Microsoft Sharepoint

Focus op zakendoen met Microsoft SharePoint-integratie voor Acrobat Sign en Acrobat.

Gebruik Adobe Document Cloud-oplossingen met Microsoft SharePoint om documentworkflows te stroomlijnen, overeenkomsten onmiddellijk ondertekend te krijgen en naadloos te werken met PDF's.


Versnel je zakelijke activiteiten met SharePoint en Acrobat Sign.

Nu kun je al je gebruikers van SharePoint Online en SharePoint On-Prem probleemloos gebruik laten maken van elektronische handtekeningen.

Voeg alles samen. Vereenvoudig je processen. Met Acrobat Sign kun je eenvoudig data uit een SharePoint-lijst rechtstreeks samenvoegen in een bestandssjabloon.

Klik eenvoudig op Verzenden. Verkrijg alle handtekeningen die je nodig hebt, zonder dat je SharePoint verlaat. Gebruik de workflowlogica van Microsoft Flow om te configureren wie goedkeuringen verleent en wanneer, op basis van documenttype of waarde.

Snelle, flexibele toegang. Maak serviceaanvragen en onboarding van klanten en werknemers eenvoudig met snellere, gebruiksvriendelijke, digitale selfservice-webformulieren voor SharePoint Online.

Vind het onmiddellijk. Bekijk de status van elk document rechtstreeks in je SharePoint-map of -lijst en bewaar ondertekende documenten wanneer je wilt.


Elektronische handtekeningen met Microsoft SharePoint en Acrobat Sign

Stroomlijn documentworkflows met SharePoint en Acrobat.

Nu is het voor iedereen in je organisatie eenvoudig om met PDF's te werken in SharePoint.

Doe meer online. Converteer Microsoft 365-bestanden naar PDF's, test, combineer documenten tot één PDF en rangschik pagina's opnieuw, rechtstreeks vanuit SharePoint Online.

Combineer content. Voeg informatie uit meerdere SharePoint-mappen samen in een enkele, eenvoudige PDF die je gemakkelijk kunt verzenden voor feedback of ter ondertekening.

Werk samen in real-time. Host SharePoint-reviews, zodat iedereen opmerkingen kan bekijken en er direct op kan reageren.


Microsoft SharePoint en Adobe Acrobat PDF

Hawaï zegt papier vaarwel en verwelkomt rendement op investeringen.

De Staat Hawaï reduceerde de tijd voor het ondertekenen van documenten van weken tot uren, en verminderde de tijd en kosten voor afdrukken aanzienlijk – allemaal dankzij Acrobat Sign, Acrobat en Microsoft SharePoint.

Klantverhaal – Adobe en Microsoft SharePoint-integratie

De zekerheid die je nodig hebt, van de onderneming die je vertrouwt.

Beveiliging. Bescherm je data, je documenten en je bedrijf met toonaangevende beveiligingsresources van Adobe.

 

Naleving van de regelgeving. Adobe Document Cloud-oplossingen voldoen aan de strengste branchespecifieke en wettelijke eisen, zodat je eenvoudig compliance kunt garanderen, rechtsgeldige handtekeningen kunt verzamelen en ondertekenaars kunt authenticeren met behulp van verificatie van ID’s van de overheid.

 

Bepaal. Krijg de controle die je nodig hebt bij het implementeren en beheren van de software met onze implementatieresources voor ondernemingen en onze beheerhandleidingen.

Microsoft- en Adobe Document Cloud-integraties.

Maak en deel PDF's rechtstreeks in je Microsoft 365-applicaties. Je kunt ook documenten ter ondertekening versturen en de status van deze documenten volgen in Word, PowerPoint en Outlook.

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten met elektronische handtekeningen die je vertrouwt – op elke plek, op elk moment en op elk apparaat – in Microsoft Dynamics.

Krijg online meer gedaan in OneDrive voor bedrijven. Converteer Microsoft 365-bestanden naar PDF en combineer documenten in één bestand, rechtstreeks in OneDrive.

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.