Vergelijk twee PDF's om snel de wijzigingen te zien.

Vind wijzigingen snel met een visuele vergelijking.

PDF-vergelijking is eenvoudig met Adobe Acrobat. De tool voor het vergelijken van bestanden helpt je om snel en nauwkeurig de verschillen tussen twee versies op te sporen. Je kunt documenten naast elkaar vergelijken, of je kunt kiezen voor weergave van één pagina om alle wijzigingen in je laatste PDF-document te reviewen. Hiermee kun je snel tekst, afbeeldingen en grafieken vergelijken zodat je precies weet wat er is gewijzigd ten opzichte van een eerdere versie. Met de handige markeringsbalk wordt elke wijziging in het nieuwe document handig voor je aangegeven.

Bekijk alleen de soorten wijzigingen die je wilt controleren.

Je kunt de filtervervolgkeuzelijst gebruiken om te kiezen welke soorten wijzigingen je wilt zien tijdens de bestandsvergelijking. Je kunt ervoor kiezen om wijzigingen te zien in afbeeldingen en grafieken, tekst, kop- en voetteksten, opmaak, annotaties en zelfs achtergronden. Bekijk alles tegelijk of schakel ze stuk voor stuk uit en in om te focussen op de soorten wijzigingen die je wilt bekijken.

Krijg een overzichtsrapport van wijzigingen.

Onze vergelijkingstool maakt automatisch een overzicht van de documentvergelijking om je te laten zien hoeveel wijzigingen zijn aangebracht in het oorspronkelijke document. In het overzicht kun je zien hoeveel items zijn vervangen, ingevoegd of verwijderd. Daarna kun je de PDF doornemen om de wijzigingen in context te zien. Dat is een snelle manier om te zien hoeveel er is gewijzigd.

Vertrouw op Adobe — de internationale marktleider in PDF-oplossingen.

Meer dan vijf miljoen organisaties ter wereld vertrouwen op Adobe Acrobat om onderweg PDF's te maken, te bewerken, te ondertekenen en te converteren. Je krijgt ook vergelijkingstools om twee documenten naast elkaar te bekijken en zo nauwkeurig de wijzigingen in verschillende PDF-versies bij te houden, wat tijd bespaart en de kwaliteit verhoogt. Wanneer je slimmere PDF-tools nodig hebt om het werk gaande houden, kies je Adobe, de uitvinder van de PDF-indeling.

Kies het lidmaatschap met de functies die je nodig hebt.

Acrobat Reader

Gratis

De gratis wereldwijde standaard om PDF's op een betrouwbare manier te bekijken, af te drukken en te delen.

Acrobat Standard

Vanaf

   

Bespaar ruim 30% met een jaarlidmaatschap.*

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling.

Eenvoudige PDF-tools voor het bewerken en converteren van documenten.

Veilige transactie

Meest populair

Acrobat Pro

Vanaf

   

Bespaar ruim 30% met een jaarlidmaatschap.*

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling.

De complete oplossing voor PDF's en elektronische handtekeningen met geavanceerde tools voor het bewerken, converteren, beveiligen en ondertekenen van documenten.

Veilige transactie

*In vergelijking met maandlidmaatschappen.

Meer weten?

Onze Acrobat-expert staat voor je klaar.

Adobe biedt ook Acrobat-lidmaatschappen voor grotere organisaties en teams. Meer informatie

Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.