Adobe Acrobat

Tutorial: Een PDF ter ondertekening verzenden.

Heb je iemands handtekeningen nodig? Ontdek hoe je vrijwel overal ondertekende documenten kunt delen, volgen en beheren met Adobe Acrobat.

Gratis proefversie starten Video bekijken

Doe overal zaken. Onderteken documenten sneller of verzamel handtekeningen van anderen – vanaf elke locatie. Verzamel op eenvoudige en veilige wijze juridisch bindende e-handtekeningen van mensen over de hele wereld.

Work with e-signatures from anywhere.

Werk overal.

Verzend je documenten vanaf elk apparaat ter ondertekening met slechts een paar muisklikken. Ontvangers kunnen ze vervolgens op hun eigen apparaat of in elke browser ondertekenen.

Track your documents.

Volg je documenten.

Gebruik je Home-overzicht en e-mailmeldingen, zodat je altijd weet welke bestanden al zijn ondertekend en welke nog niet.

Store records automatically.

Sla records automatisch op.

Sla ondertekende documenten en audittrails online op. En omdat ontvangers ook een ondertekende kopie ontvangen, heeft iedereen gemoedsrust en een ordelijke administratie.

Elektronische handtekeningen ontvangen:

  • Open een PDF-bestand in Acrobat.
  • Klik op de tool Fill & Sign in het rechterdeelvenster.
  • Voeg een ontvanger toe: Voer een e-mailadres in en voeg desgewenst een aangepast bericht toe. Klik daarna op "Volgende".
  • Maak je formulier- en handtekeningvelden: Klik om de automatisch gedetecteerde formulier- en handtekeningvelden te accepteren of sleep deze zelf naar het rechterdeelvenster.
  • Verzend je formulier: Klik op “Verzenden”. Elke ontvanger krijgt een e-mail met een koppeling om het document direct elektronisch te ondertekenen, in combinatie met een kopie van het document. Je kopie wordt veilig opgeslagen in Adobe Document Cloud.
#FDE7DF

Doe meer met Acrobat Sign.

Bied je team een gebruiksvriendelijke tool om documenten vanaf elk apparaat te maken, voor te bereiden, te ondertekenen en te verzenden – zelfs vanuit hun favoriete applicaties. Geef je klanten daarna een snellere en eenvoudigere manier om ze te ondertekenen.

Meer informatie over Acrobat Sign

Probeer het eens

Gebruik onze online tool om snel e-handtekeningen van anderen te ontvangen. Niet meer afdrukken, faxen, meerdere bijlagen verzenden of op handtekeningen wachten. Probeer het nu in je browser of op je mobiele apparaat.

Nu handtekeningen ontvangen

Kies het Acrobat-lidmaatschap dat bij jou past.

https://main--dc--adobecom.hlx.page/dc-shared/fragments/shared-fragments/pricing-pods/standard-pro-know