Maak en onderteken invulbare PDF's.

Invulbaar PDF-formulier op een tablet, smartphone en laptop, ingezoomd op een handtekeningveld.
pijl-omlaag

Invullen. Ondertekenen.

Adobe Acrobat biedt een snelle, veilige en betrouwbare manier om online PDF-bestanden in te vullen, nieuwe formulieren te maken en documenten te beheren, of je nu onderweg of op kantoor bent. Je kunt ook een e-handtekening aan een formulier toevoegen vanaf elk apparaat.

 

Adobe Acrobat stelt verzenders en ontvangers in staat om te werken met de apps die ze al gebruiken. Het is dus niet nodig om tussen apps te schakelen. Met onze complete PDF-oplossing is het ondertekenen en invullen van formulieren echt zo eenvoudig.

Een ingezoomde weergave van een handtekeningveld op een invulbaar PDF-formulier met de naam Simone Goya.

Handtekeningen aanvragen en volgen.

Wij maken het ontvangen van e-handtekeningen makkelijk. Vraag ondertekening van je PDF-documenten aan via de menubalk en volg alle stappen van het proces.

Een handtekeningveld naast een laptop en een smartphone waarop invulbare PDF-formulieren te zien zijn.

Maak je eigen formulieren.

Doe papier in de ban. Maak in een paar stappen je eigen elektronische, bewerkbare PDF-formulieren om snel en veilig formuliergegevens van bijvoorbeeld klanten en leveranciers te registreren.

 

Met de werkbalk kun je eenvoudig invulbare formuliervelden, tekstvelden, vervolgkeuzemenu's, selectievakjes en handtekeningvelden toevoegen aan je aangepaste formulier. Je kunt ook een bestaande formuliersjabloon gebruiken om snel aan de slag te gaan.

Afbeelding van vrouwelijke bergbeklimmer in een webbrowser achter een invulbaar PDF-formulier voor een bezoekersovereenkomst.

Met Acrobat kun je echt overal werken.

Adobe Acrobat is een complete PDF-oplossing om PDF's te maken en productief te blijven, waar en wanneer je maar wilt. Acrobat is meer dan een PDF-editor. Het versnelt workflows en vereenvoudigt het verzamelen van data doordat je eenvoudig invulbare online PDF-formulieren kunt maken. Met onze krachtige tools voor het maken van PDF-formulieren kun je formulieren maken, bekijken en publiceren vanuit je webbrowser of zelfs onderweg vanaf je mobiele apparaat.

Probeer het online uit.

Leer hoe je snel invulbare PDF's maakt en invulbare velden aan interactieve formulieren toevoegt. Je kunt nu een paar van onze PDF-tools uitproberen om te zien hoe eenvoudig en krachtig het werken met PDF's kan zijn met Adobe Acrobat.

converteren

PDF's converteren

Converteer eenvoudig vrijwel alle bestandstypen naar PDF.

invullen en ondertekenen

Invullen en ondertekenen

Onderteken een PDF elektronisch — geen software of downloads vereist.

handtekening aanvragen

Vragen om handtekeningen

Verzend een PDF ter elektronische ondertekening met slechts een paar tikken.

Vertrouw op Adobe — de internationale marktleider in PDF-oplossingen.

Miljoenen organisaties over de hele wereld vertrouwen op het gebruiksgemak en de beveiliging van Adobe Acrobat om overal formulieren en PDF's te maken. Het is ook de beste manier om PDF's om te zetten in een Microsoft Word- of Excel-document en bestaande PDF's te converteren naar andere bestandstypen die dagelijks in het bedrijfsleven worden gebruikt. Adobe Acrobat Reader is de beste PDF-viewer: je kunt bestanden annoteren, de samenwerking verbeteren en je bedrijf gaande houden. Krijg alle PDF-functionaliteit en -integraties die je nodig hebt van Adobe, de uitvinder van de PDF-indeling.

Meer kracht voor jou.

Acrobat Pro met elektronische ondertekening is de complete tool om PDF's overal te bewerken, te delen en te ondertekenen. Met één app die je alle vereiste kracht biedt, is er niets dat je tegenhoudt.

Acrobat Pro

24
, 19

/maand

24,19 €

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.

Veilige transactie

Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.