Wat is Creative Cloud?

Creative Cloud biedt alles wat je nodig hebt om je beste ideeën om te zetten in je beste werk, zowel op je desktop als op je mobiele apparaten, en je werk te delen met de hele wereld.

Adobe Creative Cloud  nieuwe functies
 

Iedereen vindt hier wel iets van zijn gading.

Individuele gebruikers
Krijg de volledige verzameling creatieve apps en meer – voor slechts 60,49 € per maand (incl. btw).
Scholieren/studenten en docenten
Begin het nieuwe schooljaar met Creative Cloud voor slechts 19,66 € per maand. incl. btw. Dat is een korting van 65%.
Bedrijven
Toonaangevende creatieve apps met eenvoudig licentiebeheer en eenvoudige implementatie. Vanaf 29,99 €
per maand excl. btw.
Adobe Stock
Vind de perfecte afbeelding voor je volgende creatieve project. Ontvang tijdens je eerste maand 10 afbeeldingen gratis.

Van blanco pagina tot briljant eindresultaat.

Creative Cloud biedt je de volledige verzameling desktop- en mobiele apps van Adobe, van essentiële apps zoals Photoshop tot innovatieve nieuwe tools zoals Adobe XD. Je krijgt tevens ingebouwde sjablonen om je ontwerpen een vliegende start te geven, en stapsgewijze tutorials om snel aan de slag te gaan en je vaardigheden te vergroten. Er gaat een wereld van creativiteit voor je open.
 
 • ’s Wereld’s beste creatieve desktopapps
  “Pure” van Bettina Güber
 • Desktoppictogrammen

  Maak alles wat je maar kunt bedenken met ’s werelds beste creatieve desktopapps. Bewerk foto’s en video’s. Ontwerp illustraties en publicaties. Creëer websites, UX-ontwerpen en animaties. Met nieuwe Photoshop- en Illustrator-sjablonen kun je eenvoudig onmiddellijk aan de slag. En via updates met slechts één muisklik krijg je onze meest recente vernieuwingen en nieuwe functies zodra deze beschikbaar zijn.

 
 
 • Mobiele toepassingen van Adobe
  _moon
 • Ga aan de slag met een idee.

  Met mobiele apps van Adobe kun je overal waar je je geïnspireerd voelt werken. Schets en teken. Bewerk foto’s. Creëer lay-outs. Maak video’s. Alles is verbonden, zodat je een project kunt starten op je telefoon, het kunt verfijnen op je tablet en het kunt voltooien op je desktop.

 
 • Begin goed. Begin bij Adobe Stock.

  Adobe Stock biedt je miljoenen afbeeldingen, illustraties, video’s, 3D-assets en onze Premium-verzameling die rechtstreeks is geïntegreerd in je favoriete apps. Met de sjablonen voor het web, gedrukte publicaties en meer, kun je de set-up overslaan en meteen beginnen met ontwerpen.

 • Adobe Stock
 
 • Creative Cloud Libraries
  Andreas Preis
 • Al je creatieve assets. Altijd binnen handbereik.

  Met Creative Cloud Libraries heb je snel toegang tot de lettertypen, kleuren, illustraties, Adobe Stock-afbeeldingen en overige creatieve assets die je het meest gebruikt. Al je assets blijven up-to-date op je desktop en mobiele apparaten. Je kunt zelfs libraries delen met teamleden om je ontwerpen consistent te houden en om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit.

 
 • Laat je inspireren. Word ontdekt.

  Bekijk het nieuwste werk van topontwerpers en kunstenaars uit de hele wereld op Behance, ’s werelds grootste creatieve community. Laat je eigen werk zien door een Adobe Portfolio-website te creëren. Beide services zijn gratis bij je Creative Cloud-lidmaatschap.

