integreren

Bedrijfsoplossingen

Integreer onze oplossingen voor PDF’s en elektronische handtekeningen.

Voeg onze workflows toe aan je bestaande systemen, processen en applicaties.

Integreer onze oplossingen voor PDF’s en elektronische handtekeningen.

Voeg onze workflows toe aan je bestaande systemen, processen en applicaties.

integreren

Adobe Sign is nu Microsofts voorkeursoplossing voor e-ondertekening.

We gaan partnerschappen aan met toonaangevende ondernemingen, zodat je Adobe Document Cloud-oplossingen kunt toevoegen aan de systemen, processen en applicaties waarvan je organisatie al gebruikmaakt.

Microsoft

Verhoog de productiviteit van je medewerkers en het aantal zakelijke transacties in Microsoft 365, SharePoint en Dynamics.

Salesforce

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten snel en veilig, waar dan ook in Salesforce, waaronder op mobiele apparaten.

Logo van Google

De naadloze integratie van je workflows voor PDF's en e-handtekeningen in Google Drive bespaart je veel tijd.

Workday

Laat aanbiedingsbrieven, geheimhoudingsverklaringen en overige HR-documenten snel en veilig ondertekenen met Adobe Sign in Workday.

ServiceNow

Stimuleer digitale transformatie via toonaangevende oplossingen en consulting.

Logo van Nintex

Voeg vertrouwde, juridisch bindende elektronische handtekeningen toe aan elke Nintex-workflow om van begin tot eind volledig digitale workflows te leveren.

SAP Ariba

Verkort de documentdoorlooptijd met 80% door functionaliteit voor e-handtekeningen, opvolging en geautomatiseerde rapportage aan je SAP Ariba-workflow toe te voegen.

Box

Voldoe aan al je behoeften, van het opslaan en openen van documenten tot het versturen en ondertekenen daarvan.

Icertis

Verstuur, onderteken en volg documenten met Icertis, het toonaangevende bedrijfsplatform voor contractbeheer in de cloud.

Gebruik Adobe Sign in Guidewire Insurance Suite voor geïntegreerde elektronische ondertekening.

Notarize

Notarize en Adobe hebben samengewerkt om elektronische handtekeningen beschikbaar te maken voor externe online notariële processen.

Veeva

Adobe Sign versnelt Veeva-workflows voor bedrijven op het gebied van de biowetenschappen overal ter wereld.


Sales/Customer Relationship Management (CRM)

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten met elektronische handtekeningen die je vertrouwt — op elke plek, op elk moment en op elk apparaat — in Microsoft Dynamics 365 CRM.

CRM Dialer

Realiseer snellere conversies met elektronische handtekeningen in de toonaangevende, krachtige dialer en geavanceerde leadmanagement-CRM, aangestuurd door Adobe Sign.

IRIS CRM

Stroomlijn je verkoopproces met elektronische handtekeningen, leadtracking en geautomatiseerde onboarding van handelaren in de toonaangevende CRM voor de verwerking van betalingen.

Salesforce

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten snel en veilig, waar dan ook in Salesforce, waaronder op mobiele apparaten.

Oracle

Versnel de verkoopprocessen door Adobe Sign te integreren met applicaties van Oracle CRM.

Netsuite

Offertes, contracten en overeenkomsten zijn binnen enkele minuten ondertekend in je NetSuite-account.

Sugar CRM

Sluit deals sneller door vanuit je SugarCRM-systeem contracten te versturen voor elektronische ondertekening.

ZOHO CRM

Boei klanten op één locatie binnen meerdere kanalen door Adobe Sign te integreren met Zoho CRM.

Workbooks CRM

Versnel je cloudgebaseerde CRM- en Marketing Automation-applicaties door je Workbooks CRM te koppelen aan het gemak van Adobe Sign.


Contractlevenscyclusbeheer (CLM)/Software voor configuratie, prijs en offertes (CPQ)

Agiloft

Agiloft integreert met Adobe Sign om goedkeuringsworkflows te versnellen, contracten te beheren en volledige rapportage en naleving van wet- en regelgeving te bieden.

