Transformatie voor iedereen. Eenvoudig en betaalbaar.

De aanschafprogramma’s van Adobe geven overheidsinstanties van elke omvang de rendabele opties en controle die zij nodig hebben om de juiste medewerkers de juiste Adobe-tools in handen te geven. Het eindresultaat zijn efficiëntere workflows en onderhoudende ervaringen voor burgers.

Aanschafprogramma’s van Adobe voor de overheid.

  • Vereenvoudigd licentiebeheer
  • Voorspelbare kosten voor je organisatie
  • Geavanceerde apps voor je teams
  • Veilige, aanpasbare implementatie

VIP-voordelen voor de overheid.

Het Adobe Value Incentive Plan (VIP) is een licentieprogramma op lidmaatschapsbasis dat volumekortingen en eenvoudig beheer biedt en waarbij de producten onmiddellijk kunnen worden geïmplementeerd. Of je nu maar een paar licenties of honderden licenties nodig hebt, je kunt altijd geld besparen terwijl je de mensen in je organisatie of op je afdeling toegang geeft tot alle tools die ze nodig hebben. Het VIP omvat een centraal beheertool waarmee je eenvoudig en veilig licenties kunt beheren en de gegevensopslag kunt bewaken.
Snel toegang
Snel toegang
Er zijn slechts een paar stappen nodig om de juiste personen de juiste tools te geven om eersteklas overheidservaringen te kunnen creëren.
Centraal beheer
Centraal beheer
Door de centrale implementatie krijgt iedereen toegang tot nieuwe producten zodra ze beschikbaar zijn.
Automatische naleving
Automatische naleving
Met de Admin Console weet je altijd hoeveel licenties zijn geïmplementeerd en wie er gebruik van maakt.
Implementatie op maat
Implementatie op maat
Maak veilige, aanpasbare implementaties mogelijk voor je IT-team.
Zelfgekozen looptijd
Zelfgekozen looptijd
Kies een lidmaatschapstermijn die bij je budgetcyclus past: 1 jaar, 18 maanden of maximaal 4 jaar.
Volledige flexibiliteit
Volledige flexibiliteit
Instanties, afdelingen en teams kunnen naar behoefte licenties toevoegen en verwijderen.

Een lidmaatschap dat is afgestemd op de unieke behoeften van je omvangrijke organisatie.

Een Adobe Enterprise Term License Agreement (ETLA) is een flexibel aanschafprogramma voor omvangrijke organisaties. Je hebt drie jaar lang voorspelbare kosten: je betaalt elk jaar op dezelfde datum hetzelfde bedrag. Je krijgt ook de Admin Console en toegang tot de Adobe-licentiewebsite om de implementatie, de naleving en het beheer te vereenvoudigen. Bovendien krijgt iedereen bij je overheidsinstantie toegang tot de nieuwste tools, apps en services van Adobe. Een ETLA kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke afdeling – met of zonder services en opslag.

Programma’s voor de overheid vergelijken.

De aanschafprogramma’s van Adobe bieden schaalbaarheidsopties die het licentiebeheer vereenvoudigen en geven voorspelbare kosten. Vind het perfecte programma om je teams de apps te geven die ze nodig hebben en om je IT-medewerkers de veilige, aanpasbare implementaties te geven die ze wensen.
Value Incentive Plan (VIP) Enterprise Term License Agreement (ETLA) Cumulatief Licentieprogramma (CLP) en Transactiegericht Licentieprogramma (TLP)
Tot 4 jaar vooruitbetalen Termijn van 3 jaar met vaste, jaarlijkse betaaldatum Tweejarige overeenkomst voor het CLP; geen overeenkomst voor het TLP
Kortingen en aanvullende termijnopties beschikbaar via VIP Select Gebruikerslicenties op naam via de Admin Console Het CLP biedt cumulatieve volumekortingen voor de overheid, inclusief een aanbod voor speciale offline software; het TLP geldt voor eenmalige aanschaf
Eenvoudige implementatie en probleemloos beheer via de Admin Console Implementatie van licenties met serienummer via de Adobe-licentiewebsite (LWS) Implementatie en beheer via de LWS
Omvat Adobe Creative Cloud voor teams, Creative Cloud voor ondernemingen en Acrobat DC Omvat Creative Cloud voor ondernemingen, Adobe Document Cloud voor ondernemingen en nog veel meer Omvat Acrobat DC en andere producten, zoals Adobe Captivate, Presenter, Contribute, Photoshop Elements en Premiere Elements

Meer weten?

Ontdek hoe de aanschafprogramma’s van Adobe jouw organisatie kunnen helpen.