Groen bouwen


We zijn er trots op dat we als een van de eerste bedrijven de LEED-normen (Leadership in Energy & Environmental Design) van de Amerikaanse Green Building Council hebben ingevoerd. Dit helpt ons om efficiënter te werken, zodat we onze impact op de aarde beperken en onze kosten op termijn stabiliseren.

We hebben inmiddels 25 LEED-certificeringen voor onze gebouwen gekregen, waarvan zeventien op Platinum-niveau. Dit wil zeggen dat ze tot de meest milieuvriendelijke gebouwen ter wereld behoren. Ons historische gebouw in San Francisco is meer dan 100 jaar oud, wat het tot het oudste LEED-gecertificeerde gebouw ter wereld maakt.

Ruim 70% van onze werkruimten is LEED-gecertificeerd. Dat komt neer op een oppervlak van meer dan 185.000 m². Deze certificering houdt in dat onze medewerkers schone lucht inademen, veilig water drinken, onder natuurlijk licht werken en profiteren van de voordelen van innovatief en creatief werkruimtedesign.

We vinden het belangrijk om deze gezonde werkruimten te creëren, omdat een dergelijke omgeving volgens ons bevorderlijk is voor het welzijn, de productiviteit en de arbeidsvoldoening van onze medewerkers.