Volledig digitale documentprocessen worden sneller voltooid.

Versnel contractcycli van start tot ondertekening met Acrobat Sign en Conga.


Versnel zakelijke activiteiten met Acrobat Sign, Conga en Salesforce.

Realiseer in recordtijd omzet en verminder de juridische risico's wanneer je elektronische handtekeningen toevoegt aan je Conga-oplossingen voor contractbeheer, inclusief integraties met Conga en Salesforce.

Krijg contracten binnen enkele minuten ondertekend. Omdat Acrobat Sign naadloos integreert in workflows van Conga Contracts, Conga Composer en Conga Novatus, kun je de cyclustijden voor handtekeningen 90% of meer verminderen, zonder dat je hoeft te schakelen tussen apps.

Blijf op de hoogte. Je kunt op elk moment zien wie een contract heeft geopend, wie heeft ondertekend, naar wie het contract wordt verzonden, en of het contract is voltooid. Je kunt ook een volledig controlespoor bekijken.

Beperk het aantal fouten in contracten. Beperk de zakelijke en juridische risico’s met geautomatiseerde ondertekeningstrajecten en authenticatie.

Conga schermafbeelding

Drie producten. Eén workflow.

Genereer op een efficiëntere manier overeenkomsten en krijg ze ondertekend met Acrobat Sign, Conga en Salesforce.


Groupon-logo

“De integratie met Acrobat Sign, Salesforce en Conga Composer maakt het contractproces naadloos voor onze bedrijfsconsultants en verkopers. Het proces is zo snel dat bedrijfsconsultants zelfs een contract kunnen verzenden en de handtekening kunnen ontvangen terwijl ze telefoneren met een verkoper.”

— Erica Geil, Vice President of Global Engineering Operations, Groupon

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

Beveiliging. Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe.

 

Naleving van de regelgeving. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s van de overheid.

 

Bepaal. Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met onze implementatieresources voor ondernemingen en onze beheerhandleidingen.

Succes komt sneller met Acrobat Sign en Conga.

AB

AmerisourceBergen reduceerde de cyclustijden voor handtekeningen van maanden tot dagen.

Groupon

Groupon maakte het contractproces naadloos voor interne teams en verkopers.

Northstar

Northstar Travel Group verbeterde de klantenservice en de percentages met betrekking tot het voltooien van contracten.

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.