Het snelle traject van offerte tot en met betaling.

Apttus is uitgeroepen tot ‘beste native app van het jaar’. De elektronische ondertekeningsoplossing van Adobe is bekroond met vijf sterren op de AppExchange. Samen helpen we klanten om de verkoopcyclus drastisch te versnellen en in recordtijd omzet te realiseren.


Realiseer sneller omzet met Acrobat Sign en Apttus.

Laat offertes goedkeuren, en laat contracten binnen enkele minuten ondertekenen, in plaats van binnen enkele weken.

Automatiseer documentworkflows.Vergroot je efficiëntie met bedrijfsregels en -configuraties – zonder te programmeren. Acrobat Sign haalt de data voor de contracten die je voor ondertekening uitstuurt op uit Apttus en je CRM, terwijl de klantdata wordt toegevoegd aan de record.

Geautomatiseerde vervolgstappen. Houd processen automatisch in beweging — zonder dat daarvoor een medewerker is vereist. Genereer automatisch controlesporen waarmee juridische risico's worden verminderd.

Transactiestatus in één oogopslag Houd de voortgang van documenten tijdens elke stap bij, en ontvang onmiddellijk kennisgevingen, zodat je vertragingen kunt wegwerken voordat ze problemen veroorzaken.

Acrobat Sign en Apttus

Ceridan-logo

"Door Apttus te integreren met Acrobat Sign, kunnen we klanten beheren, contracten creëren en deze contracten vanuit één enkele interface verzenden ter ondertekening. Hierdoor kunnen we veel eenvoudiger een naadloos klanttraject bieden."

— Amy Roy, Vice President of Sales Operations, Ceridian

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

Beveiliging. Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe.

 

Naleving van de regelgeving. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s van de overheid.

 

Bepaal. Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met onze implementatieresources voor ondernemingen en onze beheerhandleidingen.

Succes komt sneller met Acrobat Sign en Apttus.

Ceridan-logo

Ceridian heeft de algehele offertecycli met wel 80% verkort en kan 40% meer voorstellen verwerken.

NetApp

Bij NetApp is de verwerkingscyclus voor verkoopcontracten met 74% teruggebracht.

Integreer je verkooptools in één geautomatiseerde workflow.

Acrobat Sign integreert met Apttus CLM voor Microsoft Dynamics, en met Apttus CPQ en CLM in Salesforce.

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten met elektronische handtekeningen die je vertrouwt – op elke plek, op elk moment en op elk apparaat – in Microsoft Dynamics 365.

Salesforce-logo

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten overal snel en veilig, gewoon vanuit je Salesforce-app.

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.