Product-icon-reader

Lidmaatschappen en prijzen voor Adobe Acrobat

Lidmaatschappen en prijzen voor Adobe Acrobat

Acrobat Pro

voor studenten en docenten

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Er worden kosten in rekening gebracht als je na 14 dagen opzegt.

Infopictogram

Jaarlidmaatschap met vooruitbetaling; volledige terugbetaling bij annulering binnen 14 dagen. Geen restitutie als je na 14 dagen opzegt.

Infopictogram

Veilige transactie

Veilige transactie

BESPAAR 60%

Omvat Acrobat Pro

BESPAAR 65%

Omvat Acrobat Pro

Creative Cloud – Alle apps

voor studenten en docenten

*

Reguliere prijs  per maand

Studenten en docenten ontvangen Acrobat Pro — evenals 20+ apps waaronder Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en InDesign.  Jaarlidmaatschap; als je binnen 14 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling. Voor Windows en Mac. Betaal in het eerste jaar /maand en daarna /maand.*  Bekijk de inhoud

Infopictogram

*

Studenten en docenten ontvangen Acrobat Pro – evenals 20+ apps waaronder Photoshop, Illustrator, Premiere Pro en InDesign (met een totale waarde van USD 600). Betaal in het eerste jaar    en daarna   .* Bekijk wat is inbegrepen. Jaarlidmaatschap met vooruitbetaling; volledige terugbetaling bij annulering binnen 14 dagen. Geen restitutie als je na 14 dagen opzegt.

Infopictogram

Veilige transactie

Veilige transactie

Vragen? Wij weten het antwoord.

Acrobat is een PDF-oplossing voor productiviteit en samenwerking, die bestaat uit Acrobat-desktopsoftware, de mobiele scanapp, de ondertekeningsapp en de Acrobat Reader mobiele app, uitgebreid met premium functies voor mobiele apparaten en premium Document Cloud-services, zodat je overal veilig en efficiënt kunt werken.

Je Acrobat-lidmaatschap omvat het volgende:

Acrobat Pro- of Acrobat Standard-desktopsoftware – inclusief toekomstige functie-updates, driemaandelijkse beveiligingsuitbreidingen en verbeteringen.

Adobe Document Cloud-services, waarmee je essentiële PDF-taken, zoals het online opslaan en delen van bestanden, kunt uitvoeren met de Acrobat Reader mobiele app of met je webbrowser. De Document Cloud-services bieden je ook volledige workflows voor het verzenden, elektronisch ondertekenen en volgen van documenten, met de mogelijkheid om deze taken binnen Microsoft, Box, Google en meer uit te voeren via vooraf gebouwde integraties.

Adobe Acrobat Sign-lidmaatschap – een oplossing waarin je op elk apparaat met vegen en tikken elektronische en digitale handtekeningen kunt verzamelen.

Wanneer je een lidmaatschap op Acrobat Pro of Acrobat Standard neemt, betaal je een maandelijks of jaarlijks bedrag op basis van het lidmaatschap dat je kiest. Dankzij regelmatige updates weet je zeker dat je product de actuele versie van Acrobat is. Je hoeft je product niet te upgraden zolang je je lidmaatschap actueel houdt.

Ja. Acrobat 2020 desktopsoftware is beschikbaar als een eenmalige aanschaf. Driemaandelijkse uitbreidingen van Acrobat-functies en toegang tot premium Adobe Document Cloud-services, zoals Acrobat Sign via je webbrowser en mobiele apparaten, zijn niet inbegrepen.

Ja. Adobe biedt allerlei tools en hulpmiddelen waarmee je de implementatie van Acrobat in je hele onderneming kunt stroomlijnen en IT-kosten kunt beperken. Ga voor meer informatie naar de pagina IT-bronnen.

Ja. Bij Adobe heeft de beveiliging van je digitale ervaringen onze prioriteit. Of het nu gaat om identiteitsbeheer, gegevensvertrouwelijkheid of documentintegriteit, Adobe implementeert beveiligingspraktijken die voldoen aan de industriële normen om je documenten, gegevens en persoonlijke informatie te beschermen. Voor meer informatie over onze beveiligingpraktijken, de Adobe-levenscyclus van veilige producten (Adobe Secure Product Lifecycle), of de beveiliging van de Adobe Document Cloud-oplossing raadpleeg je www.adobe.com/security.

