adobe + Microsoft-logo

Adobe en Microsoft bieden samen de beste productiviteitsoplossingen.

Adobe is nu de voorkeursoplossing binnen Microsoft’s portfolio. Met Adobe Sign kun je overal alles ondertekenen in Microsoft 365 of Microsoft Dynamics 365. Met Adobe PDF-services kun je tevens PDF’s creëren, bewerken en bekijken, rechtstreeks in Microsoft 365.

Maak en deel PDF’s rechtstreeks in je Microsoft 365-applicaties. Je kunt ook documenten ter ondertekening versturen en de status van deze documenten volgen in Word, PowerPoint en Outlook.

Gebruik Document Cloud-oplossingen met SharePoint om je documentworkflows te stroomlijnen. Laat overeenkomsten meteen ondertekenen en werk naadloos met PDF-bestanden.

Verstuur, onderteken, volg en archiveer contracten met elektronische handtekeningen die je vertrouwt – op elke plek, op elk moment en op elk apparaat – in Microsoft Dynamics 365 CRM.

Dynamics 365 for Talent

In combinatie met Adobe Sign, kun je jouw HR-team de tools bieden die ze nodig hebben om snel aanbiedingen aan topkandidaten uit te breiden en hen te werven.

Krijg online meer gedaan in OneDrive voor bedrijven. Converteer Office-bestanden naar PDF en combineer documenten in een enkel bestand, rechtstreeks in OneDrive.

Creëer en deel je assets en elektronische overeenkomsten in Microsoft Teams en keur ze goed om contentcreatie en goedkeuringen voor documenten te versnellen. 

Verhoog de zakelijke efficiëntie door elektronische handtekeningen te integreren in je Microsoft PowerApps voor het web, tablets of mobiele apparaten, met behulp van Adobe Sign Flow-connectoren.

Microsoft Intune

Beheer en distribueer de Adobe Acrobat Reader mobiele app op een veilige manier met Microsoft Intune, zodat iedereen in je organisatie overal en op elk apparaat toegang heeft tot PDF’s. 

Je kunt Adobe Acrobat DC en Acrobat Reader DC nu gebruiken om bestanden te openen die zijn beveiligd met behulp van MIP-oplossingen (Microsoft Information Protection), zoals Azure Information Protection en Microsoft 365.

Meer weten?

Of je nu basisinformatie over onze oplossingen nodig hebt, of een aangepaste offerte wilt ontvangen voor jouw unieke bedrijfsomgeving, wij zijn ervoor om je vragen te beantwoorden.