Adobe Sign | Microsoft Dynamics 365 en LinkedIn Sales Navigator.

Dankzij de Acrobat Sign-integratie met Microsoft PowerApps kun je met de Acrobat Sign Flow-connector de goedkeurings- en ondertekeningsprocessen van je bedrijf snel en veilig automatiseren, en tegelijkertijd de IT-kosten verlagen.


Versnel het ondertekeningsproces met Acrobat Sign en PowerApps en Flow.

Verhoog de productiviteit van IT. Lever oplossingen sneller en verlaag de IT-kosten voor ontwikkeling en onderhoud met de codevrije Acrobat Sign-connector en meer dan 25 sjablonen. Acrobat Sign werkt met clouds van overheids- en commerciële instellingen.

Versnel de bedrijfsprocessen. Automatiseer honderden bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld voor buitendienstactiviteiten, offertes, aanbiedingsbrieven voor kandidaten, personeelsvoorzieningen en IT-goedkeuringen.

Haal meer uit SharePoint, Microsoft 365 en Dynamics. Bouw geautomatiseerde ondertekenings- en goedkeuringsstappen in je aangepaste bedrijfsapps met behulp van documenten en data. Deze kunnen uit SharePoint Online, Microsoft 365 of Microsoft Dynamics 365 worden gehaald. Of gebruik de kant-en-klare integratie met SharePoint Online, Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365.

Automatiseer via meer dan 200 verbonden bronnen. Verbind je apps en bedrijfsprocessen met geautomatiseerde workflows die zijn verbonden met meer dan 200 externe Microsoft Flow-connectoren zoals Box.

Versnel het ondertekeningsproces met Adobe Sign en PowerApps en Flow

Iowa State University

"Acrobat Sign is de spil van onze nieuwe digitale workflow. Dankzij de krachtige integratie met bestaande Microsoft-tools en processen maximaliseren we onze investeringen en realiseren we snel een uitstekend rendement."


– Dr. Thalacker, Ph.D., Senior Director of IT Operations and Network Security, Iowa State University Foundation

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

Beveiliging. Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe.

 

Naleving van de regelgeving. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s van de overheid.

 

Bepaal. Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met onze implementatieresources voor ondernemingen en onze beheerhandleidingen.

Microsoft- en andere Adobe-integraties

Maak en deel PDF's rechtstreeks in je Microsoft 365-applicaties. Je kunt ook documenten ter ondertekening versturen en de status van deze documenten volgen in Word, PowerPoint en Outlook.

Gebruik Document Cloud-oplossingen met SharePoint om je documentworkflows te stroomlijnen. Laat overeenkomsten meteen ondertekenen en werk naadloos met PDF-bestanden. 

In combinatie met Acrobat Sign, kun je jouw HR-team de tools bieden die ze nodig hebben om snel aanbiedingen aan topkandidaten uit te breiden en hen te werven.

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten met elektronische handtekeningen die je vertrouwt – op elke plek, op elk moment en op elk apparaat – in Microsoft Dynamics.

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.