Het einde van gewoon zakendoen begint met Creative Cloud.

Het einde van gewoon zakendoen begint met Creative Cloud.
Het biedt alles wat je organisatie nodig heeft om uitzonderlijk creatief werk te realiseren.

Het biedt alles wat je organisatie nodig heeft om uitzonderlijk creatief werk te realiseren.

Stap over van Creative Suite op Creative Cloud en breng je bedrijf naar een hoger niveau, dankzij 's werelds beste creatieve apps en services. Creëer tot tien keer sneller verbluffende content met Adobe Creative Cloud Libraries en Adobe Stock. Werk probleemloos en veilig samen op desktops en mobiele apparaten. Vereenvoudig licentiebeheer en -aanschaf. En werk beter samen.

Adobe Creative Cloud Libraries is absoluut fantastisch voor ons,” aldus Benadé. “Ontwerpers hoeven niet langer complexe stijlbijbels te raadplegen. Nu kan iedereen, met slechts enkele muisklikken, content ontwikkelen die perfect aansluit op het merk Spree en die dat merk versterkt in de hoofden van de consumenten.

Ryk Benadé, Art Director, Spree

Creative Cloud voor teams
Probleemloze implementatie, deskundige training en geavanceerde technische ondersteuning voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Creative Cloud voor ondernemingen
Gecentraliseerd licentiebeheer, aanpasbare cloudservices, Single Sign-On en ondersteuning op ondernemingsniveau voor grote bedrijven en instellingen.

Versnel je zakelijke activiteiten met Creative Cloud.

Geavanceerde creativiteit
Geavanceerde creativiteit
Ontvang de nieuwste versies van Adobe's 20+ desktopapps, inclusief Photoshop CC en InDesign CC. Creative Cloud integreert met Acrobat en biedt je rechtstreekse toegang tot Adobe Stock voor ononderbroken workflows.
Naadloze samenwerking
Naadloze samenwerking
Doe meer, en doe het sneller, met tools waarmee je eenvoudig gegevens deelt met collega's, versiebesturing onderhoudt en op de hoogte blijft van wijzigingen.
Eenvoudig licentiebeheer
Eenvoudig licentiebeheer
Voeg op elk willekeurig moment licenties toe of wijs ze opnieuw toe via een enkel dashboard, en ontvang geavanceerde tools voor administratief beheer en contentbeveiliging.

"Teams die gebruikmaken van CC Libraries realiseerden een tot tien keer grotere productiviteit. Libraries leggen de fundering voor een steeds efficiëntere en verfijndere organisatie van creatieve workflows."
—Pfeiffer Consulting, Adobe CC Libraries Productivity Benchmark Analysis

Vind het juiste lidmaatschap voor je bedrijf.

 1. Leden van mijn organisatie hebben al individuele Creative Cloud-lidmaatschappen. Kan ik deze overzetten naar Creative Cloud voor teams? Leden van mijn organisatie hebben al individuele Creative Cloud-lidmaatschappen. Kan ik deze overzetten naar Creative Cloud voor teams?

  Ja. Individuele Creative Cloud-leden kunnen kosteloos upgraden naar Creative Cloud voor teams. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantendienst voor ondersteuning. Je moet hierbij de volgende gegevens verstrekken:

  • Adobe ID van de primaire beheerder van het teams-lidmaatschap
  • Telefoonnummer van de primaire beheerder
  • Adobe ID's van de individuele lidmaatschappen die je wilt omzetten in het teams-lidmaatschap

  Als je medewerkers binnen je organisatie uitnodigt om lid te worden van Creative Cloud voor teams, en ze al een individueel lidmaatschap hebben, hoeven ze alleen maar hun uitnodiging voor Creative Cloud voor teams te accepteren (met behulp van hun Adobe ID). Hen wordt automatisch gevraagd of ze hun individuele lidmaatschap willen annuleren.

 2. Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk? Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services die beschikbaar zijn via Creative Cloud, zoals opslag en communityfuncties. Is dat mogelijk?

  Ja. Je IT-beheerders kunnen de toegang van gebruikers tot de online services blokkeren. De online services en de bijbehorende URL's vind je hier.

  Als beheerder kun je Creative Cloud-desktoptoepassingen ook onafhankelijk van de cloudgebaseerde services
  implementeren met behulp van Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager is beschikbaar via Creative Cloud voor teams.

