Met Adobe Sensei heb je alles in huis om creatief te zijn — en je klanten te imponeren.

Je bent aangenomen om te creëren, niet om urenlang te zoeken naar stockfoto's of video's te voorzien van tags. Omdat Adobe Sensei alles uit handen neemt, van ordenen en bewerken tot produceren, kun jij je energie richten op datgene wat jij leuk vindt: bedenken, experimenteren en creëren.

Kijk bijvoorbeeld hoe Adobe Sensei je kan helpen razendsnel videobeelden te reframen.

Voordelen

Vind wat je zoekt. Sneller. 
Met de krachtige, intuïtieve zoekfuncties in Adobe Stock en Adobe Photoshop Lightroom vind je de juiste assets op het juiste moment.

Moeiteloos creëren met tijdbesparende functies. 
Handige functies in Adobe Premiere Rush, Adobe Photoshop, Adobe InDesign en andere apps knappen tijdrovende taken voor je op, zodat jij meer tijd hebt voor het creatieve werk.

Verbluffende effecten binnen handbereik. 
Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zonder beperkingen in apps zoals Adobe Dimension, Adobe Character Animator en meer.

vistaprint

"Onze ontwerpen worden steeds beter omdat we niet meer urenlang op zoek zijn naar de juiste foto of complex artwork moeten bewerken."

 

Nick David, Senior Graphic Designer bij Vistaprint

AI opent creatieve mogelijkheden.

Tijdrovende klusjes die gemakkelijk te automatiseren zijn, worden opgeknapt door AI en machine learning, zodat jij meer tijd hebt om creatief te zijn. Bij een recente enquête van Pfeiffer Consulting zei 74% van de ondervraagde creatieve professionals dat ze meer dan 50% van hun tijd besteedden aan niet-creatieve taken. Daar liggen dus grote kansen voor AI. Lees het artikel op CMO.com voor meer informatie.

Ontdek hoe Adobe Sensei de mogelijkheden van Creative Cloud vergroot

Zoeken op product:

Adobe Photoshop

Vul een geselecteerd gedeelte van een afbeelding naadloos met de inhoud van een ander gedeelte van de afbeelding.

Gezichten en gelaatstrekken in een afbeelding worden automatisch gedetecteerd, waarna je eenvoudig gelaatstrekken uiterst nauwkeurig kunt aanpassen met intelligente functies. 

Afbeeldingen worden automatisch gesegmenteerd, waarbij voorgrondmaskers worden gegenereerd die gebruikers kunnen selecteren en toepassen om beelden in specifieke gebieden te bewerken. Zo kun je een eentonig handmatig proces op een eenvoudige, efficiënte en nauwkeurige manier uitvoeren.

Creëer en bewerk snel en intuïtief paden in een afbeelding om op eenvoudige wijze curven van hoge kwaliteit te maken.

Als je een vorm rond een object in een afbeelding tekent, wordt het object automatisch geselecteerd. Je hoeft de vorm niet heel precies te tekenen. Het exacte gebied in de afbeelding wordt automatisch geselecteerd voor verdere bewerking.

Voor het selecteren van complexe zaken via klikken en slepen.

Haal het beste uit je foto’s.

Adobe Sensei is een belangrijke reden waarom Photoshop nog steeds de gouden standaard is voor digitale beeldbewerking, grafisch ontwerp en fotobewerking. Momenteel stuurt Adobe Sensei een aantal essentiële en krachtige functies van Photoshop aan om je ongeëvenaarde creatieve controle te geven. 

Ga naar Photoshop

Adobe Photoshop Lightroom

Maak fotobewerking nog eenvoudiger.

Adobe Sensei is een integraal onderdeel van Lightroom en stuurt een aantal uiterst nuttige functies aan waarmee je tijd kunt besparen en het fotobewerkingsproces kunt stroomlijnen. Kijk wat er allemaal mogelijk is.

Ga naar Photoshop Lightroom

Met machine learning van Adobe Sensei worden foto’s automatisch voorzien van tags, zodat je intuïtief op trefwoorden kunt zoeken om snel de gewenste afbeeldingen te vinden. Het is dus niet meer nodig om handmatig tags toe te wijzen.

De beste bewerkingen worden automatisch voorgesteld voor de meestgebruikte schuifregelaars, zoals contrast, belichting, hooglichten, schaduwen, witte tinten, zwarte tinten, verzadiging en levendigheid.

