Adobe Document Cloud voor human resources

Krachtige oplossingen voor je krachtige HR-afdeling.

Bied een volledig digitale HR-ervaring met Adobe Document Cloud. Het combineert de kracht van Adobe Acrobat en Adobe Acrobat Sign om je papierloze workflows, intuïtieve onlineformulieren en naadloze elektronische ondertekening te bieden. Het verhoogt de efficiëntie bij het werven, behouden en aansturen van talent, terwijl je medewerkers productief kunnen blijven ongeacht waar ze werken.

alt. tekst

Verbeter elk HR-proces door het digitaal en persoonlijk te maken.

Creëer geweldige ervaringen.

Elimineer handmatige processen voorgoed. Bied je organisatie in plaats daarvan de kracht om overal (gezamenlijk) documenten te maken en met één klik cruciale e-handtekeningen te verzamelen.

Wees productiever.

Besteed minder tijd aan herhalende HR-taken en meer tijd aan de werving en onboarding van toptalent dankzij vooraf goedgekeurde HR-documentsjablonen, die zijn getagd voor gebruik met Acrobat Sign.

Verbeter de samenwerking.

Voeg documenten samen en orden ze in één doorzoekbare PDF. Verstuur ze daarna naar meerdere reviewers. Werk efficiënter samen en versnel goedkeuringsworkflows door e-handtekeningen van Adobe aan je Teams-werkruimte toe te voegen.

Maak het de jouwe.

Acrobat kan volledig worden aangepast, zodat je je leveranciers en sollicitanten een professionele digitale ervaring met eigen merkgegevens kunt bieden.

Houd je bedrijf gaande – overal.

Lever een moderne, verbonden ervaring met mobiele apps van Adobe Document Cloud en stel je medewerkers in staat om op kantoor of onderweg productief te blijven.

Bescherm en beveilig gevoelige informatie.

Voeg wachtwoorden toe om persoonlijke gegevens te beschermen en beperkingen in te stellen voor het kopiëren, bewerken of afdrukken van gevoelige documenten.

ABERDEEN

Digitaliseer HR-documenten en vergroot de flexibiliteit van de afdeling.

HR-afdelingen die e-handtekeningen gebruiken, kunnen nieuwe medewerkers 4x sneller onboarden dan concurrenten. Lees de studie voor meer informatie en ontdek hoe hedendaagse medewerkers profiteren van e-handtekeningen.

img

Met Adobe Document Cloud kunnen klanten de hele levenscyclus van medewerkers efficiënter beheren – van de werving tot onboarding en verder.

img

10.000 medewerkers in staat gesteld om op afstand te werken.

Varian migreerde naar Acrobat Sign en rolde 10.000 gebruikersaccounts met eenmalige aanmelding uit – om werken op afstand mogelijk te maken. Daarna voltooide het op efficiënte wijze de onboarding van 250 extra medewerkers in slechts twee maanden.

img

6x snellere voltooiing van documentworkflows.

Met Acrobat Sign verwerkt de HR-afdeling van California State University Fullerton maandelijks op efficiënte wijze 370 documenten.

img

De voorbereidingstijd voor contracten is met 93% verminderd.

Novozymes versnelt de zakelijke groei en de onboarding van talent met Acrobat Sign.

img

22.000 arbeidsuren bespaard per week.

Met Acrobat Sign voorkomt EmployBridge papierafval, terwijl het de efficiëntie van het personeel sterk vergroot.

Doe meer met de HR-tools die al je gebruikt.

Ga snel aan de slag met Adobe Document Cloud-oplossingen. Dankzij kant-en-klare integratie kun je efficiënter werken met de Microsoft-applicaties en HR-systemen die je dagelijks gebruikt.

img
img
img
img

Meer weten?

Of je nu algemene informatie over onze oplossingen wenst of een offerte op maat voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt ontvangen, wij staan klaar om je te helpen.

Of je nu algemene informatie over

onze oplossingen wenst of een offerte op

maat voor je unieke bedrijfsbehoeften wilt

ontvangen, wij staan klaar om je te helpen.

img