Eenvoudige gezamenlijke videobewerking.

Werk probleemloos en veilig samen aan gedeelde sequenties en composities. Als je een klant bent met Creative Cloud voor teams of voor ondernemingen, is Teamprojecten (Beta) al ingebouwd in je favoriete Creative Cloud video-apps.

Adobe Teamprojecten
Ga meteen aan de slag. Geen setup vereist.
Teamprojecten wordt gehost in de cloud en rechtstreeks geïntegreerd in Premiere Pro CC, After Effects CC en Prelude CC. Geen aanvullende software of hardware vereist. Sla bronbestanden lokaal op of deel lichtgewicht proxies, zodat externe editors eenvoudig kunnen samenwerken.
 • Samenwerken aan gedeelde projecten
 • Meer experimentatie. Minder risico.

  Met Teamprojecten kun je eenvoudig en snel meerdere versies maken en samenwerken aan gedeelde projecten in uitvoering. Editors en animatie-designers kunnen projecten delen zonder bang te hoeven zijn dat ze het werk van iemand anders overschrijven.

 • Werk sneller samen.

  Werk snel samen aan nieuwsverhalen, commercials of promo’s en deel ze sneller dan huidige workflows. Werk eenvoudig in After Effects en Premiere Pro zonder re-rendering.

 • Sneller dan huidige workflows
 • Wijzigingen automatisch samenvoegen om conflicten op te lossen
 • Laat conflicten achter op de vloer van de montagekamer.

  Je werk wordt niet gedeeld voordat je besluit dat het voltooid is, en bestandsuitwisseling is eenvoudig. Je ontvangt bericht wanneer andere medewerkers hun updates delen, zodat je eenvoudig wijzigingen automatisch kunt samenvoegen en eventuele conflicten kunt oplossen.

 • Niet opgeslagen? Geen probleem.

  Maak je niet langer zorgen over de vraag of je eraan hebt gedacht om je wijzigingen op te slaan – dankzij een eenvoudig te gebruiken versiesysteem met onbeperkte niveaus ben je er zeker van dat je wijzigingen altijd veilig zijn. Met Teamprojecten kun je eenvoudig en snel meerdere versies maken en samenwerken aan gedeelde projecten in uitvoering.

 • Versiesysteem met onbeperkte niveaus

Bekijken wat er nieuw is in Adobe Teamprojecten

We voegen continu nieuwe functies toe om Teamprojecten steeds meer te verbeteren. Ontdek alles over onze ondersteuning voor Dynamic Link, ondersteuning voor After Effects-sjablonen voor bewegende beelden en onze integratie met Adobe Media Encoder.

Heb je vragen?

Verkrijg via het Forum en de Veelgestelde vragen meer informatie over Teamprojecten en hoe het je team kan ondersteunen.

Make it. Creative Cloud.

Teamprojecten maakt deel uit van Creative Cloud voor teams en Creative Cloud voor ondernemingen. Creative Cloud biedt alles wat je nodig hebt om je beste ideeën om te zetten in je beste werk en je werk te delen met de hele wereld.