Maak PDF's en druk ze af met een paar klikken.

Gebruik de afdrukfunctie om je bestand op te slaan als PDF.

Verander elke willekeurige bestandsindeling in een PDF van hoge kwaliteit. Klik gewoon op Afdrukken en kies in het afdrukdialoogvenster de optie om op te slaan als PDF-document, of selecteer Adobe PDF in de lijst met printers. Je kunt zo nodig een nieuwe bestandsnaam toevoegen. Je kunt ook vanuit vrijwel elke Windows- of macOS-applicatie tijdens het afdrukken je Adobe PDF-bestanden converteren.

PDF's afdrukken is ook gemakkelijker met Adobe. Na het opslaan van je nieuwe PDF in elke willekeurige applicatie kun je een hardcopy afdrukken. Klik in Acrobat gewoon op de knop Afdrukken om de afdrukopties te bekijken en je PDF-instellingen aan te passen voordat je afdrukt.

Alles wat je nodig hebt, op één plek.

Acrobat maakt het gemakkelijk om PDF's te delen, op te slaan, te bewerken en te maken voor vereenvoudigde workflows. Je kunt makkelijker samenwerken met de mogelijkheid om tijdens het werk documenten te reviewen en opmerkingen toe te voegen. Het verzamelen en bekijken van feedback van anderen is altijd eenvoudig, omdat elke opmerking veilig in real-time wordt opgeslagen en kan worden weergegeven door iedereen die is uitgenodigd om het bestand te bekijken.

Met Acrobat kun je echt overal werken.

Blijf productief met Acrobat en de mogelijkheid om al doende PDF's te maken en te bewerken vanaf elk apparaat. Met Acrobat heb je direct toegang tot de essentiële PDF-tools die je nodig hebt op desktop, mobiele apparaten en het web. Met de Microsoft-functie voor afdrukken-naar-PDF haal je meer uit de apps die je dagelijks gebruikt. Je kunt met een paar klikken een Microsoft Word-, Excel- of PowerPoint-document naar een PDF-bestand converteren. Nu kun je pas echt overal vandaan werken.

Vertrouw op Acrobat — de complete PDF-oplossing.

Meer dan vijf miljoen organisaties ter wereld vertrouwen op Adobe Acrobat om overal snel PDF's te maken, te bewerken en te bekijken. Het is ook de eenvoudigste manier om PDF's te converteren naar Microsoft 365-bestanden en andere bestandstypen die bedrijven dagelijks gebruiken. Overal waar je aan het werk bent, kun je Acrobat gebruiken om samenwerking te stimuleren en bedrijven gaande te houden. Wat je ook doen moet, zorg ervoor met Adobe — het bedrijf dat de PDF heeft uitgevonden.

Kies het lidmaatschap met de functies die je nodig hebt.

Acrobat Reader

Gratis

De gratis wereldwijde standaard om PDF's op een betrouwbare manier te bekijken, af te drukken en te delen.

Acrobat Standard

Vanaf

   

Bespaar ruim 30% met een jaarlidmaatschap.*

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling.

Eenvoudige PDF-tools voor het bewerken en converteren van documenten.

Veilige transactie

Meest populair

Acrobat Pro

Vanaf

   

Bespaar ruim 30% met een jaarlidmaatschap.*

Jaarlidmaatschap, annuleer binnen 14 dagen voor volledige terugbetaling.

De complete oplossing voor PDF's en elektronische handtekeningen met geavanceerde tools voor het bewerken, converteren, beveiligen en ondertekenen van documenten.

Veilige transactie

*In vergelijking met maandlidmaatschappen.

Meer weten?

Onze Acrobat-expert staat voor je klaar.

Adobe biedt ook Acrobat-lidmaatschappen voor grotere organisaties en teams. Meer informatie

Ontdek wat je nog meer kunt doen met Adobe Acrobat.