Advanced Software Concepts (ASC)

Stroomlijn contractbeheer door Adobe Sign toe te voegen aan je ASC-workflows.

Callidus Cloud

Versnel je offerte- en voorstelprocessen met veilige, geautomatiseerde en traceerbare elektronische handtekeningen met Adobe Sign.

Change Healthcare

Change Healthcare maakt gebruik van Adobe Sign om de levenscyclus van providercontracten met betrekking tot gezondheidszorg te stroomlijnen.

Intelligentcontract

Automatiseer contracten en onderteken overeenkomsten elektronisch met intelligentcontract en Adobe Sign.

icertis Applied Cloud

Automatiseer en stroomlijn de volledige levenscyclus van contracten met Cobblestone en Adobe Sign.

ContractZen

Beheer je contracten en de notulen van vergaderingen eenvoudiger dan ooit tevoren. Gebruik Adobe Sign om documenten te volgen en op te slaan binnen ContractZen.

Cobblestone

Automatiseer en stroomlijn de volledige levenscyclus van contracten met Cobblestone en Adobe Sign.

Jaggaer


Versnel inkoopprocessen met Adobe Sign binnen oplossingen van Jaggaer.

Nintex

Automatiseer de creatie van bedrijfskritieke documenten die zijn geïntegreerd met elektronische handtekeningen, voor processen die compliant zijn.

Oracle

Vergroot de productiviteit door gebruik te maken van Adobe Sign in PeopleSoft-toepassingen van Oracle.

Adobe Sign-integratie met Pros Smart CPQ

Automatiseer en vereenvoudig het proces voor configuratie, prijsstelling en offertes voor je verkoopteam.

SAP Ariba

Verkort de documentdoorlooptijd met 80% of meer door functionaliteit voor e-handtekeningen, opvolging en geautomatiseerde rapportage aan je SAP Ariba-workflow toe te voegen.

SAP


Optimaliseer bedrijfscontracten door naleving van wet- en regelgeving te verbeteren en een snelle time-to-value te realiseren met SAP CLM.

Salesforce CPQ

Lever elektronische handtekeningen die zijn geïntegreerd met de CPQ-oplossing van Salesforce.

revitas

Stroomlijn lead-to-cash met contract- en inkomstenbeheer voor mobiele apparaten.

SAP

Automatiseer, beheer en volg de volledige levenscyclus van contracten met M-Files en Adobe Sign.


Human resources (HR)/Enterprise Resource Planning (ERP)

Microsoft

Dynamics 365 for Talent

In combinatie met Adobe Sign, kun je jouw HR-team de tools bieden die ze nodig hebben om snel topkandidaten aan te bieden of te werven.

Avature

Transformeer op een digitale manier talentwerving en -beheer met Avature en Adobe Sign.

Bond

Stroomlijn personeelsbeheer, personeelswerving en de salarisadministratie met Adobe Sign en Bond International Software.

COMPAS

COMPAS maakt gebruik van Adobe Sign als de snelste en eenvoudigste manier om wervingsdocumenten te laten ondertekenen, volgen en archiveren.

Saba

Zorg voor een snellere, papierloze werving met Adobe Sign en Saba Recruiting@Work.

Namely

Maak je HR-processen 100% digitaal met Adobe Sign en Namely.

Lumesse

Adobe Sign integreert met Lumesse-software voor talentbeheer, zodat gebruikers documenten kunnen versturen, ondertekenen en volgen tijdens de gehele levenscyclus van medewerkers.

LEVER

Stroomlijn aanstellingsprocessen en het volgen van sollicitanten, zodat recruiters en indienstnemende managers zich kunnen concentreren op hun kandidaten.

SuccessFactors

Voeg vertrouwde, rechtsgeldige elektronische handtekeningen toe die HCM-workflows versnellen, dankzij Adobe Sign en SAP SuccessFactors.

ServiceNow

Versnel ondertekeningsprocessen en creëer volledig digitale serviceworkflows met de Adobe Sign voor ServiceNow-integratie.

Workday

Laat offertebrieven, NDA’s en overige HR-documenten en financiële documenten snel en veilig ondertekenen met Adobe Sign, dankzij Workday.

