Product-icon-reader

Lidmaatschappen en prijzen voor Adobe Acrobat DC

Lidmaatschappen en prijzen voor Adobe Acrobat DC

Krijg 7.5% korting

voor 5 of meer licenties

Acrobat DC voor teams

20
, 56

/licentie

/maand

20,56 €

Jaarlidmaatschap; als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Voor Windows en Mac.

19
, 00

/license

/maand

19,00 €

Jaarlidmaatschap, inclusief 7.5% korting. Voor Windows en Mac.

20
, 56

/license

/maand

246,69 €

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van 246,69 € per jaar. Als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Voor Windows en Mac.

19
, 00

/license

/maand

227,96 €

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van 227,96 € per jaar. Inclusief 7.5% korting. Voor Windows en Mac.

18
, 14

/license

/maand

18,14 €

Jaarlidmaatschap; als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Alleen voor Windows.

18
, 14

/license

/maand

217,65 €

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van 217,65 € per jaar. Als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Alleen voor Windows.


Aantal

Aantal

Aantal

Aantal

Aantal

Aantal

Acrobat DC voor ondernemingen

Bel ons of neem online contact met ons op voor meer informatie over grootzakelijke mogelijkheden voor middelgrote tot grote organisaties.


Wil je meer te weten komen? Versies van Acrobat vergelijken.

Vragen? Wij weten het antwoord.

Acrobat DC is de nieuwste versie van Acrobat-lidmaatschapssoftware. Het is de meest mobiele, productieve PDF-oplossing met samenwerkingsfuncties van Adobe, met Acrobat-desktopsoftware en de mobiele scanapp, de ondertekeningsapp en de Acrobat Reader mobiele app, uitgebreid met premium functies voor mobiele apparaten en premium Document Cloud-services.

Je Acrobat DC-lidmaatschap omvat het volgende:


Acrobat Pro of Acrobat Standard desktopsoftware – inclusief toekomstige functie-updates, driemaandelijkse beveiligingsuitbreidingen en verbeteringen.


Adobe Document Cloud-services, waarmee je essentiële PDF-taken, zoals het online opslaan en delen van bestanden, kunt uitvoeren met de Acrobat Reader mobiele app of met je webbrowser. De Document Cloud-services bieden je ook volledige workflows voor het verzenden, elektronisch ondertekenen en volgen van documenten.

 

Acrobat Sign-lidmaatschap – een oplossing waarin je op elk apparaat met vegen en tikken rechtsgeldige elektronische en digitale handtekeningen kunt verzamelen.

Wanneer je een lidmaatschap op Acrobat Pro DC of Acrobat Standard DC neemt, betaal je een maandelijks of jaarlijks bedrag op basis van het lidmaatschap dat je kiest. En je product is altijd de meest actuele release van Acrobat DC. Je hoeft je product nooit te upgraden zolang je je lidmaatschap actueel houdt.

Ja. Acrobat 2020 desktopsoftware is beschikbaar als een eenmalige aanschaf. Driemaandelijkse uitbreidingen van Acrobat-functies en toegang tot premium Adobe Document Cloud-services zoals Acrobat Sign via je webbrowser en mobiele apparaten zijn niet inbegrepen. Klik hier om Acrobat 2020 aan te schaffen.

Ja. Adobe biedt allerlei tools en hulpmiddelen waarmee je de implementatie van Acrobat DC in je hele onderneming kunt stroomlijnen en IT-kosten kunt beperken. Ga naar de IT-resourcespagina.

Ja. Bij Adobe heeft de beveiliging van je digitale ervaringen onze prioriteit. Of het nu gaat om identiteitsbeheer, gegevensvertrouwelijkheid of documentintegriteit, Adobe implementeert beveiligingspraktijken die voldoen aan de industriële normen om je documenten, gegevens en persoonlijke informatie te beschermen. Voor meer informatie over onze beveiligingpraktijken, de Adobe-levenscyclus van veilige producten (Adobe Secure Product Lifecycle), of de beveiliging van de Adobe Document Cloud-oplossing raadpleeg je www.adobe.com/security.

Een individueel lidmaatschap is één licentie die is bedoeld voor gebruik door één gebruiker. Met een lidmaatschap voor teams kan een bedrijf meer dan één licentie aanschaffen en die licenties beheren voor gebruikers in een beheerconsole.

Als je een bedrijf hebt en maar een paar licenties voor gebruikers hoeft te beheren, zou het lidmaatschap op Acrobat DC voor teams een goede opties kunnen zijn. Dit lidmaatschap kan rechtstreeks worden aangeschaft. Voor grotere bedrijven en ondernemingen die complexere implementatie- en administratieve behoeften hebben, raadpleeg je onze opties voor volumelicenties. Neem contact op met Adobe Enterprise sales, of met een geautoriseerde Adobe-reseller.

Heb je vragen? Chat met ons.
cc-icons

Alle prijzen zijn onderhevig aan van toepassing zijnde lokale belastingen.