Recensies uit de sector

The Next Web
The Next Web
"Hoewel het nieuwe Elements 13 op het eerste gezicht bescheiden lijkt, blijkt bij een nadere beschouwing van de apps dat de upgrade veel meer behelst dan je in eerste instantie zou denken."– Jackie Dove, The Next Web, 24 september 2014
SLR Lounge
SLR Lounge
"[Photoshop Elements 13] is fantastisch voor beelddenkers, wat veel fotografen zijn, omdat je het effect én elke stap waarmee dat effect wordt gecreëerd kunt zien."– Anthony Thurston, SLR Lounge, 24 september 2014
Download Crew
Download Crew
“Er is veel concurrentie, maar Adobe Photoshop Elements 13 is nog steeds de toonaangevende fotobewerkingssoftware voor consumenten.”– Mike Williams, Download Crew, 25 september 2014
Texas Chicks Blogs and Pics
Texas Chicks Blogs and Pics
"Moet ik upgraden naar Photoshop Elements 13? Als je een oudere versie dan Elements 11 gebruikt, absoluut! Photoshop Elements is in de afgelopen 4 jaar flink veranderd en je zult in de nieuwe versie belangrijke verbeteringen zien."– Erin Peloquin, Texas Chicks Blogs and Pics, 24 september 2014
Digital Scrapper
Digital Scrapper
"Iedereen vraagt zich altijd af of ze moeten upgraden. Wat mij betreft ligt het antwoord voor de hand: Ja, natuurlijk! Het is een fantastische versie!" – Linda Sattgast, Digital Scrapper, 24 september 2014
MyMac.com
MyMac.com
"Onlangs is Elements 13 uitgebracht en als je Elements nog nooit hebt gebruikt, is dit een goed moment om daarmee te beginnen." – Curt Blanchard, MyMac.com, 25 september 2014
MyMac.com
MyMac.com
"…het zal snel je favoriete foto-editor worden. Het programma is eenvoudig in het gebruik, terwijl je je al snel realiseert hoe krachtig het is. Ik geef Photoshop Elements een absolute 10." – Curt Blanchard, MyMac.com, 25 september 2014
Perpetual Visions
Perpetual Visions
"Als je nog geen beeldverwerkingsprogramma hebt, kan ik Photoshop Elements 13 van harte aanbevelen."– Paula Sanders, Perpetual Visions, 24 september 2014
PetaPixel
PetaPixel
"Photoshop Elements 13 zou wel eens een van de beste cadeautjes kunnen zijn voor een beginnend fotograaf die net begint met fotobewerking, dankzij de vele ingebouwde, begeleide educatiefuncties." – PetaPixel, DL Cade, 24 sept. 2014

Onderscheidingen

Softonic, 2014
Softonic, 2014
9 van 10-beoordeling
Download Crew, 2014
Download Crew, 2014
5 van 5
MyMac, 2014
MyMac, 2014
9 op 10-beoordeling
Compared & Reviewed, 2013
Compared & Reviewed, 2013
5 van 5
TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS - 2014 TopTenReviews Silver Award
TopTenREVIEWS
TopTenREVIEWS - 2014 TopTenReviews Excellence Award


 

 
 
* Dit product kan integreren met of toegang geven tot bepaalde online services (”Online Services") die door Adobe of derden worden gehost. Online Services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid (zie www.adobe.com/go/terms). Online Services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Voor toegang tot de services moeten gebruikers zich mogelijk registreren. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.
4k-ondersteunde camera’s omvatten GoProHero 4 Black, Sony XperiaZ3V, SONY FDR-AX100 4K HANDYCAM, Panasonic DMC-GH4 (MP4 en MOV), Motorola Moto X (2014) en Xiaomi Mi4.
 
** Directe korting geldt voor volledige versie van Adobe Photoshop Elements 14 en Adobe Premiere Elements 14. Prijzen gelden alleen in de online Adobe Store. Klanten met OEM-versies, klanten uit de onderwijssector en klanten met volumelicenties komen niet in aanmerking. Aanbieding geldig van 15 mei tot en met 31 mei 2016. Slechts één korting per klant. Deze aanbieding en de vermelde prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Aanbieding niet geldig waar deze wettelijk verboden is.