Ytterligare sekretessmeddelanden om Behance

 

Senast uppdaterad: 1 april 2018

 

Adobes sekretesspolicy beskriver den allmänna sekretesspraxisen för de flesta av Adobes webbplatser och appar, däribland Behance, en onlineplattform där kreatörer kan visa upp vad de har gjort och upptäcka andras kreationer (”Behance”). Alla Behance-data lagras i USA. All information du överlämnar till Behance kommer att delas inom Adobe-koncernen. Mer sekretessrelaterad information om Behance-tjänsterna lämnas nedan.

 

Hur använder Behance geografiska uppgifter som samlas in vid registrering och hur kan jag ändra dem?

Behance begär att användare anger geografiska uppgifter vid registrering (stad, stat och land). Med hjälp av uppgifterna kan användarna söka efter artister eller kreativa arbeten via geografiskt område. Det hjälper även Behance att göra din webbupplevelse mer geografiskt relevant för dig. Om du flyttar kan du uppdatera din geografiska information genom att besöka din ”Behance-profil” och inställningen ”Hantera Adobe ID”.

 

Hur kan jag avanmäla mig från eller anpassa de personliga meddelanden som Behance skickar till mig?

Du kan välja bort eller anpassa den typ av meddelanden du får från Behance genom att öppna fliken ”E-postmeddelanden” under ”Inställningar” eller genom att klicka på länken för avanmälan i slutet av marknadsföringsmeddelanden som du får per e-post från Behance. Du kan även ställa in vilken marknadsföring du föredrar för andra Adobe-produkter och -tjänster här.

 

Hur delar Behance min information om jag går med i ett kreativt nätverk för kunder?

Behance tillåter organisationer att sätta upp privata gallerier med Behance som värd. Dessa kallas Custom Creative Networks. Om du ansluter dig till ett Custom Creative Network delar Behance ditt namn, din e-postadress, ditt land, vilket datum du anslöt dig till Behance, antalet projekt som du har publicerat, din Behance-webbadress och, om tillämpligt, din utbildningsstatus, e-postadress till din skola/organisation, utbildningsprogram och examensår. Genom att ansluta dig till ett Custom Creative Network omfattas du av den organisationens integritetspolicy utöver de policyer som anges på eller länkas till från den här sidan.

 

Hur kan jag granska, uppdatera eller ta bort mina personuppgifter på Behance?

Du kan granska och uppdatera dina personuppgifter under fliken Hantera Adobe ID. Om du vill ta bort ditt Behance-konto går du till fliken Ta bort kontot under Inställningar och klickar på Ta bort (observera att processen inte går att ångra och att vi inte kan återställa ditt konto efteråt). Du kan även radera till konto genom att skicka in en begäran på http://behancenetwork.zendesk.com/tickets/new. Du kan även redigera och uppdatera uppgifterna i din Behance-profil genom att gå till fliken ”Min profil”. Du kan även ändra din Behance-webbadress på fliken ”Behance-profil”, men det kan du bara göra en gång.