Inspirišite. Pomerite. Podučite. Transformišite.
Sve to uz Adobe Sensei.

Upoznajte Adobe Sensei. To je napredna nauka koja vam je potrebna da biste se suočili sa najsloženijim izazovima u svom radu. Koristeći veštačku inteligenciju i mašinsko učenje, kao i ogromnu količinu resursa sadržaja i podataka, Adobe Sensei predstavlja magiju koja se krije iza najboljih digitalnih iskustava na svetu.

arkus, autor Rik Ostenbrok ›
Adobe Sensei

Šta je to Adobe Sensei?

Sjajna iskustva se ne dešavaju tek tako. Mi to najbolje znamo. Koristeći decenije znanja u kreativnosti, dokumentima i marketingu, Adobe Sensei koristi prednosti biliona sadržaja i resursa podataka – od slika visoke rezolucije do klikova kupaca – sve to u okviru jedinstvenog okvira veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Od slike koja odgovara milionima resursa do razumevanja suštine i osećanja dokumenata, do preciznog ciljanja važnih segmenata publike – Adobe Sensei radi sve to.

Adobe Sensei podstiče inovacije na našoj platformi u oblaku.

To ubrzava i poboljšava kreativnost.

Podstiče vašu kreativnost.

U paketu Creative Cloud, Adobe Sensei predviđa vaš sledeći korak. On ponovo stvara elemente u fotografijama u kojima nisu postojali, proučavajući piksele u blizini. Program prepoznaje tip i ponovo pravi fontove za vas. On prepoznaje objekte na vašim slikama i dodaje pretražive reči u oznake fotografija. Takođe prepoznaje lica, postavlja orijentire na obrve i usne tako da uz jedan klik možete da promenite izraze. Sada se zadaci koji traju nekoliko minuta obavljaju za nekoliko sekundi.

 

On menja vaš način rada.

Adobe Sensei postoji da bi vam olakšao život. Uz Adobe Document Cloud on pretvara papir u digitalne dokumente koji se mogu izmeniti. On automatski obuhvata odgovarajuće fontove, pravi polja obrazaca i briše potpise. On eleminiše sav dosadan posao, tako da možete da se fokusirate na obavljanje zadataka sa liste zaduženja.
To su vaši podaci. Sada pametniji.

To su vaši podaci. Sada pametniji.

Uz mnoštvo podataka, stručnjacima za marketing može biti teško da ostanu u toku. Bez brige. Adobe Sensei radi iza kulisa i savladava brojeve i obaveštava vas kada pronađe nešto zanimljivo. Kao što je nova slična publika kojoj bi trebalo da se približite. Ili određena poruka koja će odjeknuti kupcu. On takođe pruža prediktivno modeliranje, tako da možete da učestvujete u promenama na tržištu i donosite bolje odluke.

Budite prvi upoznati sa programom Adobe Sensei.

Pretplatite se da biste čuli najnovije vesti čim postanu dostupne.