Od sobe za montažu do crvenog tepiha.

Adobe video alatke su veoma važne u najnovijim holivudskim hitovima kao što su The Florida Projecti Mindhunter. Pogledajte zašto montažeri i reditelji koriste Adobe Premiere Pro CC i After Effects CC i kako funkcije integracije i veštačke inteligencije koje pokreće Adobe Sensei mogu da ožive priču — brže i lakše.

Erik van Ninaten
Alatka za isticanje
Atlanta doesn't miss a beat
Atlanta doesn’t miss a beat.
Pogledajte iza kulisa da biste videli kako montažeri serije Atlanta oživljavaju epizode ove serije ubrzanim tokom posla.
Blade Runner 2049
Blade Runner 2049 After Effects 2017.
Pogledajte kako je Territory Studio koristio After Effects, Photoshop i MAXON Cinema 4D za kreiranje novog sveta i sledeće generacije vizuelnih efekata.
Only the Brave
Only the Brave: Saradnja na delu.
Rediteljski tim ovog dugo očekivanog izdanja oslonio se na saradničke tokove posla i integraciju između programa Adobe Premiere Pro i After Effects kako bi obavili sve od dodavanja efekata do ispravljanja boje i zvuka.
Mindhunter
Kreativni tim koji stoji iza serije Mindhunter Dejvida Finčera.
Nova Netflix serija Dejvida Finčera uređena je pomoću Adobe tokova posla, uključujući Premiere Pro CC i After Effects CC, objedinjujući VFX i uredničke tokove posla.
Minus 6
Zaronite u svet filma „Minus 6“.
Najnoviji film režisera Skota Vaua je napravljen u 6K. Koristeći Premiere Pro, After Effects i druge Adobe aplikacije, njegov tim je uređivao datoteke direktno iz više formata, uključujući Barco Escape.
Happy Finish
360 stepeni pripovedanja.
Pogledajte kako produkcijska kuća Happy Finish koristi Premiere Pro i After Effects za kreiranje komercijalne virtuelne realnosti, poboljšane realnosti i iskustva od 360 stepeni.
Adobe i Mr. Bean uživo na usluzi Facebook
Adobe i Mr. Bean uživo na Facebook-u.
Pogledajte kako je Adobe Character Animator pomogao smotanom Mr. Bean-u da komunicira u realnom vremenu sa fanovima u usluzi Facebook.
A Ghost Story
Oživljavanje filma A Ghost Story.
David Lowery je napisao, montirao, režirao i oživeo ovu hvaljenu i strašnu priču pomoću programa Premiere Pro i After Effects.
Montažer Vini Hobs je više nego dobro
Montažer Vini Hobs je više nego dobro.
Poznat po spotu Kendrika Lamara, Alright, Vini Hobs je popularni pripovedač koji se oslanja na Premiere Pro za kreiranje hitova za izvođače kao što su Niki Minaž i Skrillex.
Laki načini da stavite svoje ideje u pogon
Laki načini da stavite svoje ideje u pogon.
Video izdanje za proleće 2017. ubrzava vrhunsku produkciju uz nove alatke za kreiranje grafika i naslova, doterivanje zvuka i popravljanje boja.
Iza kulisa na Sundance festivalu
Iza kulisa na Sundance festivalu.
Adobe ponosno predstavlja autore nezavisnih filmova koji koriste Premiere Pro kao zvaničnu platformu za montažu na Sundance Film Festivalu i Adobe aplikacije kao omiljene alatke reditelja širom sveta.
25 godina usluge Premiere Pro
Proslavljanje 25 godina usluge Premiere Pro.
Premiere Pro je puno napredovao u prethodnih 25 godina. Danas je to vodeći softver za montažu koji filmskim ekipama i ekipama video spotova omogućava da ožive svoje priče.
Homer Simpson
Homerovo prvo pojavljivanje na televiziji uživo. Ura!
Pogledajte kako je Character Animator pomerio Homera s kauča i smestio ga uživo u televizijski program da bi obožavatelji Simpsonovih mogli da mu postavljaju pitanja u realnom vremenu.
Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo
Objavljivanje filma Pitov zmaj.
Režiser Dejvid Laueri je koristio Photoshop, Premiere Pro i After Effects kako bi osnažio faze pre i posle vizuelizacije i doveo film Pitov zmaj – Čarobno prijateljstvo na veliki ekran.
Dedpul
Deadpool: Svetla. Kamera. Ludilo.
Čvrsta integracija između usluga Premiere Pro and After Effects bila je ključni faktor za prelazak svačijeg omiljenog antiheroja iz stripa u bioskopski hit.
Ave, Cezare!
„Ave, Cezare!“ osvaja sobu za montažu filma.
Režiseri Džoel i Itan Koen su napravili pomak sa usluge Final Cut Pro na Premiere Pro da bi uredili film Ave, Cezare!i blisko sarađivali sa uslugom Adobe da bi kreirali novi tok posla postprodukcije.
Godzila
Godzilin povratak. Nestaje Tokio.
Pomoću opsežnijih vizuelnih efekata i plana produkcije od 18 meseci, legendarni režiser Hideaki Ano se uzdao da će uz Premiere Pro film o čudovištu biti završen na vreme.
RocketJump
Efekti od kojih zastaje dah uz RocketJump.
RocketJump dovodi jedinstven stil komičnosti akcionih filmova i sjajnih vizuelnih efekata u video, uz pomoć usluga Premiere Pro, After Effects i Adobe Media Encoder.

Sada je red na vas.

Koristite iste video alatke kao i stručnjaci, da biste uređivali, dodavali efekte, miksovali zvuk, i još toga.