Beheerders kunnen aan de slag gaan.

Welkom bij Adobe Creative Cloud voor teams. Ga direct naar de Admin Console om licenties toe te voegen of toe te wijzen, teamopslag te beheren of ondersteuning te ontvangen.

Aan de slag met de Admin Console.

Licentiebeheer

Je kunt licenties aanschaffen, implementeren en beheren vanaf één centrale plaats met een dashboardweergave van alle teamleden en lidmaatschappen. Dit is bedoeld voor organisaties met een structuur en omvang als de jouwe.

Opslagtracking

Gebruik het nieuwe tabblad Opslag in de Admin Console om te zien hoeveel opslag iedereen gebruikt en zo nodig extra opslag toe te voegen. 

Assets terugkrijgen

Krijg de zekerheid dat creatieve assets en Creative Cloud Libraries altijd binnen het bedrijf blijven, ook in geval van personeels- en projectwijzigingen.

Geavanceerde ondersteuning

Krijg 24/7 ondersteuning rechtstreeks vanuit de Admin Console, help je team om vaardigheden op te doen met één-op-één-sessies met experts en deel feedback om de Creative Cloud-ervaring te verbeteren. 

Facturering

Consolideer al je lidmaatschappen in één contract om de facturering te vereenvoudigen en de budgettering voorspelbaarder te maken.

"De gecentraliseerde licentiëring in Adobe Creative Cloud voor teams halveert de vereiste tijd om licenties te beheren voor het IT-team."

"De gecentraliseerde licentiëring in Adobe Creative Cloud voor teams halveert de vereiste tijd om licenties te beheren voor het IT-team."

— Derek Chen, hoofd van de divisie voor notebookverkoop en -marketing, MSI

Kies je Creative Cloud voor teams-lidmaatschap.

Eén app

33,49 €/maand per licentie (exclusief BTW)

Ontvang één Adobe-app zoals Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro of Acrobat Pro.

Creative Cloud – Alle apps

77,49 €/maand per licentie (exclusief BTW)

20+ creatieve apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro en Acrobat Pro.

Beste koop

Acrobat Pro voor teams

23,99 € /maand per licentie (excl. btw)

De complete productiviteitsoplossing voor PDF's - maak, onderteken, deel, bewerk, converteer en exporteer PDF's op alle apparaten.

Heb je een lidmaatschap nodig met onbeperkte toegang tot Stock-assets? Maak kennis met Creative Cloud Pro Edition voor bedrijven

Koop je voor een grote organisatie? Maak kennis met Creative Cloud voor ondernemingen