 • Behance en Adobe Portfolio

Make it. Creative Cloud.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste inzichten op onze blog.
 • Unlimited Creativity: Explore The Power of NVIDIA GPUS at Adobe MAX

    ENTER TO WIN A VR-READY NVIDIA QUADRO P4000 OR NVIDIA SHIELD TV By Michael Steele Creative pros test the limits of the imagination. To enable this, and bring new productions to life, they need the fastest, most responsive tools at their fingertips. They need an NVIDIA GPU. At Adobe MAX, which runs through October […]

  Read More
 • Women in UX: How Robin Newman Uses UX to Make a Huge Impact

  The sex trafficking problem in Atlanta might not sound like a typical design challenge for UX designers to tackle, but for Robin Newman it was the perfect catalyst to launch Huge IMPACT.

  Read More
 • Women in Design 2017: Women Working Together

  AnnaMarie Bonura led a discussion with female design leaders Laura Naylor, Jamie Myrold, Bo Lu, and Nancy Douyon who shared their unique perspectives on how we can all work together, collaborate, and celebrate success in the workplace better.

  Read More

Je gegevens zijn veilig

 

Le tue informazioni sono al sicuro


Je gegevens zijn veilig

Alle online verkooptransacties worden beveiligd met SSL-technologie, de veiligste versleutelingstechnologie die momenteel beschikbaar is voor elektronische transacties.

Garanzia “soddisfatti o rimborsati” entro 14 giorni


14 dagen geldteruggarantie

Heb je je bedacht? Annuleer je bestelling binnen 14 dagen na aankoop en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Zonder vragen. 

Nessun costo nascosto


Geen verborgen kosten

Wat je ziet is wat je krijgt. Creative Cloud-producten worden elektronisch geleverd. Er worden dus geen verzendkosten in rekening gebracht. En alle prijzen zijn inclusief btw.

24 ore su 24 a tua disposizione


24 uur per dag beschikbaar

Onderzoek, vergelijk en bestel je producten gewoon thuis wanneer het jou uitkomt. Geen openingstijden. Geen verkoopdwang. 

 1. Wat is inbegrepen bij mijn Creative Cloud-lidmaatschap? Wat is inbegrepen bij mijn Creative Cloud-lidmaatschap?

  Afhankelijk van de lidmaatschapsvorm die je kiest, omvat je lidmaatschap toegang tot een of meer creatieve desktoptoepassingen van Adobe, permanente updates en upgrades zodra ze beschikbaar zijn, functionaliteit voor cloudopslag en bestandssynchronisatie en meer. Ga naar de overzichtspagina van Creative Cloudvoor meer informatie.

 2. Moet ik online zijn om toegang tot mijn desktoptoepassingen te krijgen? Moet ik online zijn om toegang tot mijn desktoptoepassingen te krijgen?

  Nee. De desktoptoepassingen van Creative Cloud, zoals Photoshop en Illustrator, worden rechtstreeks op je computer geïnstalleerd, zodat je geen permanente internettoegang nodig hebt om ze te gebruiken.

  Je hebt een internetverbinding nodig om je toepassingen de eerste keer te installeren en de licentie te registreren, maar je kunt de toepassingen in de offline modus gebruiken met een geldige softwarelicentie. Elke 30 dagen wordt automatisch geprobeerd je softwarelicenties voor de desktoptoepassingen te valideren.

  Als je een lidmaatschap op jaarbasis hebt, kun je de toepassingen tot 99 dagen in de offline modus gebruiken. Als je een lidmaatschap op maandbasis hebt, kun je de toepassingen tot 30 dagen in de offline modus gebruiken.

 3. Moet ik mijn bestanden opslaan in de cloud? Moet ik mijn bestanden opslaan in de cloud?

  Nee. Je bestanden blijven op je lokale harde schijf staan. Je kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheid om je lokale bestanden te synchroniseren met je Creative Cloud-opslag. Zelfs als je je bestanden synchroniseert met Creative Cloud, blijft er een lokale kopie van je bestanden aanwezig.

 4. Kan ik de software die ik van Creative Cloud download, gebruiken op meerdere computers? Kan ik de software die ik van Creative Cloud download, gebruiken op meerdere computers?