Een individueel lidmaatschap is één licentie die is bedoeld voor gebruik door één gebruiker. Met een lidmaatschap voor teams kan een organisatie meer dan één licentie aanschaffen en die licenties beheren voor gebruikers in een beheerconsole.

Als je een bedrijf hebt en maar een paar licenties voor gebruikers hoeft te beheren, zou het lidmaatschap op Acrobat voor teams een goede optie kunnen zijn. Dit lidmaatschap kan rechtstreeks worden aangeschaft. Voor grotere bedrijven en ondernemingen die complexere implementatie- en administratieve behoeften hebben, raadpleeg je onze opties voor volumelicenties. Neem contact op met Adobe Enterprise sales, of met een geautoriseerde Adobe-reseller.

Met Acrobat Standard kun je algemene PDF-taken uitvoeren, zoals bestanden bewerken, converteren en met een wachtwoord beveiligen, en vragen om handtekeningen. Acrobat Pro omvat alles in Acrobat Standard, plus extra PDF-functies en diverse tools voor elektronische handtekeningen. Met Acrobat Pro kun je PDF's vergelijken om de verschillen te bekijken, gevoelige informatie redigeren, meerdere handtekeningen verzamelen en volgen met bulksgewijze verzending, aangepaste branding toevoegen en nog veel meer taken uitvoeren.

We hebben diverse tools voor elektronische handtekeningen toegevoegd. Daarmee kun je te ondertekenen overeenkomsten bulksgewijs verzenden, betalingen incasseren met Braintree (indien beschikbaar), branding aan overeenkomsten toevoegen en nog veel meer taken uitvoeren. Acrobat Pro biedt nu uitgebreide tools voor PDF’s en elektronische handtekeningen in één app, waarmee je taken eenvoudig en efficiënt uitvoert, zodat je veel tijd bespaart.

Heb je vragen? Chat met ons.
cc-icons

Alle prijzen zijn onderhevig aan van toepassing zijnde lokale belastingen.


*Betaal per maand in het eerste jaar en daarna per maand. De reguliere standaardprijs is per maand.
Voorwaarden en bepalingen In aanmerking komende studenten van 13 jaar en ouder en docenten kunnen met korting een jaarlidmaatschap voor Adobe® Creative Cloud™ aanschaffen. Hiervoor betalen ze in het eerste jaar slechts  per maand. Na afloop van je kortingsperiode geldt automatisch het standaardtarief voor het lidmaatschap, momenteel per maand (plus eventuele belastingen), tenzij je besluit om je lidmaatschap te wijzigen of op te zeggen. Deze prijs geldt voor de aanschaf van een jaarlidmaatschap, waarvoor een contract van 12 maanden vereist is. Deze prijs is alleen beschikbaar voor een eerste lidmaatschap en is beperkt tot in aanmerking komende klanten uit het onderwijs die het lidmaatschap rechtstreeks aankopen bij de Adobe Store of telefonisch via Adobe Sales. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze prijs. Deze prijs is beperkt tot één aankoop van één jaarlidmaatschap voor Creative Cloud per klant. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Niet geldig wanneer wettelijk verboden, belast of beperkt.

Introductieprijs Creative Cloud – één jaar, vooruitbetaling In aanmerking komende studenten van 13 jaar en ouder en docenten kunnen met korting een jaarlidmaatschap voor Adobe® Creative Cloud™ aanschaffen. Hiervoor betalen ze in het eerste jaar slechts  per jaar. Na afloop van je kortingsperiode geldt automatisch het standaardtarief voor het lidmaatschap, momenteel  per jaar (plus eventuele belastingen), tenzij je besluit om je lidmaatschap te wijzigen of op te zeggen. Deze prijs is alleen beschikbaar voor een eerste lidmaatschap en is beperkt tot in aanmerking komende klanten uit het onderwijs die het lidmaatschap rechtstreeks aankopen bij de Adobe Store of telefonisch via Adobe Sales. OEM-klanten, zakelijke klanten en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking voor deze prijs. Deze prijs is beperkt tot één aankoop van één jaarlidmaatschap voor Creative Cloud per klant. Deze aanbieding kan niet worden geruild, verkocht of overgedragen, kan niet worden gecombineerd met een andere korting of aanbieding en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen en diensten. Deze prijs kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Niet geldig wanneer wettelijk verboden, belast of beperkt.