Neka vaši studenti i vaša škola budu konkurentni.

Započnite digitalnu transformaciju svoje institucije uz Adobe rešenja za visoko obrazovanje. Kreirajte izuzetna putovanja za studente dok napreduju od početnika do predanih učenika. Uključite ih u učenje, naučite ih veštinama digitalne pismenosti koje su im neophodne za uspeh i inspirišite ih da ostanu u kontaktu još dugo nakon diplomiranja.

Marketing zasnovan na podacima

Privucite pravu kombinaciju studenata.

Pružite moderno digitalno iskustvo na svim platformama i uređajima koje studenti najviše koriste.
Privucite pravu kombinaciju studenata.
Ispunite sve ciljeve prilikom prijave i upisa, i više
Koristite Creative Cloud alatke za dizajn za štampu, veb, video i mobilne uređaje kako biste kreirali izuzetne portfolije, aplikacije, e-poruke i druge digitalne sadržaje koji privlače pažnju i povećavaju interesovanje novih studenata.
Poboljšajte brend svoje škole
Uz Marketing Cloud možete efikasno da upravljate svim svojim kreativnim sadržajem i resursima sa jednog centralnog mesta kako biste osigurali usaglašen doživljaj brenda u svim medijumima i dodirnim tačkama.
Ciljanje i optimizacija za bolje rezultate
Marketing Cloud daje vam detaljan uvid u potencijalna interesovanja studenata kako biste mogli da kreirate personalizovane kampanje za regrutovanje i usmerite ih na prave ljude u pravom trenutku. Pored toga, analitika usluge Marketing Cloud pokazuje vam tačno kako novi studenti stupaju u interakciju sa tim kampanjama, tako da možete da ih doterate da biste u najvećoj meri uvećali njihov uticaj.

Pojednostavite upis i uvođenje u sistem pomoću personalizovanog učešća.

Kreirajte pozitivno iskustvo za nove studente i njihove roditelje uz personalizovani sadržaj koji omogućava trenutno povezivanje i digitalne obrasce koji pojednostavljuju čitav proces.
Sarađujte na zajedničkoj platformi.
Eliminišite suvišnu papirologiju
Uz Document Cloud možete da obezbedite digitalne obrasce i elektronske potpise kako biste ubrzali proces uvođenja u sistem.
Povećajte preciznost i dovršavanje projekata na vreme
Koristite Marketing Cloud da biste kreirali personalizovane portale za studente koje studenti, roditelji i administrativno osoblje mogu da koriste da bi brzo pratili zahteve, prosleđeni sadržaj i krajnje rokove.
Smanjite opšte troškove
Unapređivanjem pomoćnih procesa u kancelariji putem Document Cloud digitalnih tokova posla, možete u znatnoj meri da umanjite administrativne troškove i napore u vezi sa upoznavanjem i uvođenjem studenata u sistem.

Negujte digitalnu pismenost da biste pomogli studentima da ostvare uspeh.

Integrisanjem digitalne pismenosti u svaki aspekt svog rasporeda, možete da pomognete studentima da efikasnije uče, kreiraju, sarađuju i komuniciraju – i razvijaju veštine kritičkog razmišljanja i kreativnog rešavanja problema koje poslodavci cene.
Uključite i zadržite današnje generacije rođene u digitalnom svetu
Nabavite Creative Cloud aplikacije za fakultet, koje su im potrebne za dizajniranje bogatih, interaktivnih doživljaja učenja kao što su digitalne priče i vizuelizacije podataka. A uz Adobe for Academics, studenti na fakultetu mogu da pronađu savete, unapred kreirane projekte i druge resurse koji će im pomoći da brzo savladaju aplikacije.
Naučite studente kako da ostave utisak pri komunikaciji
Naučite studente da vizuelizuju, razumeju i prenose informacije na moćne načine u projektima za štampu, veb, video i mobilne uređaje. Creative Cloud dolazi sa stotinama video-obuka koje će pomoći studentima da brzo nauče osnove.
Utabajte put ka uspehu u karijeri
Studenti koji umeju da kreiraju privlačan digitalni sadržaj i doživljaje imaju veliku prednost na tržištu poslova. Uz Creative Cloud, mogu lako da razviju lične brendove i pokažu svoje veštine potencijalnim poslodavcima putem portfolija na mreži, interaktivnih PDF-ova, veb-lokacija, video-zapisa i tako dalje.

Inspirišite učenike da ostanu povezani.

Kreirajte neverovatan doživljaj brenda za učenike kako biste podstakli doživotnu vernost, motivisali donacije i ojačali karijerne mreže koje će pomoći novim diplomcima.
Blagovremeno završavajte zadatke u okviru kreativnog procesa.
Kreirajte sadržaj bez premca
Uz Creative Cloud aplikacije kao što su Dreamweaver CC, InDesign CC i Premiere Pro CC, možete da kreirate prelepe digitalne resurse za veb-lokacije, časopise, aplikacije i video-zapise učenika.
Prenesite relevantne poruke
Koristite Marketing Cloud da biste personalizovali svaki pokušaj isticanja, tako da učenici osećaju emocionalnu vezu sa univerzitetom i žele da učestvuju u aktivnostima.
Podstaknite davanje i doprinose
Kreirajte i osmislite optimizovane kampanje davanja koje bude osećaj lojalnosti i uzbuđenja. Uz Marketing Cloud, možete da merite rezultate u realnom vremenu i prilagodite naknadnu komunikaciju kako biste neprekidno unapređivali rezultate.

Besplatni resursi i inspiracija nadohvat ruke.

Kreirana od strane predavača za predavače, Adobe razmena obrazovanja predstavlja besplatnu platformu za učenje koja nudi trenutni pristup profesionalnim materijalima za razvoj i učenje, kao i drugim alatkama dizajniranim da podstaknu kreativnost u učionici.

Tri rešenja u oblaku.

Jedna moćna platforma za inovativne škole.

Adobe Creative Cloud
Pružite studentima, fakultetu i osoblju vodeće kreativne aplikacije za računare, kao i povezane aplikacije i usluge za mobilne uređaje. Creative Cloud obuhvata sve što im je potrebno za kreiranje grafika, video-zapisa, veb-sadržaja, portfolija na mreži i tako dalje.
Adobe Marketing Cloud
Pomozite odeljenjima za prijem, razvoj, studentska pitanja i sport da steknu detaljne marketinške uvide u svoje ciljne publike kako bi mogla da kreiraju personalizovane kampanje i doteraju sadržaj radi postizanja maksimalnog uticaja.

Adobe Document Cloud
Kreirajte, pregledajte, potpisujte i pratite kritične dokumente – uključujući obrasce za finansijsku pomoć, prijave za smeštaj, transkripte i dokumente za zapošljavanje na fakultetu – sa bilo koje lokacije.