Recensies uit de sector

PhotographyBLOG
PhotographyBLOG
"...[Photoshop Elements 14] heeft zich ontwikkeld tot een goede fotobewerkingstoepassing die de vergelijking met de meeste andere pakketten zeer goed doorstaat."– PhotographyBLOG, Vincent Oliver, 12 november 2015
BlogCritics
BlogCritics
"Adobe Photoshop Elements 14 blijft een fantastisch fotobewerkingsplatform voor consumenten. Verbeteringen in selectiemogelijkheden, met name enkele van de geavanceerdere mogelijkheden voor het bewerken van haar en andere fijne details, tesamen met intuïtievere compositieworkflows en overige tools waarmee de beginnende gebruiker geavanceerdere afbeeldingen kan maken, maken deze versie tot een erg nuttige upgrade...”– BlogCritics, T. Michael Testi, 1 oktober 2015
Digital Photography for Moms
Digital Photography for Moms
"We hebben niet altijd de tijd of de vaardigheden om een camera in te stellen voor de perfecte opname. Het is natuurlijk erg belangrijk voor fotografen om te leren hoe je snel de perfecte opname maakt. Maar het is inspirerend om te zien welke nieuwe tools Elements 14 ons elk jaar opnieuw biedt voor het corrigeren van alles wat we niet meteen goed hebben vastgelegd op onze camera.”– Digital Photography for Moms, Erin Peloquin, 25 september 2014
Digital Scrapper
Digital Scrapper
"In één woord? Photoshop Elements 14 is een fantastisch programma!”– Linda Sattgast, Digital Scrapper, 25 september 2014
Examiner.com
Examiner.com
"[Photoshop Elements 14] biedt de gebruiker de optie om gebruik te maken van snelle workflows, bewerkingen met instructies uit te proberen of kennis te maken met diverse, geavanceerde mogelijkheden.”– Jarvis Grant, Examiner.com, 27 september 2015
Life in LoFi
Life in LoFi
"Deze nieuwste versie van Photoshop Elements 14 heeft zich fantastisch ontwikkeld in deze update, en biedt je de krachtige technologie van Lightroom voor het elimineren van waas, evenals de mogelijkheid om cameraschokken te reduceren, plus geautomatiseerde analyse van elke willekeurige afbeelding, waarna verbeteringen automatisch worden aangebracht.”– LifeInLoFi.com, Mel Martin, 25 september 2015
The Next Web
The Next Web
"Hoewel het nieuwe Elements 13 op het eerste gezicht bescheiden lijkt, blijkt bij een nadere beschouwing van de apps dat de upgrade veel meer behelst dan je in eerste instantie zou denken."– Jackie Dove, The Next Web, 24 september 2014
SLR Lounge
SLR Lounge
"[Photoshop Elements 13] is fantastisch voor beelddenkers, wat veel fotografen zijn, omdat je het effect én elke stap waarmee dat effect wordt gecreëerd kunt zien."– Anthony Thurston, SLR Lounge, 24 september 2014
Download Crew
Download Crew
“Er is veel concurrentie, maar Adobe Photoshop Elements 13 is nog steeds de toonaangevende fotobewerkingssoftware voor consumenten.”– Mike Williams, Download Crew, 25 september 2014
Texas Chicks Blogs and Pics
Texas Chicks Blogs and Pics
"Moet ik upgraden naar Photoshop Elements 13? Als je een oudere versie dan Elements 11 gebruikt, absoluut! Photoshop Elements is in de afgelopen 4 jaar flink veranderd en je zult in de nieuwe versie belangrijke verbeteringen zien."– Erin Peloquin, Texas Chicks Blogs and Pics, 24 september 2014
Digital Scrapper
Digital Scrapper
"Iedereen vraagt zich altijd af of ze moeten upgraden. Wat mij betreft ligt het antwoord voor de hand: Ja, natuurlijk! Het is een fantastische versie!" – Linda Sattgast, Digital Scrapper, 24 september 2014
MyMac.com
MyMac.com
"Onlangs is Elements 13 uitgebracht en als je Elements nog nooit hebt gebruikt, is dit een goed moment om daarmee te beginnen." – Curt Blanchard, MyMac.com, 25 september 2014
MyMac.com
MyMac.com
"…[Photoshop Elements 13] zal snel je favoriete foto-editor worden. Het programma is eenvoudig in het gebruik, terwijl je je al snel realiseert hoe krachtig het is. Ik geef Photoshop Elements een absolute 10." – Curt Blanchard, MyMac.com, 25 september 2014
Perpetual Visions
Perpetual Visions
"Als je nog geen beeldverwerkingsprogramma hebt, kan ik Photoshop Elements 13 van harte aanbevelen."– Paula Sanders, Perpetual Visions, 24 september 2014
PetaPixel
PetaPixel
"Photoshop Elements 13 zou wel eens een van de beste cadeautjes kunnen zijn voor een beginnend fotograaf die net begint met fotobewerking, dankzij de vele ingebouwde, begeleide educatiefuncties." – PetaPixel, DL Cade, 24 sept. 2014

Onderscheidingen

Download Crew, 2014
Download Crew, 2014
Photoshop Elements 14
5 van 5-beoordeling
Compared & Reviewed, 2013
Compared & Reviewed, 2013
Photoshop Elements 14
5 van 5-beoordeling
TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS - 2014 TopTenReviews Silver Award
Photoshop Elements 14
TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS - 2014 TopTenReviews Excellence Award
Photoshop Elements 14
MyMac, 2014
MyMac, 2014
Photoshop Elements 13
9 van 10-beoordeling
Softonic, 2014
Softonic, 2014
Photoshop Elements 13
9 van 10-beoordeling
Nog geen keuze gemaakt? Start met de gratis proefversie.

* Dit product kan integreren met of toegang geven tot bepaalde online services (”Online Services") die door Adobe of derden worden gehost. Online Services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid (zie www.adobe.com/go/terms). Online Services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Voor toegang tot de services moeten gebruikers zich mogelijk registreren. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.