Tillgänglighet*

Viktig information för användare av Adobe AIR 2.0.3

Publiceringsdatum: 2010-08-10

Om Adobe AIR


Adobe® AIR®-miljön används i många vanliga skrivbordsprogram, bland annat videospelare, företagsprogram, spel och produktivitetsverktyg.

Ändringar i AIR 2.0.3


Adobe AIR 2.0.3 är en uppdatering av Adobe AIR-miljön. Uppdateringen ger förbättrad prestanda, pålitlighet, kompatibilitet och säkerhet. Den rekommenderas för alla AIR-användare.

AIR-program som utvecklats för tidigare versioner av AIR behöver inte uppdateras för att fungera med den här uppdateringen.

Utvecklare kan hitta mer information om lanseringen i Viktig information om Adobe AIR 2.0.3 för utvecklare. Viktig information för tidigare versioner av AIR finns på sidan Viktig information om Adobe AIR 2.

Systemkrav


Aktuella systemkrav för Adobe AIR finns på http://www.adobe.com/se/products/air/systemreqs/

Felsökning för AIR-installationer


Läs följande TechNote-artikel om du vill veta hur du felsöker installationer:

http://kb2.adobe.com/cps/403/kb403150.html

Installationsloggar för AIR 2-program och AIR 2-miljön


I AIR 2 skapas installationsloggar som standard i en loggfil. Filen kallas "Install.log" på Linux och Windows. På Mac OS heter filen "system.log". Den här loggfilen är kumulativ, vilket innebär att en ny logg läggs till i slutet av den befintliga loggen så snart det sker ett försök att installera eller uppdatera AIR-miljön eller ett AIR-program (vare sig detta lyckas eller inte). Loggfilens storlek är begränsad till 0,5 MB, och loggen trunkeras om den överskrider den här storleken.

Var filen sparas skiljer sig åt mellan olika plattformar: