Exporteer je PDF-bestanden in een paar seconden naar andere bestandstypen.

pijl-omlaag

Converteer PDF’s naar Microsoft-documenten.

Als je een Microsoft-document nodig hebt maar het bronbestand niet hebt, maak je dan geen zorgen. Met Adobe Acrobat is het eenvoudig om een PDF-bestand te exporteren naar een Microsoft Word-, Excel- of PowerPoint-document. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan overtypen door gewoon de content in je PDF opnieuw te gebruiken.

 

Dat kun je zelfs onderweg doen, vanaf elk apparaat. Als je naar PDF of andersom exporteert met Acrobat, blijven alle opmaak, paginanummers en lettertypen van je oorspronkelijke bestand intact.

Converteer een PDF naar een afbeelding of een webpagina.

Neem een willekeurig PDF-document en exporteer het als JPG- (JPEG-), TIFF- of PNG-afbeelding, en sla het als nieuw bestand op. Je kunt een PDF zelfs converteren naar een werkende HTML-webpagina.

Met Acrobat kun je echt overal werken.

Exporteer onderweg vrijwel elke bestandsindeling naar een bewerkbare PDF met Acrobat. Wanneer je in één enkele oplossing beschikt over alle PDF-tools die je nodig hebt, kun je waar en wanneer je dat wilt productief blijven. Met Adobe kun je eenvoudig PDF's maken, bewerken, delen en elektronisch ondertekenen op je desktop, mobiele apparaten en internet. Je kunt zelfs de bestandsgrootte reduceren om je bestanden eenvoudiger te delen.

Probeer het online uit.

Je kunt nu direct een paar van onze online PDF-tools proberen. Ontdek hoe eenvoudig en krachtig het bewerken van PDF's kan zijn met Adobe Acrobat.

pdf naar word

PDF naar Word

Converteer PDF-pagina's naar een Microsoft Word-document (docx) of Rich Text Format.

pdf naar jpg

PDF naar JPG

Converteer een willekeurige PDF naar een JPG-bestand of ander afbeeldingstype.

pdf naar excel

PDF naar Excel

Converteer een PDF naar een Microsoft Excel-bestand.

pdf naar ppt

PDF naar PPT

Converteer je PDF naar een Microsoft PowerPoint-bestand.

Vertrouw op Adobe Acrobat. Net als vijf miljoen organisaties.

Acrobat en Acrobat Reader zijn de eerste keus van miljoenen organisaties over de hele wereld om snel PDF-bestanden te maken en te bewerken, en voor toegankelijkheid om ze op elk scherm te bekijken. Acrobat biedt krachtige PDF-conversiefuncties om PDF’s om te zetten in direct bruikbare documenten of andere bestandstypen. Acrobat vereenvoudigt workflows en biedt teams een grotere productiviteit en betere samenwerking, zodat ze hun bedrijf overal in beweging kunnen houden. Realiseer het allemaal met Adobe — het bedrijf dat de PDF-indeling heeft uitgevonden.

Kies een lidmaatschap met de functies die je nodig hebt.

Acrobat Export PDF

Converteer een onbeperkt aantal PDF's naar Word of Excel.

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van  per jaar


Acrobat PDF Pack

Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's.

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van per jaar


Beste waarde

Acrobat Pro

Onze meest uitgebreide PDF-oplossing met volledige conversie- en bewerkingsfunctionaliteit, geavanceerde beveiliging en krachtige functies voor e-handtekeningen.

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.


Teamlicenties beschikbaar.  Meer informatie

Bij Adobe vinden we het zeer belangrijk dat persoonlijke gegevens goed worden beveiligd. We gebruiken daarom SSL (Secure Sockets Layer), een industriestandaard voor het coderen van persoonlijke gegevens die via internet worden verzonden. Zo zorgen we ervoor dat ook jouw accountgegevens veilig zijn.


Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.