Recensies uit de sector

The Next Web
The Next Web
"Hoewel het nieuwe Elements 13 op het eerste gezicht bescheiden lijkt, blijkt bij een nadere beschouwing van de apps dat de upgrade veel meer behelst dan je in eerste instantie zou denken."
– Jackie Dove, The Next Web, 24 september 2014
SLR Lounge
"[Photoshop Elements 13] is fantastisch voor beelddenkers, wat veel fotografen zijn, omdat je het effect én elke stap waarmee dat effect wordt gecreëerd kunt zien."
– Anthony Thurston, SLR Lounge, 24 september 2014
Download Crew
Download Crew
"Ondanks alle concurrentie is Adobe Photoshop Elements 13 nog steeds de belangrijkste videobewerkingssoftware voor consumenten."
– Mike Williams, Download Crew, 25 september 2014
Texas Chicks Blogs and Pics
Texas Chicks Blogs and Pics
"Moet ik upgraden naar Photoshop Elements 13? Als je een oudere versie dan Elements 11 gebruikt, absoluut! Photoshop Elements is in de afgelopen 4 jaar flink veranderd en je zult in de nieuwe versie belangrijke verbeteringen zien."
– Erin Peloquin, Texas Chicks Blogs and Pics, 24 september 2014
Digital Scrapper
Digital Scrapper
"Iedereen vraagt zich altijd af of ze moeten upgraden. Wat mij betreft ligt het antwoord voor de hand: Ja, natuurlijk! Het is een fantastische versie!"
– Linda Sattgast, Digital Scrapper, 24 september 2014
MyMac.com
MyMac.com
"Onlangs is Elements 13 uitgebracht en als je Elements nog nooit hebt gebruikt, is dit een goed moment om daarmee te beginnen."
– Curt Blanchard, MyMac.com, 25 september 2014
MyMac.com
MyMac.com
"…het zal snel je favoriete foto-editor worden. Het programma is eenvoudig in het gebruik, terwijl je je al snel realiseert hoe krachtig het is. Ik geef Photoshop Elements een absolute 10."
– Curt Blanchard, MyMac.com, 25 september 2014
Perpetual Visions
Perpetual Visions
"Als je nog geen beeldverwerkingsprogramma hebt, kan ik Photoshop Elements 13 van harte aanbevelen."
– Paula Sanders, Perpetual Visions, 24 september 2014
Tech Radar-logo
Tech Radar
"Elements stelt zich ten doel alles te bieden voor alle fotografen, van beginnelingen tot experts, en slaagt daar bijzonder goed in. Wanneer je de mogelijkheden, de reikwijdte, het gebruiksgemak en de kwaliteit van de resultaten bekijkt, biedt het tevens uitzonderlijk veel waar voor je geld."
– Tech Radar, Rod Lawton, 24 sept. 2013
Yahoo! Voices logo
Yahoo! Voices
"Adobe Photoshop Elements blijft het beste goedkope fotobewerkingsprogramma dat behalve fotobewerking tevens een krachtige verzameling gebruikersvriendelijke gereedschappen biedt. Photoshop Elements 12 omvat bovendien een uitgebreide organizer waarmee je je werk overzichtelijk bewaart, ongeacht de hoeveelheid foto's die je hebt."
– Yahoo! Voices, Jeff Gedgaud, 28 jan. 2014
TopTenReviews-logo
TopTenReviews
"Als je op zoek bent naar krachtige, flexibele software die met je mee kan groeien naarmate je je vaardigheden als foto-editor uitbreidt, is Elements 12 een fantastisch product."
– TopTenREVIEWS, Danny Chadwick, 10 okt. 2013
Renderosity-logo
Renderosity
"Het onlangs geïntroduceerde Adobe Photoshop Elements 12 is de krachtigste, intuïtiefste en creatiefste versie van Photoshop Elements die momenteel beschikbaar is."
– Renderosity, Dee Marie, 7 okt. 2013
MyMac-logo
MyMac
"Voor zijn prijs is Photoshop Elements 12 een extreem handig gereedschap voor liefhebbers van fotografie, geschikt voor iPhone, smartphone, iPad of digitale camera."
– MyMac, Russ Walkowich, 11 nov. 2013
Katy the Scrapbook Lady-logo
Katy the Scrapbook Lady
"Photoshop Elements 12 is een fantastisch product met functies die iedereen die herinneringen wil vastleggen zullen bevallen. De gereedschappen en werkruimte zijn eenvoudig in het gebruik en liefhebbers van digitale schetsboeken zullen ontdekken dat ze met dit krachtige, gebruikersvriendelijke programma praktisch alles kunnen doen wat ze willen."
– Katie the Scrapbook Lady, Katie Nelson, 10 dec. 2013

Onderscheidingen

Softonic-logo
Softonic, 2014
9 op 10-beoordeling
Download Crew
Download Crew, 2014
5 op 5-beoordeling
MyMac.com
MyMac, 2014
9 op 10-beoordeling
Compared & Reviewed-logo
Compared & Reviewed, 2013
5 op 5-beoordeling
TopTenREVIEWS-logo
TopTenREVIEWS - 2014 TopTenReviews Silver Award
TopTenREVIEWS-logo
TopTenREVIEWS - 2014 TopTenReviews Excellence Award

Photoshop Elements-pictogram
Loading...
Photoshop Elements

Photoshop Elements & Premiere Elements - Pictogram
Loading...
Photoshop Elements & Premiere Elements

Bekijk de winkelprijzen >

Bekijk de prijzen voor het onderwijs >



* Internetverbinding vereist. Dit product kan integreren met of toegang geven tot bepaalde online services ("online services") die door Adobe of derden worden gehost. Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie www.adobe.com/go/terms_nl). Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht. Met Adobe Revel worden niet alle bestandsindelingen van Elements ondersteund.