Voor het terughalen van fijne details die gewoonlijk verloren gaan bij de verwerking en bewerking van digitale afbeeldingen.

Adobe Illustrator

Pas objecten op organische wijze aan zonder elk ankerpunt opnieuw te tekenen of te wijzigen, zodat je snel verschillende varianten van een afbeelding kunt maken.

Detecteer automatisch vergelijkbare vectorvormen in een document en bewerk alle vormen in één keer tegelijk. Zo kun je sneller werken met herhalende vormen op het canvas.

Creëer en bewerk snel en intuïtief paden in een afbeelding om op eenvoudige wijze doorlopende curven van hoge kwaliteit te maken en zo tijd te besparen.

Creëer in een handomdraai uitvoer met rijke kleuren en kleur vectorafbeeldingen op intuïtieve en eenvoudige wijze in. Daarna kun je gemakkelijk bewerkingen uitvoeren op de geometrie van onderliggende curven en de kleuren.

Maak handige standaardrechthoeken voor uitsnijden met behulp van door AI aangestuurde suggesties op basis van de afbeelding die je opgeeft.

Creëer, bewerk en ontwerp sneller dan ooit.

Je favoriete editor voor vectorafbeeldingen is nu nog beter, sneller en krachtiger dankzij AI. Adobe Sensei verandert tijdrovende taken in gebruiksvriendelijke, eenvoudige en efficiënte processen.

Ga naar Illustrator

Adobe Premiere Pro en Premiere Rush

Vertel indrukwekkende videoverhalen met behulp van AI.

Moderne video-editors maken gretig gebruik van AI en machine learning om producten van het allerhoogste niveau te creëren. En met Adobe Sensei in Adobe Premiere Pro en Adobe Premiere Rush kun jij dat ook doen – telkens weer.

Ga naar Premiere Pro               Ga naar Premiere Rush

De kleurconsistentie van belangrijke elementen in een frame wordt automatisch afgestemd, zodat de kleuren in een scène consistent zijn zonder dat je daar handmatige aanpassingen voor hoeft uit te voeren.

Het volume van muziek of dialogen wordt automatisch en dynamisch aangepast als er andere elementen aanwezig zijn.

Creëer gelikte interviews door abrupte overgangen tussen soundbites van pratende mensen weg te werken.

In Premiere Rush kan audiocontent automatisch worden getagd als dialoog, muziek of een ander audiotype. Als deze classificatie in een tijdlijn wordt geïmporteerd, komen er bepaalde contentspecifieke effecten en opties beschikbaar.

Maak automatisch creaties zoals diapresentaties of collages op basis van belangrijke gebeurtenissen die worden geïdentificeerd met gebruikerstags en automatisch gegenereerde contenttags.

Wijzig automatisch en dynamisch de aspectverhouding van video's met behoud van de belangrijke objecten in je frame.

Adobe Character Animator

Combineer een opgenomen stem en bewegingen van audio of een webcamvideo met een geanimeerd personage of marionet, waarbij het personage de bewegingen en het geluid in real-time nabootst.

Maak automatisch een marionet op basis van beelden die met je webcam zijn gemaakt en geef de marionet de stijl van je keuze.

Animaties in een handomdraai. Letterlijk.

Dankzij Adobe Sensei-technologie in Adobe Character Animator kun je je personages sneller en eenvoudiger tot leven brengen.

Ga naar Character Animator

Adobe After Effects

Maak nog betere video's met kunstmatige intelligentie in After Effects.

Adobe Sensei is onderdeel van After Effects en zorgt ervoor dat je je ideeën gemakkelijk kunt overbrengen op elk gewenst scherm, hoe groot of klein ook.

Ga naar After Effects

Verwijder snel ongewenste objecten zoals boom-microfoons, logo's of zelfs mensen. Winnaar van de Product of the Year Award van de NAB Show 2019.

Adobe Audition

De muziek van je keuze wordt automatisch afgestemd op de lengte die je opgeeft.

Het volume van muziek of dialogen wordt automatisch en dynamisch aangepast als er andere elementen aanwezig zijn. De audio wordt geanalyseerd om te bepalen waar het geluid moet worden aangepast om het beste eindproduct te realiseren.

Gestroomlijnde digitale bewerking . Optimale eindproducten.

