Verbeter de manier waarop je met documenten werkt.

Ondersteun samenwerking en stimuleer de productiviteit met Adobe Document Cloud en Box.


Box is nog beter met Document Cloud.

Samen maken Acrobat, Acrobat Sign en Box het voor iedereen in je organisatie eenvoudiger om zaken te blijven doen.

Verbeter de samenwerking en productiviteit. Creëer, orden, beheer en onderteken bestanden en sla ze op, overal en op elk apparaat.

Houd persoonlijke data privé.Zorg ervoor dat de juiste personen toegang hebben tot je documenten — en niemand anders. Bescherm je PDF's met wachtwoorden en beperk de mogelijkheden tot kopiëren, bewerken of afdrukken.

Werk met PDF's. Vanuit Acrobat of Acrobat Reader, kun je PDF's openen die zijn opgeslagen in Box. Creëer formulieren, voeg annotaties toe, maak bewerkingen en sla wijzigingen automatisch op in Box.

Verzamel handtekeningen binnen enkele minuten. Verzend met Acrobat Sign documenten ter elektronische ondertekening, rechtstreeks vanuit Box. Ontvangers kunnen documenten binnen enkele seconden ondertekenen. Sla goedgekeurde documenten weer op in Box, in elke willekeurige map.

Box

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

Beveiliging. Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe.

 

Naleving van de regelgeving. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s van de overheid.

 

Bepaal. Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met onze implementatieresources voor ondernemingen en onze beheerhandleidingen.

Vind Adobe Document Cloud-oplossingen in de Box App Store.

Box

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.