 3. Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken? Kan ik voorkomen dat mijn gebruikers opslagruimte van Creative Cloud voor teams gebruiken?

  Het is niet mogelijk de toegang tot de Creative Cloud-opslag centraal uit te schakelen. Eindgebruikers die via een browser toegang tot het internet hebben, kunnen hun bestanden in de cloud opslaan. Als gebruikers echter in een bedrijfsnetwerk werken met door het bedrijf beheerde computers, kunnen de volgende netwerkaanroepen worden geblokkeerd via de firewall van de organisatie, waardoor opslag via het
  netwerk wordt geblokkeerd:

  • https://creative.adobe.com/api/assetso
  • https://creative.adobe.com/api/collectionso
  • https://creative.adobe.com/api/shareo
  • https://creative.adobe.com/files — port 443

  Opmerking: de services die op de website worden geblokkeerd, kunnen wel toegankelijk zijn via andere eindpunten die niet aan de website zijn gerelateerd. Bovendien is het mogelijk dat de website het enige toegangspunt is voor services die niet moeten worden geblokkeerd. De volledige lijst met online services en de bijbehorende URL's vind je hier.

 4. Wat is het verschil tussen het individuele lidmaatschap, het lidmaatschap voor teams en het lidmaatschap voor ondernemingen? Wat is het verschil tussen het individuele lidmaatschap, het lidmaatschap voor teams en het lidmaatschap voor ondernemingen?

  Klik hiervoor een productvergelijkingsoverzicht.

 5. Wat is het verschil tussen het volledige lidmaatschap en het enkelvoudige lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams? Wat is het verschil tussen het volledige lidmaatschap en het enkelvoudige lidmaatschap voor Creative Cloud voor teams?

  Er zijn twee lidmaatschappen voor Creative Cloud voor teams: een volledig lidmaatschap (alle Creative Cloud-apps en -services) en een enkelvoudig lidmaatschap (toegang tot één app, zoals Photoshop CC, en bepaalde services).

 6. Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams? Biedt Adobe volumekorting voor Creative Cloud voor teams?

  Klanten die kopen via wederverkopers of via Adobe's telesales-agenten moeten dit doen via het Value Incentive Plan (VIP), Adobe's licentieprogramma
  op lidmaatschapsbasis. Er is een transactiekorting verkrijgbaar voor aankopen van 50+ licenties. Het VIP-loyaliteitsprogramma, VIP Select, biedt volumekortingen voor
  leden die minimaal 250 licenties aanschaffen. Zodra de VIP Select-status is verkregen, komen leden in aanmerking voor voordelen, inclusief VIP Select Level Discounting,
  en nog veel meer. Neem voor informatie contact op met je Adobe-vertegenwoordiger of Adobe-wederverkoper.

 7. Welke Creative Cloud-desktoptoepassingen zijn los verkrijgbaar? Welke Creative Cloud-desktoptoepassingen zijn los verkrijgbaar?

  De volgende toepassingen zijn los verkrijgbaar: Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Adobe Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Edge Inspect CC, Edge Animate CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Audition CC, SpeedGrade CC, InCopy CC en Prelude CC. Hoewel een lidmaatschap je toegang geeft tot één toepassing, kun je ook 30 dagen lang gratis alle andere CC-toepassingen uitproberen.

 8. Creative Cloud voor teams is niet beschikbaar in mijn land. Wanneer zal het beschikbaar zijn? Creative Cloud voor teams is niet beschikbaar in mijn land. Wanneer zal het beschikbaar zijn?

  Wij zijn van plan Creative Cloud op zo veel mogelijk plaatsen beschikbaar te stellen. Zie de actuele lijst met landen waar Creative Cloud voor teams verkrijgbaar is.

 9. Heb ik internetverbinding nodig om mijn desktopapps te gebruiken? Heb ik internetverbinding nodig om mijn desktopapps te gebruiken?

  Nee. Je hoeft slechts één keer in de 99 dagen verbinding te maken met internet om je lidmaatschap te valideren.

 10. Kan ik Creative Cloud voor teams kopen via mijn reseller? Kan ik Creative Cloud voor teams kopen via mijn reseller?

  Ja, klik hiervoor een geautoriseerde Adobe-reseller. Creative Cloud voor teams wordt ook rechtstreeks via Adobe verkocht. Klik hierom aan te schaffen.