Een voorbeeld van komende aantrekkelijke functies.

Bekijk een voorproefje van de nieuwe functies in de professionele videotools van Adobe. Real-time samenwerking met teams tijdens gedeelde producties in Premiere Pro, After Effects en Prelude. Snellere manieren om Live-tekstsjablonen te delen en importeren en meer flexibiliteit in het creëren en aanpassen van ondertitels. Plus, de toonaangevende VR-workflow, verbeterde 3D-prestaties en snellere karakteranimatie.

Een voorbeeld van komende aantrekkelijke functies

Hieronder lees je wat filmmakers vinden.

David Lowery, Director, Pete's Dragon.

"Persoonlijk gebruik ik Adobe Creative Cloud-programma's voor elke stap in het creatieve proces. Ze zijn het meest bevorderlijk voor de creativiteit en voor het zo snel mogelijk rechtstreeks op het scherm kunnen weergeven van mijn visie."

Homer maakt zijn live tv-debuut. Wow!

Bekijk hoe Adobe Character Animator Homer van de bank kreeg, en op live tv voor een real-time Q&A met Simpsons-fans.

Tim Miller, Regisseur, Deadpool.

“Wat we nodig hebben in een bewerkingspakket is een ononderbroken workflow tussen het idee en de uitvoering… Met dit systeem verloopt het proces tussen ‘Dit is wat ik wil’ en ‘Hier is het’ eenvoudig en snel."

Joel en Ethan Coen, Hail, Caesar!

“Premiere Pro is veel flexibeler dan elk ander platform en elk ander systeem waarmee we eerder hebben gewerkt… Er zijn gewoon meer mogelijkheden, en er is meer flexibiliteit in het realiseren en integreren van visuele effecten.”

Freddie Wong, mede-oprichter, RocketJump

“Een van de beste dingen van de manier waarop Creative Cloud integreert is dat het heel eenvoudig is om je tijdlijnen te creëren en bewerkingen uit te voeren in meerdere programma's, zodat je al je werk gedaan kunt krijgen. Eén enkele computer, één enkele gebruiker, erg eenvoudig.”

Toonaangevende tools. Tijdbesparende integratie.

Creative Cloud brengt alles samen wat videoprofessionals nodig hebben om dynamische, visueel verbluffende video’s te creëren, overal waar de inspiratie opkomt. Dankzij nauwkeurige integratie tussen desktopapps zoals Adobe Premiere Pro en After Effects, en nieuwe mobiele apps zoals Premiere Clip en Adobe Capture CC, kun je projecten naadloos verplaatsen binnen je productiepijplijn, en kun je bewerkingen, audio, kleurgradaties en maskers nauwkeurig afstemmen in één geïntegreerde workflow. Gebruik rechtstreeks vanuit de apps al je Looks, graphics en Adobe Stock-assets. Ook kun je elementen tussen projecten en binnen je team uitwisselen om de consistentie te verhogen en de samenwerking te intensiveren. Daarnaast heb je altijd toegang tot de meest recente functies en innovaties.
Videoproductie en -bewerking.
Filmische visuele effecten en bewegende beelden.
Beeldbewerking en -compositie.
Snelle uitvoer van videobestanden voor praktisch elk scherm.
Audio opnemen, mixen en herstellen.
Altijd en overal video bewerken.
Creëer gebruiksklare assets, altijd en overal.
Gereedschappen voor het schrijven van scenario's in teamverband, rapportage en planning.
Invoeging van metagegevens, registratie en ruwe montages.
Kleurgradatie en afwerking.
Realtime, gezamenlijke videoproductie

Bekijk hoe eenvoudig het is om over te stappen.

Videotools van Adobe zijn ontworpen om de overstap vanaf andere niet-lineaire bewerkingssystemen te versnellen en vereenvoudigen. Premiere Pro CC biedt ongeëvenaarde kleurworkflows, ondersteuning voor native indelingen en nieuwe functies die speciaal zijn ontworpen om gebruikers van Final Cut en Avid snel aan de slag te helpen, inclusief gemeenschappelijke opdrachten, deelvensters en sneltoetsen.

Professionele videotools van Adobe en Creative Cloud.

Krijg toegang tot de nieuwste creatieve toepassingen en efficiënte manieren om je werk te delen en samen te werken. En dat allemaal gewoon op je desktop. Meer informatie ›
 • Updates met één klik

  Updates met één klik
  Met Creative Cloud Libraries, zijn al je assets up-to-date en binnen handbereik.
 • Sla automatisch op naar Creative Cloud

  Sla automatisch op naar Creative Cloud
  Maak een back-up van je projectbestanden en sla deze op in Creative Cloud, zodat je altijd eenvoudig toegang hebt.
 • Instellingen synchroniseren

  Instellingen synchroniseren
  Synchroniseer je voorkeuren, sneltoetsen en andere voorinstellingen en bibliotheken op meerdere computers.
 • Ingebouwde training

  Ingebouwde training
  Vergroot je vaardigheden, dankzij honderden lesbestanden voor elk ervaringsniveau, beschikbaar in een browser of op je iPad.