marquee

Adobe Scan mobiele app

Nu zit je scanner in je achterzak.

Geen stapels papier meer of een portemonnee vol met bonnetjes. De gratis Adobe Scan mobiele app werkt op je mobiele apparaat als een foto- en documentscanner met automatische tekstherkenning, waarmee je PDF's maakt.

scan mij

Scan de QR-code om de app te verkrijgen

Adobe Scan mobiele app

Nu zit je scanner in je achterzak.

Je hoeft niet langer stapels papier te bewaren, of je portemonnee te vullen met bonnetjes. De gratis Adobe Scan mobiele app werkt op je mobiele apparaat, scant documenten naar PDF's en herkent automatisch tekst.

Papieren documenten en whiteboards omzetten in PDF's

Scan documenten in een oogwenk.

Met de Adobe Scan-app kun je eenvoudig documenten, formulieren, visitekaartjes en whiteboards vastleggen en converteren naar hoogwaardige Adobe PDF's. En dankzij de verschillende vastlegmodi plus de automatische randdetectie krijg je altijd een optimale scan.

Intelligente duidelijkere afbeeldingen.

Met AI verbeterde scans

Duidelijker, slimmer en eenvoudiger.

Adobe Scan gebruikt AI om het perspectief te corrigeren, handgeschreven of gedrukte tekst te verscherpen en schitteringen en schaduwen te verwijderen. Met optische tekenherkenning (OCR) kun je gescande documenten razendsnel converteren naar bewerkbare PDF-bestanden waarin je kunt zoeken. Extraheer eenvoudig tekst en typ nieuwe tekst in aangepaste lettertypen die overeenkomen met het oorspronkelijke bestand.

Teken op scans of sla scans op als JPEG's

Doe meer met je scans.

Met Adobe Scan kun je direct vanuit de app tekeningen of vormen toevoegen met markeertools. Sla bestanden op als JPEG's voor meer flexibiliteit en neem ze op in documenten. Deel scans via een koppeling of e-mailbericht — of upload ze naar je favoriete cloud-apps.

Bekijk voorbeelden van gescande documenten en afbeeldingen
Voeg meteen informatie toe aan de contactpersonen op je apparaat

Word lid voor extra functies

Beveiligen, exporteren, comprimeren en meer.

Adobe Scan is meer dan alleen een scanner-app, zodat je kunt scannen met beveiliging. Beveilig je belangrijkste documenten met een wachtwoord. Exporteer gescande PDF's naar verschillende bestandstypen om bewerkingen uit te voeren. Comprimeer bestanden om opslagruimte vrij te maken en snel scans aan anderen te verzenden.

scannen acrobat

Orden je scans

Sla je documenten probleemloos op. Met Adobe Scan kun je bestanden snel opslaan met aanbevolen bestandsnamen en datums, en je kunt ze in aangepaste mappen ordenen. Opgeslagen scans zijn toegankelijk in Acrobat op de desktop, het web of mobiele apparaten.
Scannen-ondertekenen

Openen in Acrobat

Open scans in Acrobat op de desktop, het web of mobiele apparaten om formulieren in te vullen, documenten te ondertekenen, notities of opmerkingen toe te voegen aan PDF's en deze samen met anderen te reviewen.

Houd je bedrijf in beweging met Adobe Acrobat Reader.

Reader

De gratis wereldwijde standaard om PDF's op een betrouwbare manier te bekijken, van notities te voorzien en te ondertekenen – die door honderden miljoenen mensen wordt gebruikt. Neem een lidmaatschap voor nog meer mogelijkheden.

scan mij