Microsoft 365.

Werk op een snellere, slimmere en veiligere manier.

Nu worden Adobe Document Cloud-tools voor het werken met PDF’s en elektronische handtekeningen rechtstreeks ingebouwd in Microsoft 365. Dit houdt in dat iedereen in je organisatie sneller zaken kan doen en kan samenwerken in zijn/haar favoriete Office-apps.


Voltooi zakelijke activiteiten sneller met Acrobat Sign in Microsoft 365.

Acrobat Sign is geïntegreerd in je Microsoft 365-apps. Nu kun je eenvoudiger dan ooit stukken elektronisch laten ondertekenen – rechtstreeks vanuit de oplossingen die je dagelijks gebruikt.

Bespaar tijd en versnel de ondertekeningsprocessen. Je kunt snel en eenvoudig documenten voorbereiden en verzenden ter ondertekening, en de status van de documenten volgen, rechtstreeks in Microsoft SharePoint, Outlook, Teams, Word en PowerPoint.

Creëer geautomatiseerde workflows. Voeg stappen voor ondertekening toe aan SharePoint-workflows, of gebruik de Microsoft Flow-connector voor het automatiseren van processen.

Trek de aandacht van je klanten. Bied een probleemloos proces voor het op elk moment en vanaf elke plek ondertekenen van documenten, contracten en formulieren.

Microsoft 365 elektronische handtekeningen

Haal meer uit Microsoft 365 met Acrobat en PDF-services.

Nu kan iedereen in je team naadloos werken met PDF-bestanden, rechtstreeks binnen Microsoft 365.

Werk waar je maar wilt. Converteer Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden naar PDF in Microsoft 365 of werk met Office-bestanden in Acrobat. Aan jou de keuze.

Doe meer online. Combineer online documenten in één PDF en rangschik pagina's opnieuw vanuit OneDrive voor bedrijven of vanuit SharePoint, Word, Excel of PowerPoint.

Bescherm je bestanden vol vertrouwen. Bescherm bestanden in Microsoft 365 met wachtwoorden om vertrouwelijke informatie te beveiligen, en om de mogelijkheden tot kopiëren, bewerken en afdrukken te beperken.

Microsoft 365 PDF-services

Maak en deel PDF’s rechtstreeks in je Microsoft 365-applicaties. Je kunt ook documenten ter ondertekening verzenden en de status van deze documenten volgen in Word en PowerPoint.


Gebruik Document Cloud-oplossingen met SharePoint om je documentworkflows te stroomlijnen. Laat overeenkomsten meteen ondertekenen en werk naadloos met PDF-bestanden.Outlook

Verzend documenten ter ondertekening en controleer de status ervan in Outlook. Gebruik technologie voor automatisch invullen en ondertekenen, voor het herkennen van velden en het ondertekenen van documenten die je ontvangt. Gebruik Acrobat voor het omzetten van berichten en mappen naar PDF, zonder dat je Outlook hoeft te verlaten.

Creëer en deel je assets en elektronische overeenkomsten in Microsoft Teams en keur ze goed om contentcreatie en goedkeuringen voor documenten te versnellen. 

Verhoog de zakelijke efficiëntie door elektronische handtekeningen te integreren in je Microsoft PowerApps voor het web, tablets of mobiele apparaten, met behulp van Acrobat Sign Flow-connectoren.

Krijg online meer gedaan in OneDrive voor bedrijven. Converteer Office-bestanden naar PDF en combineer documenten in een enkel bestand, rechtstreeks in OneDrive.Hawaï zegt papier vaarwel en verwelkomt rendement op investeringen.

De Staat Hawaï reduceerde de tijd voor het ondertekenen van documenten van weken tot uren, en verminderde de tijd en kosten voor afdrukken aanzienlijk — alles dankzij Acrobat Sign, Acrobat en Microsoft SharePoint.

Klantverhaal – Adobe en Microsoft SharePoint-integratie

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

Beveiliging. Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe.

 

Naleving van de regelgeving. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s van de overheid.

 

Bepaal. Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met onze implementatieresources voor ondernemingen en onze beheerhandleidingen.

Microsoft- en andere Adobe Document Cloud-integraties.

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten met elektronische handtekeningen die je vertrouwt – op elke plek, op elk moment en op elk apparaat – in Microsoft Dynamics.

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.