Acrobat Sign

Er zit kracht in een handtekening. Vergroot deze met Acrobat Sign.

Nu je handtekeningen hebt gedigitaliseerd, kun je een stap verder gaan en de volledige klantervaring digitaliseren. Alleen Adobe biedt alles wat je nodig hebt om je verouderde papieren processen te transformeren tot efficiënte, complete digitale documentervaringen. 

Adobe stuurt volledige digitale workflows aan voor de wereldwijde merken van vandaag.

Veel toonaangevende merken stappen over op Acrobat Sign als onderdeel van hun grotere, digitale transformatie, omdat Adobe een eenvoudigere manier biedt om al hun op documenten gebaseerde processen te automatiseren en een waardevol inzicht in de status van elk document te krijgen.

Bekijk waarom toonaangevende ondernemingen overstappen op Acrobat Sign.

EmployBridge

"Acrobat Sign transformeert de onboarding, verlaagt de kosten en verhoogt de efficiëntie en compliance. We liggen op koers om in ons eerste jaar één miljoen transacties met Acrobat Sign te verwerken." 

 

Chris Loope, Chief Digital Officer

EmployBridge

"Dankzij de workflows en meldingen van Acrobat Sign zijn niet alleen werknemers minder tijd kwijt, maar kunnen we ook sneller en efficiënter producten en services aan klanten leveren." 

 

Cody Roysters, Director of IT, 
CRM Operations & Technology


Zorg dat je e-handtekeningen meer opleveren.

Zorg dat je e-handtekeningen meer opleveren.

Met Acrobat Sign krijg je de beschikking over het volledige potentieel van de Document Cloud-apps en -services, die je digitale transformatie naar het volgende niveau tillen. Met ’s werelds toonaangevende PDF-oplossing, geautomatiseerde workflows, robuuste API’s en innovaties zoals Adobe Scan die worden aangedreven door Adobe Sensei AI, biedt Document Cloud een volledige digitale ervaring.


Betere ervaringen. Betere ROI.

Betere ervaringen. Betere ROI.

Adobe Document Cloud verbetert operationele efficiëntie, ‘time to revenue’ en compliance. Met kant-en-klare integraties voor je favoriete applicaties, transparente prijzen en uitgebreide bronnen ter ondersteuning, realiseer je een buitengewone ROI voor je bedrijfssystemen.

 


Een echte strategische partner.

Een echte strategische partner.

Adobe biedt de ondersteuning die je nodig hebt om klant- en medewerkerervaringen te transformeren binnen je bedrijf. We ondersteunen je implementatie met een bewezen, uitgebreide migratieservice die een speciaal team, een klantsuccesspecialist en trainingsbronnen omvat.

 


Wereldwijde schaal, compliance en beveiliging.

Wereldwijde schaal, compliance en beveiliging.

Adobe-producten ondersteunen 34 talen voor verzending en ondertekening en ze worden gehost door eersteklas providers Amazon Web Services en Microsoft Azure. We voldoen aan strenge wereldwijde compliancevereisten voor beveiligings- en regelgevingsstandaarden, en we volgen best practices voor het gebruik van open standaarden voor beveiliging in onze zes datacentra overal ter wereld.


Leer hoe je door over te schakelen op Adobe de bedrijfsefficiëntie en buitengewone digitale ervaringen kunt stimuleren.