Adobe Acrobat Sign

Maximaliseer de efficiëntie binnen teams en afdelingen met digitale workflows.

Het maakt niet uit waar of in welke sector je werkt, met Acrobat Sign kun je veilige en regelconforme digitale workflows bieden waarmee elke afdeling sneller meer werk verzet.

IT-tools

De bedrijfsactiviteiten vallen nooit stil met Acrobat Sign, de oplossing voor elektronische ondertekening die door de belangrijkste Fortune 500-bedrijven wordt vertrouwd.

Verhoog de efficiëntie binnen teams en afdelingen.

Zet voor elke afdeling naadloze workflows op en voeg e-ondertekening toe om stukken snel en probleemloos te laten goedkeuren. Iedereen in je organisatie kan eenvoudig documenten naar een of meer mensen sturen om ze elektronisch te laten ondertekenen.

Verbind Adobe-oplossingen voor een volledig digitale ervaring.

Acrobat Sign integreert met andere Adobe-oplossingen, zoals Acrobat en Creative Cloud, om naadloze ervaringen te creëren die altijd, overal en op elk apparaat toegankelijk zijn.

Werkt met Microsoft en apps die je dagelijks gebruikt.

Acrobat Sign is Microsofts voorkeursoplossing voor elektronische ondertekening, wat inhoudt dat je de uitgebreidste integraties met de Microsoft-applicaties krijgt voor nóg naadlozere workflows met de applicaties waar je nu al mee werkt.

Zet met een gerust hart wereldwijd e-handtekeningen.

Adobe is de vertrouwde leider op het gebied van wereldwijde, veilige elektronische ondertekening. Met Acrobat Sign Solutions voldoe je aan de nalevingsvereisten, terwijl je de risico's voor je organisatie beperkt. Onze e-handtekeningen zijn juridisch bindend en worden gehost in uiterst robuuste datacentra over de gehele wereld.

Bekijk hoe IT-afdelingen dankzij Acrobat Sign veel efficiënter werken.

Seneca

Verkort de onboardingtijd voor nieuwe werknemers met 66%.

De afdeling Personeelszaken van de San Diego State University gebruikt Acrobat Sign om flink tijd te besparen op ruim 12.000 onboardingtransacties per jaar.

Seneca

Implementeer 10.000 gebruikersaccounts met eenmalige aanmelding.

Varian is van DocuSign overgestapt op Acrobat Sign om meer dan 300.000 e-handtekeningstransacties per jaar efficiënter af te handelen.

Seneca

Bespaar bijna 7 minuten op elk contract dat wordt gemaakt en verzonden.

Persol gebruikt Acrobat Sign om processen te versnellen. Het maken en verzenden van een contract kost nu nog maar 10 seconden in plaats van zeven minuten.

Digitalisering is goed voor de hele organisatie.

Implementeer Acrobat Sign Solutions in je hele bedrijf om dagelijkse taken sneller, minder foutgevoelig en kostenefficiënter te maken. Dit zijn een paar taken die zijn vereenvoudigd met digitale processen en elektronische ondertekening:

img

Wijzigingsverzoeken

img

Assetbeheer

img

Vereisten

aftekening

img

Orderuitvoering

img

Budgetgoedkeuringen

img

Onderhoudsautorisatie

Doe meer met de systemen die al je gebruikt.

Acrobat Sign Solutions, Microsofts voorkeursoplossing voor elektronische ondertekening, geeft je verregaande integraties met Microsoft-applicaties, waaronder Microsoft Teams en Microsoft 365, waardoor de workflows in je hele organisatie eenvoudiger worden. Je kunt gewoon via de API's – en zonder bijkomende kosten – uiteenlopende integraties met Acrobat Sign Solutions bouwen.

img
img
img
img

Meer weten?

Of je nu algemene informatie over onze oplossingen wenst of een offerte op maat voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt ontvangen, wij staan klaar om je te helpen.

Of je nu algemene informatie over

onze oplossingen wenst of een offerte op

maat voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt

ontvangen, wij staan klaar om je te helpen.

img