Pogledajte šta je novo u paketu Creative Cloud.
Naše najnovije inovacije su ovde. Nove aplikacije. Nove funkcije. Novi načini kreiranja. Sve je to uključeno u članstvo.
Poboljšanja dinamičkih boja

Poboljšanja dinamičkih boja

Moćne nove funkcije čine sve od ispravljanja boja do naglašavanja slika lakšim nego ikada. Najnovije ispravke uključuju podudaranje nijansi boja jednim klikom, poređenje naporednih snimaka i još mnogo toga.
Bolji načini za dobijanje grafike

Bolji načini za dobijanje grafike

Pokrenite tekst i slike brže uz poboljšan tok posla grafike u programu Premiere Pro, nova master svojstva u programu After Effects i ispravke table „Osnovna grafika“.
Miksujte odličan zvuk lakše nego ikada

Miksujte odličan zvuk lakše nego ikada

Nove funkcije donose razlike koje možete da vidite i čujete, uključujući automatsko stišavanje u programu Premiere Pro, koje smanjuje jačinu muzike kada se otkrije drugi zvuk, plus poboljšanu integraciju sekvenci i čistiju tablu „Numere“ u programu Audition.
Bolji načini za dobijanje grafike

Hitovi se samo ređaju

Pogledajte na koji način Adobe video alatke igraju važnu ulogu u revolucionarnim holivudskim hitovima kao što su Projekat Florida i Mindhunter.
Novine u programu XD 1.0

Brzi UX dizajn i kreiranje prototipa

Dizajnirajte, kreirajte prototipe i delite interaktivna korisnička iskustva za samo nekoliko minuta uz Adobe XD CC, sveobuhvatno rešenje za dizajniranje veb sajtova, aplikacija za mobilne uređaje i još mnogo toga.
Lightroom CC

Potpuno nova usluga fotografija zasnovana na oblaku

Kreirajte zadivljujuće fotografije gde god da se nalazite. Uređujte pomoću jednostavnog, a moćnog interfejsa, uživajte u pravljenju rezervne kopije bez problema i u skladištu u oblaku, organizujte bez napora i delite na zabavne načine.
Adobe Video alatke

Ubrzajte konačne produkcije

Ažurirali smo sve naše aplikacije za video zapise, uključujući dodavanje novih alatki za kreiranje VR iskustava, pravljenje animacija i doterivanje zvuka. Pored toga, tu su i poboljšani tokovi posla bilo za samostalan rad ili saradnju sa timom.
Adobe Dimension (Project felix)

Pojednostavljeni 3D dizajn

Adobe Dimension CC (bivši Project Felix) grafičkim dizajnerima olakšava da kombinuju 2D i 3D resurse kako bi napravili snimke proizvoda, vizuelizacije scena i apstraktnu umetnost.
Photoshop alatke za slikanje

Poboljšane alatke i performanse

Kreirajte brže, lakše putanje pomoću alatke „Pero za zakrivljenost“. Pratite Adobe Stock resurse pomoću poboljšane table „Svojstva“. Slikajte bolje uz mekše poteze četkicom, bolju organizaciju četkica i brže vreme odziva.
Vektorsko kreiranje

Pomeranje lutke

Kreirajte ili izmenite različite delove vektorske grafike, kao što su udovi lika, bez potrebe za podešavanjem pojedinačnih putanja ili tačaka usidrenja.
Potpuno nove mogućnosti vizuelne pretrage

Potpuno nove mogućnosti vizuelne pretrage

Pronađite savršeni tip za svoj projekat tako što ćete snimiti fotografiju ili snimak ekrana fonta koji vam se sviđa i koristiti ga za pretraživanje usluge Adobe Typekit ili Capture CC.
Vizuelna pretraga u uslugama Typekit i Capture

Brži načini za kreiranje i saradnju

Radite na više projekata istovremeno i zaključajte projekte kada aktivno uređujete kako biste mogli u isto vreme da sarađujete sa timom na deljenim projektima.
Plan za fotografiju

Creative Cloud plan za rad sa fotografijama

Adobe Photoshop Lightroom CC pruža moćno uređivanje uz poboljšan interfejs, pravljenje rezervnih kopija bez problema, automatsku pretragu, organizaciju bez napora i zabavne načine za deljenje na svim vašim uređajima. Photoshop CC nudi brže performanse, poboljšanja četkica i još mnogo toga.
Photoshop Lightroom CC

Poboljšanja performansi i maski

Uz Lightroom Classic CC (bivši Lightroom CC) možete da uvezete fotografije, generišete preglede i pređete iz režima „Biblioteka“ u režim „Razvoj“ brže nego ikada. Koristite alatke za maskiranje opsega da biste lako izvršili izbore na osnovu boje i note za lokalna prilagođavanja.
Adobe After Effects

360/VR efekti i prelazi

Kreirajte sjajan sadržaj još brže uz alatke za sveobuhvatne 360/VR efekte i prelate, lakše načine za generisanje pokretne grafike pomoću animacija određenih podacima i još mnogo toga.
Character Animator CC

Bolje kontrole animacije

Nove table „Okidači“ i „Kontrole“ vam omogućavaju da vizuelno organizujete pokrete likova na jednom mestu, a spajanje poze u pozu i fizička ponašanja olakšavaju oživljavanje likova.
Illustrator CC

Tabla „Svojstva“

Pristupite svim kontrolama svojstava na jednom mestu pomoću inteligentne nove table koja vam prikazuje samo alatke koje su vam potrebne, kada su vam potrebne.
Adobe Stock

Predlošci pokretne grafike

Otkrijte lepe dizajne naslova i animacija za profesionalne video projekte uz Adobe Stock Motion Graphics predloške, koji su dostupni u Premiere Pro.
InDesign CC

Endnote

Dodajte endnote u dokumente i podesite ih tako da čitaoci mogu da skoče direktno na odgovarajuće reference. Kontrolišite numerisanje, oblikovanje i raspored endnota.
Adobe Audition

Moćni i prilagodljivi tokovi posla

Automatsko smanjivanje automatski snižava nivoe muzike kada se čuju dijalog i drugi zvukovi, a poboljšanja performansi kao što su brža miksovanja omogućavaju vam da brzo i preciznije doterate zvuk.
Timski projekti (Beta)

Saradnja na deljenim produkcijama

Timski projekti omogućavaju većem broju korisnika da istovremeno uređuju deljene sekvence ili kompozicije u realnom vremenu u video aplikacijama. Dostupno za timove i velika preduzeća.
Adobe Spark

Alatke za kreiranje priča sa brendom

Brzo kreirajte zadivljujuću grafiku, veb-stranice i video-priče sa vrhunskim funkcijama koje obuhvataju dodavanje vlastitih logotipa, boja i drugih elemenata brenda. Nabavite Spark kao deo svakog Creative Cloud plana.

Pronađite plan koji vam odgovara.

Creative Cloud – sve aplikacije
Nabavite kompletnu kolekciju kreativnih aplikacija i još mnogo toga
Preduzeće
Vodeće kreativne aplikacije s jednostavnim upravljanjem licencom i lakom primenom.
Lightroom CC plan
Uključuje potpuno novi Lightroom CC i 1 TB skladišta u oblaku.