Prelazak sa Photoshop komp. na kôd upravo je postao lakši.

Creative Cloud isečak ponovo osmišljava tok posla od kompozicije do koda za veb dizajnere i programere. Lako izdvojite najvažnije informacije o dizajnu iz PSD kompozicije – uključujući boje, fontove, CSS i resurse – za korišćenje prilikom kodiranja mobilnih i računarskih dizajna.
Creative Cloud isečak
Isečak na delu.
Izvoz resursa u programu Photoshop CC omogućava veb dizajnerima da definišu optimizovane resurse za rekordno vreme. U programu Dreamweaver CC, izdvajanje nudi kontekstualne savete za kôd i izdvajanje resursa u okruženju za kodiranje.
Izvoz resursa u programu Photoshop CC
Dizajneri koji kreiraju Photoshop kompozicije mogu brzo da definišu i zapakuju resurse slike iz pojedinačnih slojeva pomoću jednostavnog, vizuelnog interfejsa nadograđenog na Adobe Generator. Ovo ubrzava vreme proizvodnje kako bi dizajneri mogli da proveru više vremena u dizajniranju.
Isečak u programu Dreamweaver CC
Veb dizajneri i projektanti sada mogu da prikazuju PSD-ove u programu Dreamweaver i da koriste kontekstualne savete za kôd radi lakog definisanja fontova, boja i prelaza u svom CSS-u. Oni takođe mogu da prevuku i otpuste optimizovane slike na površinu prikaza uživo, kopiraju tekst i još toga.
Doterajte svoje veštine i naučite nove tehnike uz naše besplatne vodiče.Saznajte više ›


Povezano sa uslugom Creative Cloud.
Creative Cloud spaja najbolje svetske kreativne aplikacije za računare i mobilne uređaje, a obezbeđuje i povezanije načine kreiranja i deljenja. Saznajte više ›

Pređite sa dizajna na projektovanje duplo brže.
Nabavite isečak zajedno sa celom kolekcijom Adobe kreativnih aplikacija za samo $29,99/mesečno.
Povezane aplikacije i usluge
Uređivanje slika i kompozicija.
Veb i mobilni dizajn.