ZOHO People

 Adobe Sign integreert met Zoho People, een volledige online HR-oplossing die medewerkerdata centraliseert en beveiligt, en die efficiënte selfservice-functies biedt.

ZOHO People

Adobe Sign is geïntegreerd met SilkRoad
Recruiting om het aanstellingsproces te versnellen met
100% papierloze workflows en
veilige elektronische handtekeningen.

Samenwerking/Productiviteit

Maak en deel PDF's rechtstreeks in je Microsoft 365-applicaties. Je kunt ook documenten ter ondertekening versturen en de status van deze documenten volgen in Word, PowerPoint of Outlook.

Krijg online meer gedaan in OneDrive voor bedrijven. Converteer Microsoft 365-bestanden naar PDF en combineer documenten in één bestand, rechtstreeks in OneDrive.

Gebruik Document Cloud-oplossingen met SharePoint om je documentworkflows te stroomlijnen. Laat overeenkomsten meteen ondertekenen en werk naadloos met PDF-bestanden.

Google Drive     logo

Je kunt PDF’s weergeven, doorzoeken, annoteren, maken, ordenen, combineren, exporteren en ter ondertekening verzenden – allemaal in Google Drive.

Egnyte

Met Adobe Sign kun je documenten versturen, ondertekenen en automatisch opslaan – allemaal binnen de Egnyte Connect-gebruikersinterface.

Dropbox

Je kunt PDF’s openen, bewerken, ondertekenen en opslaan in je Dropbox-account, terwijl je werkt in Acrobat DC.

Microsoft SharePoint

Verlaag kosten en risico’s. Volg en verifieer elektronische handtekeningen voor juridische documenten met Adobe Sign en CaseMail Digital Postal Service. 

Box

Samen voldoen Box en Adobe aan al je behoeften, van het opslaan en openen van documenten tot het versturen en ondertekenen daarvan. 

Logo van Nintex

Transformeer routinematige bedrijfsfuncties in volledig geautomatiseerde processen met Nintex Workflow Cloud, Document Generation en Adobe Sign.

ProcessMaker

Realiseer snelle, traceerbare en krachtige documentworkflows door de efficiëntie van ProcessMaker te combineren met het gemak en de veiligheid van Adobe Sign.

Pulpstream

 Pulpstream is een platform voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen dat integreert met Adobe Sign voor het vereenvoudigen van de verificatie van juridische documenten op mobiele apparaten.

Webmerge

Integreer Adobe Sign met WebMerge, een online platform met behulp waarvan gebruikers data kunnen verzamelen, documenten kunnen vullen, en deze documenten automatisch naar contactpersonen kunnen verzenden.

M-Files

Adobe Sign is geïntegreerd met AODOCS om formulieren eenvoudig te verzenden, elektronisch te ondertekenen, te volgen en te beheren.

M-Files

Stroomlijn goedkeuringen voor documenten die worden beheerd in M-Files door ze ter elektronische ondertekening te verzenden en veilige, juridisch bindende handtekeningen te verzamelen met Adobe Sign.

UiPath

Het automatiseren van digitale handtekeningen is nu nog makkelijker met het Adobe Sign Activity Pack van UiPath.

ZOHO Docs

Met Adobe Sign kun je documenten versturen, ondertekenen en volgen binnen Zoho Docs, een tool voor online teamwerk en het delen van kennis binnen groepen.

M-Files

Elektronische ondertekening versnelt het proces voor klanten, partners en medewerkers en zorgt dat documenten efficiënt worden doorgestuurd.

M-Files

Orden documenten en automatiseer dagelijkse processen.

Solution Partners

Accenture

Profiteer van een relatie met deze onderneming op het gebied van global management consulting en technology services.

Deloitte

Krijg toonaangevende controle-, consulting, belasting- en adviesdiensten.

IBM

Reorganiseer je zakelijke activiteiten op een digitale manier voor grotere efficiëntie en transformeer je hele onderneming.

Logo van Otsuka Corporation

Stimuleer digitale transformatie via toonaangevende oplossingen en consulting.