  Ja, je kunt Creative Cloud-desktoptoepassingen op twee computers (ongeacht het besturingssysteem) installeren en activeren voor gebruik door een individuele gebruiker die aan het lidmaatschap is gekoppeld. Raadpleeg de pagina met licentieovereenkomsten voor producten voor meer informatie.

 5. Wat gebeurt er met mijn bestanden in de cloud als ik mijn lidmaatschap annuleer of inperk? Wat gebeurt er met mijn bestanden in de cloud als ik mijn lidmaatschap annuleer of inperk?

  Je CC-bestanden worden zowel op je desktop als op de CC-servers opgeslagen. Als je je betaalde lidmaatschap annuleert of inperkt, heb je nog steeds toegang tot alle bestanden in de Creative Cloud-map op je computer en via de Creative Cloud-website.

  Je account wordt ingeperkt tot een gratis lidmaatschap, dat 2 GB opslagruimte biedt. Als je meer dan 2 GB opslagruimte gebruikt, kun je geen bestanden meer synchroniseren totdat de gebruikte hoeveelheid online schijfruimte in je account minder is dan de toegewezen hoeveelheid.

  Als je je quotum overschrijdt, heb je 90 dagen de tijd om de gebruikte hoeveelheid online schijfruimte te verminderen, anders heb je mogelijk geen toegang meer tot sommige of alle bestanden via de Creative Cloud-website. De bestanden blijven wel gewoon op je desktop staan.

 6. Kan ik een enkelvoudig lidmaatschap voor één desktoptoepassing (zoals Photoshop) aanschaffen? Kan ik een enkelvoudig lidmaatschap voor één desktoptoepassing (zoals Photoshop) aanschaffen?

  Ja, de meeste van onze producten zijn verkrijgbaar via een enkelvoudig lidmaatschap. Dit lidmaatschap biedt toegang tot één desktoptoepassing van je keuze, plus updates en upgrades zodra ze beschikbaar zijn, 20 GB online opslagruimte, een aangepaste online portfolio op je eigen URL met Behance ProSite en integratie met Behance. Je krijgt ook toegang tot de nieuwe Creative Cloud-desktoptoepassing waarmee je je creatieve wereld kunt bijhouden in één activiteitenstream, en je beschikt over de mogelijkheid om je instellingen, lettertypen en kleuren te synchroniseren (in bepaalde toepassingen; binnenkort volgen er meer).

  Meer informatie vind je op de pagina over Creative Cloud-lidmaatschappen.

 7. Kan ik vooruitbetalen voor mijn Creative Cloud-lidmaatschap? Kan ik vooruitbetalen voor mijn Creative Cloud-lidmaatschap?

  Ja. Je kunt voor één jaar vooruitbetalen voor een volledig individueel lidmaatschap voor Creative Cloud of voor een Student & Teacher Edition-lidmaatschap door te kopen op Adobe.com. Je betaalt dan dezelfde prijs als wanneer je een lidmaatschap op jaarbasis aanschaft, alleen betaal je vooraf in plaats van per maand. Je creditcard wordt automatisch elk jaar op de vervaldatum van je lidmaatschap belast voor het volgende jaar. Je kunt niet vooruitbetalen voor een lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams.

  Je kunt ook voor één jaar van je lidmaatschap vooruitbetalen als je het lidmaatschap aanschaft bij een detailhandelaar of online winkel. Je betaalt dan dezelfde prijs als wanneer je rechtstreeks bij Adobe een lidmaatschap op jaarbasis aanschaft, alleen betaal je vooraf in plaats van per maand.

 8. In welke landen kan ik een Creative Cloud-lidmaatschap kopen? In welke landen kan ik een Creative Cloud-lidmaatschap kopen?

  Raadpleeg de actuele lijst met landen waar Creative Cloud verkrijgbaar is voor individuele gebruikers, teams en kleine bedrijven.