Deel je PDF's om beter samen te werken.

pijl-omlaag

Eén link. Meerdere reviewers.

Het is eenvoudig om PDF-bestanden te delen met iedereen die ze moet reviewen. Je kunt een koppeling maken en deze naar meerdere reviewers verzenden, zodat de PDF voor iedereen online toegankelijk is vanaf elk apparaat. Selecteer eenvoudig bestanden om te delen en klik op Verzenden. Je kunt @-vermeldingen gebruiken om exact aan te geven waar feedback nodig is. Zo blijven reviewers op koers en houd je het werk gaande. 
 

Alle laatste opmerkingen worden in real-time op één plaats verzameld — zonder een nieuw bestand te uploaden of naar meerdere e-mails te verwijzen. Het is de eenvoudigste manier voor het delen van documenten om ze sneller goed te keuren en beter samen te werken.

Zorg dat elke reviewer inbreng kan bieden.

Dankzij uitgebreide functies voor opmerkingen en een intuïtieve werkbalk kan elke reviewer eenvoudig opmerkingen plaatsen, tekst markeren en PDF's annoteren om een perfect document te krijgen. Omdat er geen downloads vereist zijn, is het de eenvoudigste manier voor reviewers om alle annotatiefuncties optimaal te benutten en beter samen te werken.

Met Acrobat kun je echt overal werken.

Acrobat biedt je alle PDF-tools die je nodig hebt om workflows te vereenvoudigen, PDF's te bewerken en elke dag meer gedaan te krijgen — waar je ook werkt. Acrobat is meer dan een PDF-editor en stelt je eenvoudig in staat om feedback te verzamelen en te combineren in één PDF. Het is de efficiëntste manier om PDF's te maken, te delen en te converteren op de desktop, mobiele apparaten en het web. 

De alles-in-één-oplossing voor krachtige PDF's.

Miljoenen organisaties over de hele wereld kiezen Adobe Acrobat om overal eenvoudig PDF's te bewerken, te ondertekenen en te delen voor betere samenwerking. Het is tevens een krachtige PDF-converter, waarmee je makkelijk allerlei bestandstypen kunt omzetten in PDF's en andersom — waaronder Microsoft PowerPoint-, Excel- en Word-documenten, alsook JPEG-afbeeldingen. Acrobat maakt documentbeheer eenvoudig. Probeer het uit en ontdek het gemak van Adobe PDF-oplossingen.

Kies een lidmaatschap met de functies die je nodig hebt.

Acrobat PDF Pack

Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's.

12
, 09

/maand

145,05 €

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van 145,05 € per jaar


Beste waarde

Acrobat Pro

Onze meest uitgebreide PDF-oplossing met volledige conversie- en bewerkingsfunctionaliteit, geavanceerde beveiliging en krachtige functies voor e-handtekeningen.

24
, 19

/maand

24,19 €

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.


Meer weten?

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar.

Heb je vragen? Chat met ons.
chat_icon

Op zoek naar Acrobat Reader?  

Teamlicenties beschikbaar.  Meer informatie

Bij Adobe vinden we het zeer belangrijk dat persoonlijke gegevens goed worden beveiligd. We gebruiken daarom SSL (Secure Sockets Layer), een industriestandaard voor het coderen van persoonlijke gegevens die via internet worden verzonden. Zo zorgen we ervoor dat ook jouw accountgegevens veilig zijn.

Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.