Pristupite resursima i delite ih na svakom mestu –

na računarima i uređajima.

Kreirajte i delite boje, materijale, tekst i stilove znakova, Stock slike i još mnogo toga u svim omiljenim Adobe Creative Cloud aplikacijama. Najnovije funkcije za saradnju olakšavaju praćenje i deljenje resursa, a deljene bibilioteke se automatski ažuriraju, tako da ste vi i vaš tim uvek na istoj stranici.
Creative Cloud Libraries
Creative Cloud biblioteke na delu.
Lične i deljene biblioteke vam pružaju brz pristup bojama, tekstu, materijalima, četkicama, slikama, video zapisima i drugim kreativnim resursima koje najčešće koristite. Oni su direktno dostupni u vašim omiljenim Creative Cloud aplikacijama i uslugama za računare i mobilne uređaje.
Pristup sa svakog mesta
Pristup sa svakog mesta
Vaše biblioteke su dostupne u aplikacijama Adobe Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Dreamweaver CC, Animate CC, XD CC, Dimension CC i Creative Cloud Assets. One su dostupne i iz aplikacija za mobilne uređaje, kao što su Adobe Capture, Illustrator Draw i Photoshop Fix. Možete im pristupiti i kada ste van mreže.
Adobe Stock
Adobe Stock integracija
Koristite ključne reči ili vizuelnu pretragu da biste pomoću jednog klika sačuvali slike iz programa Adobe Stock u svojim bibliotekama. Adobe Stock vam pruža milione slika, grafika, video zapisa, predložaka dizajna i predložaka pokretne grafike visokog kvaliteta. Isprobajte izbore obeležene vodenim žigom na kompozicijama, a zatim kupite verzije visoke rezolucije direktno u bibliotekama.
Povezani resursi
Povezani resursi za univerzalne ispravke
Grafike u Creative Cloud bibliotekama sada mogu da se povežu tako da kada se promene, vaš tim i vi imate opciju da ih ažurirate u svim projektima u kojima su korišćene.
Deljenje biblioteka
Saradnja sa deljenim bibliotekama
Deljenje zajedničkih resursa kao što su grafika, boje i stilovi znakova u biblioteci tima olakšava saradnju sa timom i održava doslednost u projektima. Dodelite pristup za uređivanje članovima tima da biste im omogućili da prave promene na resursima i dodelite drugima pristup samo za prikaz. I napravljene ispravke će se automatski pojaviti u biblioteci.
Pravi sadržaj, svaki put
Pravi sadržaj, svaki put
Ponovo koristite resurse u različitim projektima na računarima i mobilnim uređajima bez brige da ćete uzeti pogrešnu verziju.
Creative Cloud Libraries
Čuvanje u Creative Cloud bibliotekama
Lako je sačuvati resurse u bibliotekama iz Adobe aplikacija za računare i mobilne uređaje. Na primer, možete da prevučete resurs iz programa Photoshop u biblioteku da biste ga brzo pretvorili u element koji se može ponovo koristiti. Datoteke se automatski konvertuju u odgovarajuće formate za upotrebu u vašim aplikacijama.
Doterajte svoje veštine i naučite nove tehnike uz naše besplatne vodiče. Saznajte više ›
Mobilni tokovi posla za kreiranje u pokretu.
Mobilni tokovi posla: Brush
Mobilni tokovi posla: Shape
Mobilni tokovi posla: Color
Pretvorite svoje inspiracije u kreativne resurse pomoću Adobe Capture, Photoshop Mix, Photoshop Fix, Photoshop Sketch i Illustrator Draw aplikacija za mobilne uređaje. Zatim ih sačuvajte u usluzi Libraries za upotrebu u omiljenim Creative Cloud aplikacijama za računare i mobilne uređaje – na primer, koristite resurs iz aplikacije Capture kao osnovu za novo umetničko delo u aplikaciji Photoshop.

Povezano sa uslugom Creative Cloud.

Creative Cloud biblioteke povezuju Adobe aplikacije za računare sa aplikacijama za mobilne uređaje i uslugama zahvaljujući snazi usluge Adobe CreativeSync. Sada vaš tim i vi možete brzo da pristupite potrebnim resursima, baš kada su vam potrebni.
Creative Cloud spaja najbolje svetske kreativne aplikacije za računare i mobilne uređaje, a obezbeđuje i povezanije načine kreiranja i deljenja. Saznajte više ›
 
 
 
 
 
Ponesite svoje neophodne kreativne resurse sa sobom.
Nabavite Creative Cloud biblioteke zajedno sa celom kolekcijom Adobe kreativnih aplikacija
 
Povezane aplikacije i usluge
Uređivanje i komponovanje slika.
Vektorska grafika i ilustracija.
Dizajn i raspored stranica za štampanje i digitalno objavljivanje.
Filmski vizuelni efekti i pokretna grafika.
Veb i mobilni dizajn.