, moći ćete da primenite Creative Cloud aplikacije za računare i nezavisno od usluga zasnovanih na oblaku pomoću Creative Cloud programa za pakovanje. Creative Cloud program za pakovanje dostupan je putem usluge Creative Cloud za timove.

 3. Mogu li korisnicima da blokiram korišćenje skladišta usluge Creative Cloud za timove? Mogu li korisnicima da blokiram korišćenje skladišta usluge Creative Cloud za timove?

  Ne postoji način da se centralno onemogući pristup Creative Cloud skladištu. Svi krajnji korisnici koji imaju pristup vebu putem pregledača imaju mogućnost da uskladište svoje datoteke u oblaku. Međutim, ako su korisnici na korporativnoj mreži i koriste uređaje koje administrira preduzeće, sledeći pozivi mreže mogu biti blokirani putem zaštitnog zida organizacije, čime se blokira korišćenje skladišta dok ste na mreži:

  • https://creative.adobe.com/api/assets
  • https://creative.adobe.com/api/collections
  • https://creative.adobe.com/api/share
  • https://creative.adobe.com/files — port 443

  Napomena: Uslugama koje su blokirane na veb lokaciji možete pristupiti preko drugih krajnjih tačaka koje nisu povezane sa lokacijom i lokacija može biti jedina pristupna tačka za usluge koje ne bi trebalo blokirati. Kompletna lista usluga na mreži i njihovih URL adresa navedena je ovde.

 4. Koje Creative Cloud aplikacije za računare su dostupne kao pojedinačne aplikacije? Koje Creative Cloud aplikacije za računare su dostupne kao pojedinačne aplikacije?

  Sledeće aplikacije su dostupne pojedinačno: Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Adobe Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Edge Inspect CC, Edge Animate CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Audition CC, SpeedGrade CC, InCopy CC i Prelude CC. Iako članstvo uključuje pristup samo jednoj aplikaciji, imaćete pristup i svim ostalim CC aplikacijama u vidu besplatne probne verzije od 30 dana.

 5. Zašto Creative Cloud za timove košta više od usluge Creative Cloud za pojedince? Zašto Creative Cloud za timove košta više od usluge Creative Cloud za pojedince?

  Kompletan plan Creative Cloud za timove uključuje sve funkcije i prednosti koje se dobijaju uz pojedinačno članstvo, kao i:

  • Centralizovana administracija: centralizovana kupovina i konzola za upravljanje licencama vam omogućava jednostavno dodeljivanje i prenos mesta bez troškova, dodavanje mesta i praćenje korišćenja.
  • Centralizovana primena: Centralno primenite sve Creative Cloud aplikacije ili prilagođeni podskup. Administratori mogu i da blokiraju pristup uslugama i skladištu na mreži dok su na korporativnoj mreži.
  • Dodatno skladište: Dobijte 100 GB prostora za skladištenje po korisniku – 5x više od onoga što pojedinačni Creative Cloud članovi imaju.
  • Stručnu podršku: Dobijte ekskluzivni pristup Adobe stručnjacima putem sesija jedan-na-jedan (dva godišnje, po kupljenoj licenci).