Šta je novo u usluzi Creative Cloud.
Naše najnovije inovacije su ovde. Nove aplikacije. Nove funkcije. Novi načini kreiranja. Sve je to uključeno u članstvo.
Novine u programu XD 1.0

Brzi UX dizajn i kreiranje prototipa

Dizajnirajte, kreirajte prototipe i delite interaktivna korisnička iskustva za samo nekoliko minuta uz Adobe XD, sveobuhvatno rešenje za dizajniranje veb sajtova, aplikacija za mobilne uređaje i još mnogo toga.
Lightroom CC

Potpuno nova usluga fotografija zasnovana na oblaku

Kreirajte zadivljujuće fotografije gde god da se nalazite. Uređujte pomoću jednostavnog, a moćnog interfejsa, uživajte u pravljenju rezervne kopije bez problema i u 1 TB skladišta u oblaku, organizujte bez napora i delite na zabavne načine.
Adobe Video alatke

Ubrzajte konačne produkcije

Ažurirali smo sve naše aplikacije za video zapise, uključujući nove alatke za kreiranje VR iskustava, pravljenje animacija i doterivanje zvuka. Pored toga, tu su i poboljšani tokovi posla za samostalan rad ili saradnju sa timom.
Adobe Dimension (Project felix)

Pojednostavljeni 3D dizajn

Adobe Dimension CC (bivši Project Felix) svima olakšava da kombinuju 2D i 3D resurse kako bi napravili snimke proizvoda, vizuelizacije scena i apstraktnu umetnost.
Photoshop alatke za slikanje

Poboljšane alatke i performanse

Kreirajte brže, lakše putanje pomoću alatke „Pero za zakrivljenost“. Pratite Adobe Stock resurse pomoću poboljšanje table „Svojstva“. Slikajte uz mekše poteze četkicom i ostvarite bolju organizaciju i vreme odziva.
Vektorsko kreiranje

Pomeranje lutke

Kreirajte ili izmenite različite delove vektorske grafike, kao što su udovi lika, bez potrebe za podešavanjem pojedinačnih putanja ili tačaka usidrenja.
Brzi obilazak usluge Rush

Vizuelna pretraga

Pronađite savršeni tip za svoj projekat tako što ćete snimiti fotografiju ili snimak ekrana fonta koji vam se sviđa i koristiti ga za pretraživanje usluge Typekit ili Adobe Capture.
Vizuelna pretraga u uslugama Typekit i Capture

Brži načini za kreiranje i saradnju

Radite na više projekata istovremeno i zaključajte projekte kada aktivno uređujete kako biste mogli u isto vreme da sarađujete sa timom na deljenim projektima.
Photoshop Lightroom CC

Poboljšanja performansi i maski

Uvezite fotografije, generišite preglede i pređite iz režima „Biblioteka“ u režim „Razvoj“ brže nego ikada. Koristite alatke za maskiranje opsega da biste lako izvršili izbore na osnovu boje i note za lokalna prilagođavanja.
Plan za fotografiju

Creative Cloud plan za fotografije

Lightroom CC isporučuje nesmetanu organizaciju fotografija, bezbedno pravljenje rezervne kopije i moćno uređivanje u unapređenom interfejsu na svim vašim uređajima. Photoshop CC nudi brže performanse, poboljšanja četkica i još mnogo toga.
Adobe After Effects

360/VR efekti i prelazi

Kreirajte sjajan sadržaj još brže uz alatke za sveobuhvatne 360/VR efekte i prelate, lakše načine za generisanje pokretne grafike pomoću animacija određenih podacima i još mnogo toga.
Character Animator CC

Bolje kontrole animacije

Table „Okidači“ i „Kontrole“ vam omogućavaju da vizuelno organizujete pokrete likova na jednom mestu, a spajanje poze u pozu i fizička ponašanja olakšavaju oživljavanje likova.
Illustrator CC

Tabla „Svojstva“

Pristupite svim kontrolama svojstava na jednom mestu pomoću inteligentne nove table koja vam prikazuje samo alatke koje su vam potrebne, kada su vam potrebne.
Adobe Stock

Predlošci pokretne grafike

Pristupite lepim dizajnima naslova i animacijama za profesionalne video projekte uz Adobe Stock Motion Graphics predloške, koji su dostupni u Premiere Pro.
Adobe Stock

Prilagođene stranice profila

Kreirajte prilagođenu prodavnicu da biste istakli svoj jedinstveni sadržaj i održavajte galerije na vrhu portfolija da biste privukli veći broj kupaca.
InDesign CC

Endnote

Dodajte endnote u dokumente i podesite ih tako da čitaoci mogu da skoče direktno na odgovarajuće reference. Kontrolišite numerisanje, oblikovanje i raspored endnota.
Adobe Audition

Moćni i prilagodljivi tokovi posla

Automatsko smanjivanje automatski snižava nivoe muzike kada se čuju dijalog i drugi zvukovi, a poboljšanja performansi kao što su brža miksovanja omogućavaju vam da brzo i preciznije doterate zvuk.
Timski projekti (Beta)

Saradnja na deljenim produkcijama

Timski projekti omogućavaju većem broju korisnika da istovremeno uređuju deljene sekvence ili kompozicije u realnom vremenu u video aplikacijama. Dostupno za timove i velika preduzeća.
Adobe Spark

Kreirajte priče sa vašim brendom

Brzo kreirajte jedinstvenu grafiku, veb-stranice i video-priče sa vlastitim logotipom, bojama i drugim elementima brenda. Sada je uključeno kao deo svakog Creative Cloud plana.
Creative Cloud – sve aplikacije
Nabavite kompletnu kolekciju kreativnih aplikacija i još mnogo toga
Creative Cloud za timove, sve aplikacije
Obuhvata kompletnu kolekciju kreativnih aplikacija i poslovnih usluga.

Lightroom CC plan
Uključuje potpuno novi Lightroom CC i 1 TB skladišta u oblaku.

Studenti i nastavnici
Uštedite 60% na celoj kolekciji Creative Cloud aplikacija.