Welkom, beheerders. Laten we aan de slag gaan.

Bekijk de resources hieronder om alles uit de Adobe Admin Console en je Acrobat-lidmaatschap te halen.

Bekijk wat je in de Admin Console kunt doen.

Omdat de console speciaal voor organisaties als de jouwe is ontwikkeld, kun je eenvoudig licenties toevoegen en toewijzen, sessies met experts inplannen en nog veel meer.

Een illustratie van een gebruiker die laat zien hoeveel Adobe Acrobat Pro-licenties er nog binnen het lidmaatschap beschikbaar zijn.

Eén centrale plek om licenties toe te voegen en toe te wijzen.

Op het dashboard zie je al je teamleden en Acrobat-lidmaatschappen, zodat je met één klik licenties kunt toevoegen, toewijzen en overzetten wanneer projecten en prioriteiten veranderen. 

Een illustratie van een ondertekend contract dat met een wachtwoord wordt beveiligd om de gegevens in de PDF te versleutelen.

Behoud de controle over je assets.

In de Admin Console kun je eenvoudig documenten terugvorderen wanneer medewerkers van afdeling veranderen of het bedrijf verlaten.

Een gebruiker plant op een tablet één-op-één-trainingssessies in om met Adobe Acrobat te leren werken.

Plan één-op-één-sessies met Acrobat-experts in.

In de Admin Console kun je eenvoudig telefoongesprekken van 30 minuten met Adobe-experts inplannen om te leren hoe je alles uit je lidmaatschap haalt. Je kunt ook een beroep doen op geavanceerde 24x7 ondersteuning of feedback delen om de Acrobat-ervaring te verbeteren.

Een illustratie die aangeeft hoe bedrijven met Acrobat hun workflows nauwkeurig kunnen stroomlijnen via de Admin Console.

Maak van facturering een koud kunstje.

Breng al je Acrobat-lidmaatschappen in één contract onder om de facturering te vereenvoudigen en de budgettering voorspelbaarder te maken.

Verken Acrobat-integraties.

Acrobat werkt met je favoriete zakelijke apps, zoals Microsoft 365, Google Drive, Box en Dropbox, zodat je de productiviteit kunt verhogen en je teamleden beter kunt laten samenwerken.

Logo's van Google Drive, Microsoft, Box en Dropbox

Krijg nu ondersteuning.

Vind de antwoorden die je nodig hebt op onze ondersteuningspagina of neem contact op met ons verkoopteam. Je kunt ook rechtstreeks vanuit de Admin Console ondersteuning aanvragen.

Ontdek Acrobat-lidmaatschappen voor bedrijven.