Maak met slechts een paar klikken PDF's van andere bestandstypen.

pijl-omlaag

Converteer Microsoft-documenten naar PDF-bestanden.

Adobe Acrobat is de krachtigste PDF-creator en stelt je eenvoudig in staat om hoogwaardige PDF's te maken van Microsoft Office-documenten en -bestandsindelingen — waaronder Microsoft Word, PowerPoint en Excel — en deze te delen. De opmaak, lettertypen en paginanummers worden precies zo weergegeven als in je oorspronkelijke document.

Zet een afbeelding om in een PDF.

Met slechts een paar tikken kun je afbeeldingsbestanden — zoals JPG, PNG, BMP, GIF en TIFF — omzetten in PDF's die je kunt weergeven op allerlei apparaten en desktops.

Maak een bewerkbare PDF van een scan.

Met de Adobe Scan mobiele app kun je alle documenten of afbeeldingen scannen en opslaan als een PDF. Met Adobe Acrobat en Acrobat Reader, de beste PDF-editor en -viewer die er zijn, kun je het bestand omzetten in een PDF waarvan je de tekst direct kunt doorzoeken en bewerken.

Van HTML naar PDF. In één klik.

Converteer elke HTML-webpagina naar een PDF-document dat werkt en fungeert zoals de webpagina — met aanklikbare koppelingen, afbeeldingen en ongewijzigde opmaak.

Met Acrobat kun je echt overal werken.

Adobe Acrobat is een complete PDF-oplossing om PDF's te maken en productief te blijven, waar en wanneer je maar wilt. Acrobat is meer dan een PDF-converter en versnelt workflows. Je kunt onderweg namelijk eenvoudig PDF's maken, bewerken, delen en elektronisch ondertekenen op desktops, mobiele apparaten en het web. Ook kun je zo nodig de bestandsgrootte verminderen om een hoogwaardige PDF te delen die ontvangers eenvoudig op elk scherm kunnen bekijken.

Probeer onze online tools om overal de kracht van PDF's te benutten.

Je kunt nu direct een paar van onze online PDF-tools proberen. Ontdek hoe eenvoudig en krachtig het bewerken van PDF's kan zijn met Adobe Acrobat.

word naar pdf

Microsoft Word-document naar PDF

Converteer eenvoudig Word-bestanden naar PDF.

jpg naar pdf

Afbeelding naar PDF

Zet een afbeeldingsbestand, zoals JPG, PNG, BMP, GIF en TIFF, om in een PDF.

ppt naar pdf

Microsoft PowerPoint naar PDF

Converteer je PowerPoint-bestand naar PDF.

excel naar pdf

Microsoft Excel naar PDF

Zet een Excel-document om in een PDF.

Vertrouw op Adobe — de internationale marktleider in PDF-oplossingen.

Meer dan vijf miljoen organisaties ter wereld vertrouwen op het gebruiksgemak en de beveiliging van Adobe Acrobat om overal PDF's te maken en te bewerken. Het biedt hen ook de beste manier om PDF's te converteren naar Microsoft 365-bestanden die klaar voor gebruik zijn. Verbeter de samenwerking, blijf productief en houd je bedrijf gaande met Adobe — de uitvinder van de PDF-indeling.

Kies een lidmaatschap met de functies die je nodig hebt.

Acrobat PDF Pack

Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's.

12
, 09

/maand

145,05 €

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van 145,05 € per jaar


Beste waarde

Acrobat Pro

Onze meest uitgebreide PDF-oplossing met volledige conversie- en bewerkingsfunctionaliteit, geavanceerde beveiliging en krachtige functies voor e-handtekeningen.

24
, 19

/maand

24,19 €

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.


Meer weten?

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar.

Heb je vragen? Chat met ons.
chat_icon

Op zoek naar Acrobat Reader?  

Teamlicenties beschikbaar.  Meer informatie

Bij Adobe vinden we het zeer belangrijk dat persoonlijke gegevens goed worden beveiligd. We gebruiken daarom SSL (Secure Sockets Layer), een industriestandaard voor het coderen van persoonlijke gegevens die via internet worden verzonden. Zo zorgen we ervoor dat ook jouw accountgegevens veilig zijn.

Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.