PwC

Organisatie-efficiëntie met het bewezen proces van datavastlegging, workflowprocessen en e-ondertekening

PwC

PwC-firma’s helpen organisaties en personen bij het creëren van de waarde waarnaar ze op zoek zijn.


Overige

Buildium

Verwerk alle transacties voor je onroerend goed met behulp van Adobe Sign, dankzij Buildium.

eOriginal

Beheer belangrijke ondertekende digitale documenten voor maximale beveiliging en naleving van wet- en regelgeving.

betalen met behulp van elektronische ondertekening

Voeg het gemak toe van betalingen door klanten met behulp van creditcards of elektronische cheques, dankzij de integratie met Adobe Sign.

HomeAway

Dankzij elektronische handtekeningen kunnen huurders eenvoudig huurovereenkomsten voor vakantiehuizen voltooien in VRBO.

IMM

Kritieke financiële documenten kunnen op een veilige manier elektronisch worden ondertekend.

okta

Gebruik de oplossing van Okta om identiteitsbeheer en gebruikersbevoegdheden voor Adobe Document Cloud te centraliseren.

onelogin

Meld je aan bij toepassingen zoals Adobe Sign via deze portal voor eenmalige aanmelding.

RevSpring

Gebruik de oplossing van Okta om identiteitsbeheer en gebruikersbevoegdheden voor Adobe Document Cloud te centraliseren.

REAPIT

Bespaar tijd en reduceer papierwerk met e-handtekeningen van Adobe in Reapit’s makelaarsoftware.

RevSpring

Zorg voor snellere interactie met klanten, snellere werving, facturering en betaling dankzij e-handtekeningen van Adobe.

Ricoh

Beheer je documenten beter door elektronische handtekeningen te integreren in je Ricoh-oplossingen.

riskonnect

Met Adobe Sign versnel je de processen die zijn gekoppeld aan de risicobeheersing van je bedrijf.

Xero

Krijg belastingteruggaven snel ondertekend en verstuurd met Adobe Sign en Xero.

Xero

Belangrijke financiële documenten kunnen eenvoudig worden voorbereid, verzonden en gevolgd en elektronisch worden ondertekend.

Xero

Verzekeringsagenten kunnen vanaf één plek documenten en woningdossiers ter elektronische ondertekening verzenden.

Xero

Verbeter de naleving voor HR, Finance en Operations en stroomlijn de ervaringen voor medewerkers en kandidaten.

Xero

Verzend documenten via de veilige server van HowNow, laat ze elektronisch ondertekenen door cliënten en krijg ze snel weer terug.

Xero

Verminder vertragingen in de zorg via real-time elektronische handtekeningen op mobiele apparaten voor patiënten en zorgverleners.

Xero

Standaardiseer en versnel het verzamelen van data voor nieuwe aanvragen van klanten.

Xero

Vereenvoudig wervings-, aanstellings- en sollicitatieprocessen met Pereless Systems en Adobe Sign.

Xero

Verzend juridische documenten op een veilige manier ter ondertekening.

Xero

Stroomlijn digitale handtekeningen voor antecedentenonderzoeken met Sterling RISQ en Adobe Sign.

Zorg dat alleen de beoogde ondertekenaar je contract elektronisch kan ondertekenen en dat de identiteit van de ondertekenaar wordt geverifieerd.

Xero

Bespaar tijd, verbeter de diensten voor cliënten en verminder de risico's als je documenten ter ondertekening verzendt.

Standaardiseer de workflow en waarborg de naleving met Adobe Sign.

Dankzij ons kun je digitaal gaan.

Voeg Adobe Document Cloud-oplossingen toe aan je bestaande toepassingen of bedrijfsprocessen met behulp van onze krachtige API’s.

Ga een partnerschap aan met Adobe Document Cloud.

Als je deelneemt aan het Adobe ISV Partner Program, bieden we je onderneming de tools en resources voor het bouwen en leveren van oplossingen die integreren met Adobe Document Cloud.

Help je onderneming om efficiënte, buitengewone documentervaringen te bieden met Adobe Document Cloud.

 

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat

Adobe Sign

Adobe Sign

Adobe Sign