Adobe Sensei stroomlijnt de workflows voor digitale audio in Adobe Audition door bepaalde taken sneller uit te voeren, zodat jij meer tijd hebt om optimale eindproducten te creëren.

Ga naar Audition

Adobe InDesign

Vaarwel Gutenberg. Hallo InDesign.

Lay-outs met tekst en afbeeldingen maken is vaak een tijdrovend proces, waarbij je veel stappen moet uitvoeren – vooral wanneer je lay-outs voor verschillende schermen maakt. Maar dankzij Adobe Sensei gaat dit proces veel gemakkelijker en sneller in Adobe InDesign , zodat je in een handomdraai lay-outs voor verschillende schermen kunt maken.

Ga naar InDesign

Analyseer lettertypekenmerken zoals glyphs voor alle lettertypen in je systeem. Zoek vervolgens andere lettertypen die lijken op het geselecteerde lettertype.

Verminder het aantal stappen dat nodig is om grafische content passend te maken voor InDesign-documenten en laat Adobe Sensei bepalen wat het beste deel van de content is, waarna dit automatisch in het kader wordt ingepast.

Adobe Dimension

Versnel het 3D-ontwerpproces en creëer realistischere resultaten door verschillende eigenschappen van een afbeelding te detecteren op basis van een achtergrondafbeelding en die eigenschappen op een scène toe te passen.

Selecteer delen van een 3D-model dat mogelijk niet handmatig gesegmenteerd is, zodat het selectieproces sneller, slimmer en efficiënter wordt.

Elimineer vervelende stappen en plaats sneller en intuïtiever afbeeldingen op je 3D-model.

Verminder de totale rendertijd met technologie die via gegevens van de render-engine zeer nauwkeurige ruisreductieresultaten geeft. Dit gebeurt door inzicht in de context die wordt geassocieerd met verschillende objecten, materialen en structuren.

Creatief met 3D dankzij machine learning.

Met behulp van AI en machine learning creëer je hoogwaardige 3D-modellen zonder dat daar dure photoshoots voor nodig zijn. Adobe Sensei stuurt functies in Adobe Dimension aan waarmee je realistische belichting creëert, decalcomanieën toevoegt en nog veel meer.

Ga naar Dimension

Adobe Stock

Vind moeiteloos stockfoto’s.

Stockfoto’s doorzoeken is een moeizaam proces. Vaak duurt het een eeuwigheid voordat je de perfecte content hebt gevonden. Adobe Stock maakt gebruik van Adobe Sensei om dit proces te versnellen, zodat je razendsnel de foto’s vindt die je nodig hebt.

Ga naar Adobe Stock

Vind snel stockafbeeldingen die lijken op een andere afbeelding.

Vind afbeeldingen waarin een onderwerp centraal staat en de andere elementen van de foto vaag worden weergegeven.

Bepaal welke resultaten je wilt weergeven: foto’s met heldere en felle kleuren, of foto’s met donkere, koele en fletse kleuren.

Filter afbeeldingen op basis van de beschikbare ruimte voor tekst, waaronder natuurlijke en geënsceneerde locaties.

Vind hoogwaardige content van de maker en vergroot de klanttevredenheid en -betrokkenheid.

Als je vergelijkbare stockassets zoekt, kun je sorteertools gebruiken om op basis van inhoud, kleur en compositie te zoeken.

Bekijk voorgestelde titels voor geüploade content en accepteer, weiger of bewerk ze.

Detecteer gezichten in foto’s waaraan geen toestemmingsverklaring van modellen is toegewezen en geef een waarschuwing weer als er mogelijk een toestemmingsverklaring ontbreekt.

Adobe Fonts

Identificeer het lettertype van teksten door een goed gesegmenteerd tekstgebied in een vooraf getraind neuraal netwerk in te voeren.

Vind lettertypen in onze bibliotheek met meer dan 5300 lettertypen die visueel overeenkomen met afbeeldingen van tekst die je opgeeft.

Vind altijd het perfecte lettertype.

Er zijn zo veel lettertypen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar dankzij Adobe Sensei in Adobe Fonts kun je eenvoudig lettertypen zoeken en beheren. Zo vind je snel precies het juiste lettertype voor je projecten.

Ga naar Adobe Fonts

Adobe Fresco

Breng je digitale canvas tot leven.

