Ontvang de nieuwste, snelste Adobe videotools.

Dankzij verbeterde integratie en workflows kun je sneller dan ooit samenwerken en creëren. Andere nieuwe functies bieden je betere manieren voor het creëren van responsieve bewegende beelden, het bewerken van 360/VR, het maken van animaties, het verfijnen van audio, en meer.

Praktijkvoorbeelden
Blade Runner 2049
Blade Runner 2049. After Effects 2017.
Bekijk hoe Territory Studio gebruik maakt van After Effects, Photoshop en MAXON Cinema 4D, voor het creëren van een nieuwe wereld en de volgende generatie van visuele effecten.
Only the Brave
Only the Brave: samenwerking in actie.
Het montageteam van deze langverwachte film maakte gebruik van samenwerkingsworkflows en de integratie tussen Adobe Premiere Pro en After Effects om van alles en nog wat te doen – van het toevoegen van effecten tot het corrigeren van kleur en audio.
Mindhunter
De creatieve geesten achter Mindhunter van David Fincher.
De nieuwe Netflix-serie van David Fincher is bewerkt met een volledige Adobe-workflow, inclusief Adobe Premiere Pro CC en After Effects CC, zodat de visuele effecten en het montagewerk zijn gecombineerd in één workflow.
6 Below
Duik diep in 6 Below.
De nieuwste film van Scott Waugh is de eerste film die natively is bewerkt in 6K. Met behulp van Premiere Pro, After Effects en andere Adobe-apps, bewerkte zijn team bestanden rechtstreeks vanuit meerdere indelingen, zoals Barco Escape.
Happy Finish
360-gradenverhalen.
Kijk hoe productiehuis Happy Finish commerciële virtual-reality-, augmented-reality- en 360-gradenervaringen creëert met Premiere Pro en After Effects.
Adobe en Mr. Bean gaan live op Facebook
Adobe en Mr. Bean gaan live op Facebook.
Kijk hoe de stuntelige Mr. Bean dankzij Adobe Character Animator CC in real-time communiceert met zijn trouwe fans op Facebook.
A Ghost Story
A Ghost Story op het witte doek.
David Lowery gebruikte Premiere Pro en After Effects om zijn veelgeprezen spookverhaal te schrijven, te monteren, te regisseren en tot leven te brengen.
Editor Vinnie Hobbs is meer dan OK
Editor Vinnie Hobbs is meer dan OK.
Beroemd vanwege Kendrick Lamar’s video Alright, is Vinnie Hobbs in de eerste plaats een verhalenverteller die vertrouwt op Premiere Pro voor het creëren van hits voor artiesten zoals Nicki Minaj en Skrillex.
Eenvoudigere manieren om je ideeën tot leven te brengen
Eenvoudigere manieren om je ideeën tot leven te brengen.
Met de videorelease lente 2017 lever je sneller geraffineerde producties. Er zijn nieuwe tools voor het maken van afbeeldingen en titels, het aanpassen van audio en het corrigeren van kleur.
Achter de schermen van Sundance
Achter de schermen van Sundance.
Adobe huldigt met trots de onafhankelijke filmmakers die ervoor hebben gezorgd dat Premiere Pro het officiële montageplatform van het Sundance Film Festival is en dat apps van Adobe de populairste tools zijn bij filmmakers overal ter wereld.
25 jaar Premiere Pro
We vieren 25 jaar Premiere Pro.
Premiere Pro heeft heel wat ontwikkelingen doorgemaakt sinds de introductie 25 jaar geleden. Tegenwoordig is het de meest toonaangevende montagesoftware, die filmmakers en videomakers in staat stelt om hun verhalen tot leven te brengen.
Homer Simpson
Homers live tv-debuut. Wow!
Bekijk hoe Character Animator Homer van de bank kreeg, en op live tv voor een real-time Q&A met fans van The Simpsons.
Pete’s Dragon
Pete’s Dragon brandt los.
Director David Lowery gebruikte Photoshop, Premiere Pro en After Effects voor de pre- en postvisualisatie en om Pete’s Dragon op het witte doek te brengen.
Deadpool
Deadpool: Licht. Camera. Chaos.
De nauwe integratie tussen Premiere Pro en After Effects was essentieel om iedereens favoriete antiheld uit het stripverhaal tot kaskraker te maken.
Hail Caesar!
Hail, Caesar! verovert de montagekamer.
Filmmakers Joel en Ethan Coen stapten van Final Cut Pro over op Premiere Pro om Hail, Caesar! te monteren en hebben nauw met Adobe samengewerkt om hun nieuwe postproductieworkflow te creëren.
Godzilla
Shin Godzilla. Daar gaat Tokio.
De legendarische filmmaker Hideaki Anno moest ingewikkelde visuele effecten toepassen en had een productieschema van 18 maanden. Met Premiere Pro kreeg hij zijn film op tijd klaar.
RocketJump
Verbluffende effecten met RocketJump.
RocketJump maakt video’s met zijn unieke stijl van actiefilm-komedie en geweldige visuele effecten met behulp van Premiere Pro, After Effects en Adobe Media Encoder.

Nu is het jouw beurt.

Gebruik dezelfde videotools als de professionals om effecten en grafisch materiaal te bewerken en toe te voegen, geluid te mixen, en nog veel meer.