Adobe Acrobat

Combineer meerdere bestanden en voeg ze samen in één prachtige PDF

Ontdek hoe je met Adobe Acrobat eenvoudig meerdere bestanden kunt combineren in één PDF.

Gratis proefversie starten Video bekijken

Je hebt allerlei bestanden – documenten, spreadsheets en e-mailbijlagen – van bijna iedereen. Je kunt ze nu eenvoudig combineren en ordenen in één PDF. Dit is een betere manier om te delen en te verzenden.

Send fewer attachments.

Verstuur minder bijlagen.

Combineer PDF's en andere bestanden – Word-documenten, Excel-spreadsheets, PowerPoint-bestanden (PPT), JPG's, PNG's en meer – in één overzichtelijke PDF die je eenvoudiger kunt verzenden, delen, archiveren en reviewen.

Merge on the go.

Voeg bestanden onderweg samen.

Combineer en orden je PDF vanuit elke browser met de Acrobat PDF-samenvoegtool. Je kunt ook PDF-tools gebruiken om PDF-pagina's te rangschikken, te verwijderen of te roteren met de mobiele Acrobat Reader-app.

Organize your pages.

Orden je pagina's.

Je kunt eenvoudig bestandsminiaturen slepen en neerzetten om je samengevoegde PDF in de gewenste volgorde in te delen. Je kunt zelfs pagina's ordenen nadat je meerdere bestanden hebt samengevoegd tot één PDF-document.

Navigate easily.

Eenvoudig navigeren.

Gebruik bladwijzers, kopteksten, voetteksten en paginanummers om door je PDF te navigeren. Pas je pagina's aan door achtergronden en watermerken toe te voegen.

Bestanden combineren en samenvoegen in één PDF:

  • Open Acrobat   om bestanden te combineren: Open het tabblad Gereedschappen en selecteer “Bestanden combineren”.
  • Voeg bestanden toe: Klik op “Bestanden toevoegen” en selecteer de bestanden die je wilt opnemen in je PDF. Je kunt PDF's of een combinatie van PDF-documenten en andere bestanden samenvoegen.
  • Orden en verwijder content: Je kunt de volgorde van bestanden wijzigen door erop te klikken en ze te slepen. Druk op de knop “Delete” om ongewenste content te verwijderen.
  • Combineer bestanden: Wanneer je klaar bent met ordenen, klik je op “Bestanden combineren”.
  • Sla het bestand op als PDF: Voer een naam voor het bestand in en klik op “Opslaan”. Dat is alles.

Probeer het eens

Gebruik onze gratis online tool om bestanden samen te voegen en je PDF's te ordenen. Hiermee kun je pagina's aanpassen, roteren, verwijderen en nog veel meer. Bovendien kun je het nu rechtstreeks vanuit je browser doen.

Nu bestanden samenvoegen

Kies het Acrobat-lidmaatschap dat bij jou past.

https://main--dc--adobecom.hlx.page/dc-shared/fragments/shared-fragments/pricing-pods/standard-pro-know