PDF-beveiliging beschermt je informatie.

pijl-omlaag

Houd je werk veilig. Versleutel je PDF met een wachtwoord.

Je kunt wachtwoordbeveiliging toevoegen aan PDF's om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en gevoelige informatie te beschermen. Je kunt beveiligingsinstellingen aanpassen om beperkingen in te stellen voor het bewerken, wijzigen, afdrukken of kopiëren van de inhoud van je PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat krijg je geavanceerde beveiligingsfuncties om je werk zo veilig mogelijk te houden.

Maak een beveiligde PDF in Microsoft-applicaties.

Documentbeveiliging doet ertoe. Als je in Microsoft Word, Excel, Outlook of PowerPoint werkt, kun je elk document veranderen in een beveiligde PDF zonder de applicatie te verlaten.

Verwijder de beveiliging op elk gewenst moment.

Wanneer je geen wachtwoordbeveiliging voor je PDF meer nodig hebt, is het verwijderen van de beveiliging even makkelijk als het toevoegen was. Als je de eigenaar van het document bent of machtigingen hebt, kun je beveiligde PDF-bestanden ontgrendelen met het juiste wachtwoord om daarna de beveiligingsopties naar wens aan te passen. Adobe houdt het oorspronkelijke document perfect intact.

Probeer het eens

Je kunt nu direct een paar van onze online tools uitproberen om een PDF te beveiligen. Verbeter je PDF-beveiliging door online een wachtwoord toe te voegen met één klik — en ontdek hoe eenvoudig het is om PDF's te bewerken met Adobe Acrobat.

Acrobat biedt je de kracht om overal te werken.

Acrobat biedt je direct toegang tot de essentiële PDF-tools die je nodig hebt — op desktops, andere apparaten en het web. Je kunt ook overal moeiteloos PDF's beveiligen met de mobiele app op een Android-apparaat. Ontdek hoe eenvoudig het is om workflows te stroomlijnen en de gemoedsrust te krijgen dat elke PDF optimaal is beveiligd. 

Adobe PDF-oplossingen genieten de voorkeur als je documenten wilt beveiligen.

Meer dan vijf miljoen organisaties ter wereld vertrouwen op Adobe Acrobat om snel PDF's te maken, te bekijken en te bewerken met platformoverschrijdende compatibiliteit. Acrobat biedt tevens de eenvoudigste manier om elke PDF te beveiligen en documenten te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of bewerkingen. Bedrijven gebruiken Adobe-tools ook dagelijks om PDF's te verzenden voor digitale of elektronische ondertekening. Krijg meer gedaan en verbeter de beveiliging met Adobe. 

Kies een lidmaatschap met de functies die je nodig hebt.

Acrobat PDF Pack

Maak, bewerk en onderteken op een betrouwbare manier PDF's.

12
, 09

/maand

145,05 €

Jaarlijks gefactureerd met een prijs van 145,05 € per jaar


Beste waarde

Acrobat Pro

Onze meest uitgebreide PDF-oplossing met volledige conversie- en bewerkingsfunctionaliteit, geavanceerde beveiliging en krachtige functies voor e-handtekeningen.

24
, 19

/maand

24,19 €

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling. Windows en Mac.


Meer weten?

Onze Acrobat-experts staan voor je klaar.

Heb je vragen? Chat met ons.
chat_icon

Op zoek naar Acrobat Reader?  

Teamlicenties beschikbaar.  Meer informatie

Bij Adobe vinden we het zeer belangrijk dat persoonlijke gegevens goed worden beveiligd. We gebruiken daarom SSL (Secure Sockets Layer), een industriestandaard voor het coderen van persoonlijke gegevens die via internet worden verzonden. Zo zorgen we ervoor dat ook jouw accountgegevens veilig zijn.


Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.