Vergelijk twee PDF's om snel de wijzigingen te zien.

pijl-omlaag

Vind wijzigingen snel met een visuele vergelijking.

PDF-vergelijking is eenvoudig met Adobe Acrobat. De tool voor het vergelijken van bestanden helpt je om snel en nauwkeurig de verschillen tussen twee versies op te sporen. Je kunt documenten naast elkaar vergelijken, of je kunt kiezen voor weergave van één pagina om alle wijzigingen in je laatste PDF-document te reviewen.

 

Hiermee kun je snel tekst, afbeeldingen en grafieken vergelijken zodat je precies weet wat er is gewijzigd ten opzichte van een eerdere versie. Met de handige markeringsbalk wordt elke wijziging in het nieuwe document handig voor je aangegeven.

Bekijk alleen de soorten wijzigingen die je wilt controleren.

Je kunt de filtervervolgkeuzelijst gebruiken om te kiezen welke soorten wijzigingen je wilt zien tijdens de bestandsvergelijking. Je kunt ervoor kiezen om wijzigingen te zien in afbeeldingen en grafieken, tekst, kop- en voetteksten, opmaak, annotaties en zelfs achtergronden. Bekijk alles tegelijk of schakel ze stuk voor stuk uit en in om te focussen op de soorten wijzigingen die je wilt bekijken.

Krijg een overzichtsrapport van wijzigingen.

Onze vergelijkingstool maakt automatisch een overzicht van de documentvergelijking om je te laten zien hoeveel wijzigingen zijn aangebracht in het oorspronkelijke document. In het overzicht kun je zien hoeveel items zijn vervangen, ingevoegd of verwijderd. Daarna kun je de PDF doornemen om de wijzigingen in context te zien. Dat is een snelle manier om te zien hoeveel er is gewijzigd.

Vertrouw op Adobe — de internationale marktleider in PDF-oplossingen.

Meer dan vijf miljoen organisaties ter wereld vertrouwen op Adobe Acrobat om onderweg PDF's te maken, te bewerken, te ondertekenen en te converteren. Je krijgt ook vergelijkingstools om twee documenten naast elkaar te bekijken en zo nauwkeurig de wijzigingen in verschillende PDF-versies bij te houden, wat tijd bespaart en de kwaliteit verhoogt. Wanneer je slimmere PDF-tools nodig hebt om het werk gaande houden, kies je Adobe, de uitvinder van de PDF-indeling.

Meer kracht voor jou.

Acrobat Pro is de complete PDF-oplossing die je kunt meenemen om PDF-documenten te beheren op de desktop, het web en mobiele apparaten. Met één app die je alle vereiste kracht biedt, is er niets dat je tegenhoudt.

Acrobat Pro

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.

Veilige transactie

Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.