Orden je PDF om een perfect document te krijgen.

pijl-omlaag

Je kunt snel pagina's verwijderen of invoegen.

Het is eenvoudig om pagina's te verwijderen die je niet nodig hebt in je PDF. Klik op de ongewenste pagina's en verwijder de geselecteerde pagina's snel uit je PDF. Zo eenvoudig is het. Je kunt ook met een paar klikken nieuwe pagina's toevoegen waar je wilt. Met Acrobat Pro heb jij de volledige controle.

Probeer eens pagina's te roteren.

Zorg dat je hele document er consistent en verzorgd uitziet door willekeurige pagina's in je PDF te roteren. Als je een pagina in de verkeerde stand hebt toegevoegd, is het geen probleem. Roteer de pagina eenvoudig.

Zet je pagina's in de juiste volgorde.

Je kunt snel een perfect PDF-document samenstellen door pagina's in de gewenste volgorde te ordenen. Klik eenvoudig op een paginaminiatuur en sleep deze naar de gewenste plaats. Je paginanummers worden automatisch bijgewerkt. Zo nodig kun je ook nieuwe bestanden of nieuwe pagina's toevoegen.

Vervang elke pagina op elk moment.

Je kunt eenvoudig een pagina van je PDF vervangen door een nieuwe versie of een andere pagina. Het kost maar een paar seconden en je hoeft je PDF niet eens te sluiten.

Met Acrobat kun je echt overal werken.

Acrobat biedt de krachtigste functies om PDF's te ordenen en te bewerken, en zit boordevol intuïtieve tools om eenvoudig hoogwaardige PDF-bestanden te maken op elk apparaat. Je hebt direct toegang tot essentiële PDF-tools om pagina's te herschikken, je bestand te bewerken, Microsoft Excel- en PowerPoint-documenten te converteren naar PDF en nog veel meer.

Probeer onze online PDF-tools eens.

Probeer nu een paar van onze online tools en ontdek hoe eenvoudig het is om Acrobat te gebruiken. Acrobat biedt je de kracht om PDF's te splitsen, pagina's te ordenen, PDF's samen te voegen, PDF's te comprimeren, de bestandsgrootte te verminderen, een nieuw PDF-bestand te maken en nog veel meer — allemaal met een paar klikken op je Mac, pc of mobiele apparaat.

pdf-pagina’s verwijderen

PDF-pagina's verwijderen

Verwijder een ongewenste pagina uit je PDF.

pdf roteren

Wijzig de stand van willekeurige pagina's in je PDF.

Wijzig de stand van willekeurige pagina's in je PDF.

pdf herschikken

PDF-pagina's herschikken

Rangschik pagina's in je PDF zoals jij dat wilt.

pagina's invoegen

Pagina's invoegen

Voeg eenvoudig nieuwe pagina's in je PDF in waar jij dat wilt.

Vertrouw op Adobe. Net als vijf miljoen organisaties.

Miljoenen organisaties over de hele wereld kiezen Adobe Acrobat om overal snel PDF's te maken en te bewerken. Het biedt hen ook de eenvoudigste manier om PDF's te converteren naar Microsoft 365-bestanden die bedrijven dagelijks gebruiken. Houd je bedrijf gaande met digitale documenten en workflows van Adobe — de uitvinder van de PDF-indeling.

Kies een lidmaatschap met de functies die je nodig hebt.

Acrobat PDF Pack

Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's.

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van per jaar


Beste waarde

Acrobat Pro

Onze meest uitgebreide PDF-oplossing met volledige conversie- en bewerkingsfunctionaliteit, geavanceerde beveiliging en krachtige functies voor e-handtekeningen.

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.


Meer weten?

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar.

Heb je vragen? Chat met ons.
chat_icon

Op zoek naar Acrobat Reader?  

Teamlicenties beschikbaar.  Meer informatie

Bij Adobe vinden we het zeer belangrijk dat persoonlijke gegevens goed worden beveiligd. We gebruiken daarom SSL (Secure Sockets Layer), een industriestandaard voor het coderen van persoonlijke gegevens die via internet worden verzonden. Zo zorgen we ervoor dat ook jouw accountgegevens veilig zijn.


Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.