Of je nu kunstenaar, illustrator of animator bent of gewoon iemand die van tekenen en schilderen houdt, met Adobe Sensei in Adobe Fresco geniet je van een natuurlijke schilder- en tekenervaring. En dat allemaal in een digitale indeling.

Ga naar Adobe Fresco

Gebruik de kracht van Adobe Sensei met live penselen die net zo aanvoelen en werken als echte penselen. Maak aquarellen waarbij de waterverf in real-time uitvloeit of leg de verf er dik op voor een 3D-effect.

Adobe Capture Mobile

Identificeer het lettertype van teksten door een goed gesegmenteerd tekstgebied in een vooraf getraind neuraal netwerk in te voeren. Het lettertype wordt automatisch herkend.

Verbeter de randen van een afbeelding op een mobiel apparaat door de schaduwen in de afbeelding te detecteren en op te schonen.

AI geeft een nieuwe dimensie aan je foto’s.

Stel je eens voor dat je door de camera van je telefoon kijkt en patronen, vectoren en lettertypen ziet. Dat kan dankzij Adobe Sensei in de mobiele app Adobe Capture , waarmee content wordt herkend om de kwaliteit te verbeteren en vergelijkbare lettertypen te vinden.

Ga naar Adobe Capture

Adobe Color-service

Alle kleuren van de regenboog.

Vind gemakkelijker de perfecte kleurencombinaties voor je ontwerpmaterialen. Met de Adobe Color-service, aangestuurd door Adobe Sensei, selecteer je eenvoudig harmonieuze, aansprekende kleurencombinaties voor je projecten. Zo vind je altijd de perfecte combinatie.

Ga naar Adobe Color Service

Maak kleurthema’s die je in alle Adobe-producten kunt gebruiken.

Behance

Geef content weer die is gerelateerd aan de content die je al hebt geliket of gewaardeerd via een formulier met collaboratieve filters om te voorspellen welke content je waarschijnlijk zult waarderen of bekijken.

Een eenvoudige manier om prachtige creaties te vinden.

Behance is een van de toonaangevende portfolio- en zelfpromotiesites voor creatieve professionals en kunstenaars uit de hele wereld. En als je dat combineert met Adobe Sensei, krijg je een naadloze ervaring en haal je het maximale uit de site. Zo vind je moeiteloos de mooiste creaties.

Ga naar Behance

Adobe Spark

Je kunt nu nog eenvoudiger creatief aan de slag gaan.

Met Adobe Spark creëer, ontwerp en publiceer je creatieve materialen zoals portfolio’s, presentaties en nog veel meer, ook als je geen designervaring hebt. Met behulp van Adobe Sensei ondersteunt Adobe Spark je tijdens het ontwerpproces door aanbevelingen voor het plaatsen van tekst te doen, optimale uitsnijdingen voor afbeeldingen te genereren en suggesties voor contentlay-outs te doen. Zo ontwerp je in een handomdraai de mooiste content.

Ga naar Adobe Spark

Met behulp van een diep neuraal netwerk wordt de saillantie voor een afbeelding voorspeld. Vervolgens wordt de saillantiekaart gebruikt voor verschillende ontwerptaken, zoals tekst plaatsen, uitsnijden en lay-outsuggesties.

Voorspel de rol van elk element in een post en gebruik kant- en klare kleurprofielen per element. Met deze functie, in combinatie met heuristische intelligence, kun je kleuren snel verkennen.

Verken met enkele tikjes snel de verschillende lay-outopties.

Bij verandering van het canvasontwerp wordt de positie van ontwerpelementen automatisch en esthetisch verantwoord gewijzigd.

Gebruikers kunnen snel professionele typografie- en stijlsuggesties verkennen.

Informatiebronnen voor Creative Cloud en Adobe Sensei

ARTIKEL

Creativity in the Age of Machines

Gavin Miller van Adobe Research bespreekt hoe AI mensen in staat stelt om nu en in de toekomst nog creatiever te zijn. 

KLANTVERHAAL

Cushman & Wakefield

Lees hoe Cushman & Wakefield intelligente zoekopties aanstuurt met Adobe Sensei-technologie om zo de creativiteit te stimuleren.

ARTIKEL

Hoe AI-gedreven Augmented Reality digitale ervaringen transformeert

Leer meer over de manier waarop AR digitale ervaringen verandert, en over wat dit betekent voor de toekomst.