Logo’s van Adobe en Google Drive

Haal nog meer uit Google Drive.

Profiteer van een betere ervaring met tijdbesparende tools voor PDF's en e-handtekeningen die naadloos zijn geïntegreerd met Google Drive.


Werk productiever in Google Drive.

Dankzij de essentiële tools voor PDF's en e-handtekeningen in Google Drive kun je meer doen in veel minder tijd. Bovendien beschik je over een online PDF-viewer met zoek- en annotatietools – het is niet meer nodig om je aan te melden of een account te gebruiken.

Doe meer online. Met een Acrobat-lidmaatschap kunnen gebruikers PDF's maken, ordenen, exporteren en ter ondertekening verzenden.

Vereenvoudig de IT-implementatie. Adobe Acrobat voor Google Drive kan moeiteloos worden geïmplementeerd in de hele organisatie en de Google Admin-console maakt het beheer eenvoudig. 

Werk veilig. Alle wijzigingen aan documenten worden automatisch opgeslagen in Google Drive, zodat je cruciale documenten worden beschermd door de cloudbeveiliging waarin je al hebt geïnvesteerd.

Acrobat Sign en Apttus

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.


Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.