Een bedrijfseigenaar stelt op een laptop de Admin Console-machtigingen in voor het Adobe Creative Cloud-lidmaatschap van zijn team
Een bedrijfseigenaar stelt op een laptop de Admin Console-machtigingen in voor het Adobe Creative Cloud-lidmaatschap van zijn team

Beheerders kunnen aan de slag gaan.

Welkom bij Adobe Creative Cloud voor teams. Ga direct naar de Adobe Admin Console om licenties toe te voegen of toe te wijzen, teamopslag te beheren of ondersteuning te ontvangen.

Geen beheerder of team? Meer informatie over Creative Cloud-oplossingen voor bedrijven.

Ontdek de zakelijke voordelen van de Adobe Admin Console.

Een pictogram met een geverifieerde gebruiker en eenvoudig licentiebeheer voor teams

Licentiebeheer

Je kunt licenties aanschaffen, implementeren en beheren vanaf één centrale plaats met een dashboardweergave van alle teamleden en lidmaatschappen. Dit is bedoeld voor organisaties met een structuur en omvang als de jouwe.

Een pictogram met iemand van ondersteuning benadrukt dat via de Admin Console 24/7 ondersteuning beschikbaar is

Geavanceerde ondersteuning

Krijg 24/7 ondersteuning, rechtstreeks vanuit je Admin Console. Help je team om hun vaardigheden te ontwikkelen met één-op-één-sessies met experts (alleen All Apps-lidmaatschap). En deel feedback om de Creative Cloud-ervaring te verbeteren. 

Een recyclingpictogram dat aangeeft dat creatieve assets zo nodig kunnen worden ingetrokken of overgezet zodat content binnen de organisatie blijft

Assets terugkrijgen

Krijg de zekerheid dat creatieve assets en Creative Cloud Libraries altijd binnen het bedrijf blijven, ook in geval van personeels- en projectwijzigingen.

Een pictogram met drie streepjes toont de verschillende niveaus van gegevensopslag die teams in een Creative Cloud voor teams-lidmaatschap gebruiken

Opslagtracking

Gebruik het nieuwe tabblad Opslag in de Admin Console om te zien hoeveel opslag iedereen gebruikt en zo nodig extra opslag toe te voegen.

Een muntpictogram benadrukt de eenvoudige samenvoeging van contracten of facturen die handig is voor budgettering.

Facturering

Breng al je lidmaatschappen in één contract onder om de facturering te vereenvoudigen en de budgettering voorspelbaarder te maken.

"De gecentraliseerde licentiëring in Adobe Creative Cloud voor teams halveert de vereiste tijd om licenties te beheren voor het IT-team."

"De gecentraliseerde licentiëring in Adobe Creative Cloud voor teams halveert de vereiste tijd om licenties te beheren voor het IT-team."

— Derek Chen, hoofd van de divisie voor notebookverkoop en -marketing, MSI

Kies je Creative Cloud voor teams-lidmaatschap.

Creative Cloud voor teams biedt alle functies van Creative Cloud voor individuele gebruikers plus functies om de samenwerking te bevorderen, het beheer te vereenvoudigen en je intellectuele eigendom te beschermen.

Eén app

  

Ontvang één Adobe-app zoals Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro of Acrobat Pro.

Creative Cloud All Apps

  

20+ creatieve apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro en Acrobat Pro.

Beste koop

Heb je een lidmaatschap nodig met onbeperkte toegang tot Stock-assets? Maak kennis met Creative Cloud Pro Edition voor bedrijven

Koop je voor een grote organisatie? Bekijk Creative Cloud voor ondernemingen